Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Schleswig-Holstein

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Schleswig-Holstein? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Tyskland - Schleswig-Holstein

Hvilket vær kan du forvente i Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein er en del av Tyskland. Tyskland er ganske stort land, så klimaet er variert. Klimaet i Tyskland er generelt temperert, det er marine i nord. Du kan forvente kjølige, noen ganger skyet og våte vintre og milde somre. Du vil nok forvente et varmere klima i sør, men ikke glem Alpene, som hindrer mye av den varmere middelhavsluften til å blåse opp i Sør-Tyskland. Været i Alpene er vanligvis kaldere enn i lavlandet, selvsagt. Og det er ofte veldig kaldt i toppene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Amrum, Bad Segeberg, Fehmarn, Flensburg, Föhr, Grömitz, Heligoland, Holstein Switzerland, Itzehoe, Kiel, Lübeck, Neumünster, North Frisian Islands, Pellworm, Plön, Rendsburg, Sankt Peter Ording, Sylt, Travemünde, Wedel.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Kiel Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 21.6 ℃ (70.88 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 13 ℃ (55.4 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 4.6 ℃ (40.28 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 0.2 ℃ (32.36 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12.7. Den minste regnfulle måneden her er Mai, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.9.

Når du reiser rundt Schleswig-Holstein, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Tyskland er Zugspitze (2963 m) og det laveste punktet er Neuendorf bei Wilster (-3 m). Så det er ganske store forskjeller i høyder i dette landet, så du kan forvente at været også skal være forskjellig i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Schleswig-Holstein. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Januar er 4.6 ℃ (40.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.2 ℃ (32.36 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.8 ℃ (40.64 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5 ℃ (41 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 12.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 73 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:23 (timer og minutter), i midten av måneden 7:53 og i slutten av måneden 8:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Februar er 5.4 ℃ (41.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.6 ℃ (33.08 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5 ℃ (41 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.6 ℃ (43.88 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 11.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 51.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:42 (timer og minutter), i midten av måneden 9:42 og i slutten av måneden 10:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Mars er 7.8 ℃ (46.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.7 ℃ (35.06 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.6 ℃ (43.88 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.85 ℃ (49.73 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 11.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 61.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:46 (timer og minutter), i midten av måneden 11:52 og i slutten av måneden 12:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i April er 11.9 ℃ (53.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.1 ℃ (39.38 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.85 ℃ (49.73 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.95 ℃ (57.11 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 8.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 42 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:58 (timer og minutter), i midten av måneden 14:04 og i slutten av måneden 15:06.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Mai er 16 ℃ (60.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.4 ℃ (45.32 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.95 ℃ (57.11 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.4 ℃ (63.32 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 44.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:06 (timer og minutter), i midten av måneden 16:02 og i slutten av måneden 16:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Juni er 18.8 ℃ (65.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.3 ℃ (50.54 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.4 ℃ (63.32 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.2 ℃ (68.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 70.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:46 (timer og minutter), i midten av måneden 17:11 og i slutten av måneden 17:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Juli er 21.6 ℃ (70.88 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13 ℃ (55.4 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.2 ℃ (68.36 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.5 ℃ (70.7 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 11.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 17:10 (timer og minutter), i midten av måneden 16:44 og i slutten av måneden 15:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i August er 21.4 ℃ (70.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.7 ℃ (54.86 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.5 ℃ (70.7 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.6 ℃ (67.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 10. Den gjennomsnittlige nedbøren er 71.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:59 (timer og minutter), i midten av måneden 15:03 og i slutten av måneden 14:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i September er 17.8 ℃ (64.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.4 ℃ (50.72 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.6 ℃ (67.28 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.4 ℃ (59.72 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 73.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:01 (timer og minutter), i midten av måneden 12:57 og i slutten av måneden 11:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Oktober er 13 ℃ (55.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.7 ℃ (44.06 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.4 ℃ (59.72 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.2 ℃ (50.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 11.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 73.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:52 (timer og minutter), i midten av måneden 10:47 og i slutten av måneden 9:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i November er 7.4 ℃ (45.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.7 ℃ (36.86 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.2 ℃ (50.36 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.2 ℃ (43.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 10.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 57.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:43 (timer og minutter), i midten av måneden 8:44 og i slutten av måneden 7:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Schleswig-Holstein i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Schleswig-Holstein i Desember er 5 ℃ (41 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.6 ℃ (33.08 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.2 ℃ (43.16 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.8 ℃ (40.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 11.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 76 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:55 (timer og minutter), i midten av måneden 7:24 og i slutten av måneden 7:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2020 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest