Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Trinidad og Tobago

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Trinidad og Tobago? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Mellom-Amerika - Trinidad og Tobago

Hvilket vær kan du forvente i Trinidad og Tobago

Klimaet i Trinidad og Tobago er tropisk. Det er regntiden fra juni til desember. Du kan forvente hyggelig maritimt tropisk vær. Fuktigheten er vanligvis høy, spesielt i regntiden. Klimaet i Tobago er litt kulere enn klimaet i Trinidad.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Arima, Chaguanas, Chaguaramas, Maracas Valley, Point Fortin, Pointe a Pierre, Port of Spain, San Fernando, Scarborough, Tobago, Trinidad.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Mai, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 34.1 ℃ (93.38 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23.3 ℃ (73.94 ℉). Den kaldeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23 ℃ (73.4 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 21. Den minste regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 5.9.

Når du reiser til noen steder i Trinidad og Tobago, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er El Cerro del Aripo (940 m) og det laveste punktet er Caribbean Sea (0 m). Så det er ikke store forskjeller i høyder i dette landet. Men høyden påvirker været selv. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Trinidad og Tobago. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Januar er 31.3 ℃ (88.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.8 ℃ (67.64 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.65 ℃ (88.97 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.5 ℃ (88.7 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 11.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 42.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:30 (timer og minutter), i midten av måneden 11:33 og i slutten av måneden 11:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Februar er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.9 ℃ (69.62 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.5 ℃ (88.7 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.9 ℃ (89.42 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 39.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:39 (timer og minutter), i midten av måneden 11:47 og i slutten av måneden 11:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Mars er 32.1 ℃ (89.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.9 ℃ (69.62 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.9 ℃ (89.42 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.05 ℃ (91.49 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 5.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 17.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:55 (timer og minutter), i midten av måneden 12:04 og i slutten av måneden 12:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

April

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i April er 34 ℃ (93.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.5 ℃ (72.5 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.05 ℃ (91.49 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.05 ℃ (93.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 5.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 27.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:13 (timer og minutter), i midten av måneden 12:21 og i slutten av måneden 12:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Mai er 34.1 ℃ (93.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.3 ℃ (73.94 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.05 ℃ (93.29 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33 ℃ (91.4 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 11. Den gjennomsnittlige nedbøren er 67.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:29 (timer og minutter), i midten av måneden 12:36 og i slutten av måneden 12:41.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Juni er 31.9 ℃ (89.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.3 ℃ (73.94 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33 ℃ (91.4 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.45 ℃ (88.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 19.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 157.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:41 (timer og minutter), i midten av måneden 12:44 og i slutten av måneden 12:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Juli er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23 ℃ (73.4 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.45 ℃ (88.61 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.5 ℃ (88.7 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 21. Den gjennomsnittlige nedbøren er 197.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:44 (timer og minutter), i midten av måneden 12:41 og i slutten av måneden 12:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

August

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i August er 32 ℃ (89.6 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.7 ℃ (72.86 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.5 ℃ (88.7 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 19. Den gjennomsnittlige nedbøren er 249.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:36 (timer og minutter), i midten av måneden 12:29 og i slutten av måneden 12:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

September

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i September er 32.3 ℃ (90.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.1 ℃ (73.58 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.6 ℃ (90.68 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 16.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 191.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:21 (timer og minutter), i midten av måneden 12:13 og i slutten av måneden 12:04.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Oktober er 32.9 ℃ (91.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.2 ℃ (73.76 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.6 ℃ (90.68 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 14.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 144.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:04 (timer og minutter), i midten av måneden 11:55 og i slutten av måneden 11:47.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

November

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i November er 31.4 ℃ (88.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.7 ℃ (72.86 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.7 ℃ (89.06 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 17.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 215.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:47 (timer og minutter), i midten av måneden 11:39 og i slutten av måneden 11:34.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Trinidad og Tobago i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Trinidad og Tobago i Desember er 32 ℃ (89.6 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.2 ℃ (70.16 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.7 ℃ (89.06 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.65 ℃ (88.97 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 13.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 75.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:34 (timer og minutter), i midten av måneden 11:30 og i slutten av måneden 11:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Trinidad og Tobago på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Port of Spaintemperatur: - høyeste temperatur: 32 ℃ (89.6 ℉)laveste temperatur: 21.2 ℃ (70.16 ℉)nedbør: 75.4mmregnfulle dager: 13.2
Scarboroughtemperatur: - høyeste temperatur: 29 ℃ (84.2 ℉)laveste temperatur: 23.1 ℃ (73.58 ℉)nedbør: 162.8mmregnfulle dager: 12
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.