Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Bali

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Bali? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Asia - Indonesia - Bali

Hvilket vær kan du forvente i Bali

Bali er en del av Indonesia. Klimaet i Indonesia er tropisk. Du kan forvente varmt og fuktig vær, men mer moderat vær i høylandet. Temperaturene forblir ganske konstante gjennom året, de er høyere ved kysten og litt lavere i innlandet.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Amed, Bedugul, Bukit Peninsula, Candidasa, Canggu, Central Bali, Denpasar, East Bali, Gilimanuk, Jimbaran, Kintamani, Klungkung, Kuta, Legian, Lovina, Medewi, Mount Agung, Negara, North Bali, Nusa Dua, Nusa Lembongan, Nusa Penida, Padang Bai, Pemuteran, Sanur, Seminyak, Singaraja, South Bali, Southeastern Islands, Tabanan, Tanah Lot, Tirta Gangga, Ubud, West Bali, West Bali National Park.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Denpasar Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 34.6 ℃ (94.28 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 24 ℃ (75.2 ℉). Den kaldeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 30 ℃ (86 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 22.3 ℃ (72.14 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 26.4. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 4.

Når du reiser rundt Bali, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Indonesia er Puncak Jaya (4884 m) og det laveste punktet er Indian Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Bali. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Bali i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Januar er 32.6 ℃ (90.68 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.7 ℃ (76.46 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.7 ℃ (90.86 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33 ℃ (91.4 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 26.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 337.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:37 (timer og minutter), i midten av måneden 12:34 og i slutten av måneden 12:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Bali i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Februar er 33.4 ℃ (92.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.7 ℃ (76.46 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33 ℃ (91.4 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34 ℃ (93.2 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 22.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 271 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:29 (timer og minutter), i midten av måneden 12:22 og i slutten av måneden 12:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Bali i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Mars er 34.6 ℃ (94.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24 ℃ (75.2 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34 ℃ (93.2 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.4 ℃ (93.92 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 20.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 237.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:15 (timer og minutter), i midten av måneden 12:08 og i slutten av måneden 12:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Bali i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i April er 34.2 ℃ (93.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.3 ℃ (77.54 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.4 ℃ (93.92 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.85 ℃ (92.93 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 88.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:01 (timer og minutter), i midten av måneden 11:54 og i slutten av måneden 11:48.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Bali i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Mai er 33.5 ℃ (92.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.3 ℃ (75.74 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.85 ℃ (92.93 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.3 ℃ (90.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 92.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:48 (timer og minutter), i midten av måneden 11:43 og i slutten av måneden 11:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Bali i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Juni er 31.1 ℃ (87.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.8 ℃ (74.84 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.3 ℃ (90.14 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.8 ℃ (87.44 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:39 (timer og minutter), i midten av måneden 11:37 og i slutten av måneden 11:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Bali i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Juli er 30.5 ℃ (86.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.9 ℃ (73.22 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.8 ℃ (87.44 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.25 ℃ (86.45 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 4.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 54.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:37 (timer og minutter), i midten av måneden 11:39 og i slutten av måneden 11:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Bali i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i August er 30 ℃ (86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.3 ℃ (72.14 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.25 ℃ (86.45 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.05 ℃ (87.89 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 25.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:43 (timer og minutter), i midten av måneden 11:48 og i slutten av måneden 11:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Bali i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i September er 32.1 ℃ (89.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.5 ℃ (72.5 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.05 ℃ (87.89 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.55 ℃ (90.59 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 7.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 47 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:54 (timer og minutter), i midten av måneden 12:01 og i slutten av måneden 12:08.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Bali i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Oktober er 33 ℃ (91.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24 ℃ (75.2 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.55 ℃ (90.59 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.75 ℃ (90.95 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 12.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 63.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:08 (timer og minutter), i midten av måneden 12:15 og i slutten av måneden 12:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Bali i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i November er 32.5 ℃ (90.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.1 ℃ (75.38 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.75 ℃ (90.95 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.65 ℃ (90.77 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 16. Den gjennomsnittlige nedbøren er 180.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:22 (timer og minutter), i midten av måneden 12:29 og i slutten av måneden 12:33.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Bali i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Bali i Desember er 32.8 ℃ (91.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.2 ℃ (73.76 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.65 ℃ (90.77 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.7 ℃ (90.86 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 22.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 274.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:33 (timer og minutter), i midten av måneden 12:36 og i slutten av måneden 12:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest