Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i De britiske jomfruøyene

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til De britiske jomfruøyene? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Mellom-Amerika - De britiske jomfruøyene

Hvilket vær kan du forvente i De britiske jomfruøyene

Klimaet i De britiske jomfruøyene er subtropisk, fuktig, temperaturene modereres av vind. Temperaturene varierer bare lite hele året, nedbør er ganske lavt, men høyere i åsene.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Anegada, Jost Van Dyke, Road Town, Southern Islands, Tortola, Virgin Gorda.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente her. (Advarsel: Siden vi ikke har pålitelige data for dette landet, bruker vi data fra nærliggende steder for denne statistikken.) Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 25.7 ℃ (78.26 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 28.1 ℃ (82.58 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23 ℃ (73.4 ℉). Den mest regnfulle måneden her er November, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 13.2. Den minste regnfulle måneden her er Februar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 8.1.

Når du reiser til noen steder i De britiske jomfruøyene, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Mount Sage (521 m) og det laveste punktet er Caribbean Sea (0 m). Så det er ikke store forskjeller i høyder i dette landet. Men høyden påvirker været selv. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til De britiske jomfruøyene. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Januar er 28.1 ℃ (82.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23 ℃ (73.4 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.2 ℃ (82.76 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.3 ℃ (82.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 56.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:07 (timer og minutter), i midten av måneden 11:12 og i slutten av måneden 11:22.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Februar

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Februar er 28.5 ℃ (83.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.6 ℃ (72.68 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.3 ℃ (82.94 ℉). På slutten Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.5 ℃ (83.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 36.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:22 (timer og minutter), i midten av måneden 11:34 og i slutten av måneden 11:48.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mars

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Mars er 28.5 ℃ (83.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.2 ℃ (73.76 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.5 ℃ (83.3 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.1 ℃ (84.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 47.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:48 (timer og minutter), i midten av måneden 12:02 og i slutten av måneden 12:17.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

April

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i April er 29.7 ℃ (85.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.5 ℃ (74.3 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.1 ℃ (84.38 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.95 ℃ (85.91 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 68.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:17 (timer og minutter), i midten av måneden 12:31 og i slutten av måneden 12:44.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mai

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Mai er 30.2 ℃ (86.36 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25 ℃ (77 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.95 ℃ (85.91 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 9.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 111.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:44 (timer og minutter), i midten av måneden 12:55 og i slutten av måneden 13:04.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juni

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Juni er 31.3 ℃ (88.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.4 ℃ (77.72 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.8 ℃ (87.44 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 50.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:04 (timer og minutter), i midten av måneden 13:08 og i slutten av måneden 13:08.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juli

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Juli er 30.3 ℃ (86.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.4 ℃ (77.72 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.8 ℃ (87.44 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31 ℃ (87.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:08 (timer og minutter), i midten av måneden 13:03 og i slutten av måneden 12:55.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

August

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i August er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.7 ℃ (78.26 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31 ℃ (87.8 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.1 ℃ (87.98 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 13.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 101.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:55 (timer og minutter), i midten av måneden 12:44 og i slutten av måneden 12:31.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

September

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i September er 30.5 ℃ (86.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.4 ℃ (77.72 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.1 ℃ (87.98 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.85 ℃ (87.53 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 10.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 139.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:31 (timer og minutter), i midten av måneden 12:17 og i slutten av måneden 12:02.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Oktober er 31.2 ℃ (88.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24 ℃ (75.2 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.85 ℃ (87.53 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.2 ℃ (86.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 13.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 129.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:02 (timer og minutter), i midten av måneden 11:48 og i slutten av måneden 11:34.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

November

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i November er 29.2 ℃ (84.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.4 ℃ (75.92 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.2 ℃ (86.36 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.75 ℃ (83.75 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 13.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 131.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:34 (timer og minutter), i midten av måneden 11:22 og i slutten av måneden 11:13.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Desember

Typisk (vanlig) vær i De britiske jomfruøyene i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De britiske jomfruøyene i Desember er 28.3 ℃ (82.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23 ℃ (73.4 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.75 ℃ (83.75 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.2 ℃ (82.76 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 13. Den gjennomsnittlige nedbøren er 86.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:13 (timer og minutter), i midten av måneden 11:07 og i slutten av måneden 11:06.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.