Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Britse Maagdeneilanden

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Britse Maagdeneilanden te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Start - Centraal-Amerika - Britse Maagdeneilanden

Welk weer te verwachten in Britse Maagdeneilanden

Het klimaat van de Britse Maagdeneilanden is subtropisch, vochtig, de temperaturen worden gematigd door de wind. De temperaturen variëren maar weinig in het jaar, de regenval is vrij laag, maar hoger in de heuvels.

Wanneer we het hebben over het gebruikelijke weer in deze staat, is de informatie relevant voor bijvoorbeeld deze populaire plaatsen: Anegada, Jost Van Dyke, Road Town, Southern Islands, Tortola, Virgin Gorda.

Laten we nu kijken wat voor weer je hier kunt verwachten. (Waarschuwing: omdat we geen betrouwbare gegevens voor dit land hebben, gebruiken we gegevens van nabijgelegen locaties voor deze statistieken.) De warmste maand hier is augustus, de gemiddelde maximumtemperatuur is 31.7 ℃ (89.06 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 25.7 ℃ (78.26 ℉). De koudste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 28.1 ℃ (82.58 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 23 ℃ (73.4 ℉). De meest regenachtige maand hier is november, het gemiddelde aantal regendagen is 13.2. De minst regenachtige maand is hier februari, het gemiddelde aantal regendagen is 8.1.

Wanneer u naar sommige plaatsen in Britse Maagdeneilanden reist, moet u altijd rekening houden met de hoogte van de plaats. Het hoogste punt is hier Mount Sage (521 m) en het laagste punt is Caribbean Sea (0 m). Er zijn dus geen grote hoogteverschillen in dit land. Maar de hoogte beïnvloedt het weer zelfs. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Britse Maagdeneilanden te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in januari is 28.1 ℃ (82.58 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 23 ℃ (73.4 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.2 ℃ (82.76 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.3 ℃ (82.94 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 10.2. De gemiddelde regenval is 56.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:07 (uren en minuten), in midden in de maand 11:12 en aan het einde van de maand 11:22.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in februari is 28.5 ℃ (83.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 22.6 ℃ (72.68 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.3 ℃ (82.94 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.5 ℃ (83.3 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 8.1. De gemiddelde regenval is 36.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:22 (uren en minuten), in midden in de maand 11:34 en aan het einde van de maand 11:48.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in maart is 28.5 ℃ (83.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 23.2 ℃ (73.76 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.5 ℃ (83.3 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 29.1 ℃ (84.38 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 8.1. De gemiddelde regenval is 47.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:48 (uren en minuten), in midden in de maand 12:02 en aan het einde van de maand 12:17.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in april is 29.7 ℃ (85.46 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 23.5 ℃ (74.3 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 29.1 ℃ (84.38 ℉). Op de eind april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 29.95 ℃ (85.91 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 9.1. De gemiddelde regenval is 68.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:17 (uren en minuten), in midden in de maand 12:31 en aan het einde van de maand 12:44.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in mei is 30.2 ℃ (86.36 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25 ℃ (77 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 29.95 ℃ (85.91 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.75 ℃ (87.35 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 9.8. De gemiddelde regenval is 111.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:44 (uren en minuten), in midden in de maand 12:55 en aan het einde van de maand 13:04.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in juni is 31.3 ℃ (88.34 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.4 ℃ (77.72 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.75 ℃ (87.35 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.8 ℃ (87.44 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 8.1. De gemiddelde regenval is 50.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:04 (uren en minuten), in midden in de maand 13:08 en aan het einde van de maand 13:08.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in juli is 30.3 ℃ (86.54 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.4 ℃ (77.72 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.8 ℃ (87.44 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31 ℃ (87.8 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 11.3. De gemiddelde regenval is 87.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:08 (uren en minuten), in midden in de maand 13:03 en aan het einde van de maand 12:55.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in augustus is 31.7 ℃ (89.06 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.7 ℃ (78.26 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31 ℃ (87.8 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.1 ℃ (87.98 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 13.1. De gemiddelde regenval is 101.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:55 (uren en minuten), in midden in de maand 12:44 en aan het einde van de maand 12:31.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in september is 30.5 ℃ (86.9 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.4 ℃ (77.72 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.1 ℃ (87.98 ℉). Op de eind september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.85 ℃ (87.53 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 10.8. De gemiddelde regenval is 139.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:31 (uren en minuten), in midden in de maand 12:17 en aan het einde van de maand 12:02.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in oktober is 31.2 ℃ (88.16 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24 ℃ (75.2 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.85 ℃ (87.53 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.2 ℃ (86.36 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 13.1. De gemiddelde regenval is 129.7 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:02 (uren en minuten), in midden in de maand 11:48 en aan het einde van de maand 11:34.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in november is 29.2 ℃ (84.56 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.4 ℃ (75.92 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.2 ℃ (86.36 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.75 ℃ (83.75 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 13.2. De gemiddelde regenval is 131.7 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:34 (uren en minuten), in midden in de maand 11:22 en aan het einde van de maand 11:13.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Britse Maagdeneilanden in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Britse Maagdeneilanden in december is 28.3 ℃ (82.94 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 23 ℃ (73.4 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.75 ℃ (83.75 ℉). Op de eind december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.2 ℃ (82.76 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 13. De gemiddelde regenval is 86.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:13 (uren en minuten), in midden in de maand 11:07 en aan het einde van de maand 11:06.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.