Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Green Spain

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Green Spain? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Spania - Green Spain

Hvilket vær kan du forvente i Green Spain

Green Spain er en del av Spania. Klimaet i Spania er temperert. Du kan forvente klare og varme somre i interiøret, men mer moderat og overskyet somre langs kysten. Vintrene er ganske ofte skyfri og kalde i interiøret, men delvis skyet og kult langs kysten. I den nordlige delen av landet er det havs klima, du kan forvente snø om vinteren. I den sørøstlige delen av landet er klimaet halvt tørt. Langs den sørlige og østlige kysten er klimaet Middelhavet. På fjellet kan du forvente kaldere vær.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: A Coruña, Asturias, Aviles, Baiona, Cantabria, Castro Urdiales, Combarro, Fisterra, Galicia, Gedrez, Gijón, Llastres, Luanco, Lugo, Muros, O Grove, Oviedo, Pontevedra, Ribadavia, Santander, Santiago de Compostela, Santillana del Mar, Tuy, Vigo, Villaviciosa.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Santander Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 24.3 ℃ (75.74 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 16.1 ℃ (60.98 ℉). Den kaldeste måneden her er Februar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 13.7 ℃ (56.66 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 6 ℃ (42.8 ℉). Den mest regnfulle måneden her er November, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 16.2. Den minste regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 10.8.

Når du reiser rundt Green Spain, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Spania er Pico de Teide (Tenerife) on Canary Islands (3718 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Green Spain. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Januar er 13.8 ℃ (56.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6 ℃ (42.8 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.1 ℃ (57.38 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.75 ℃ (56.75 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 15.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 108.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:00 (timer og minutter), i midten av måneden 9:19 og i slutten av måneden 9:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Februar er 13.7 ℃ (56.66 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6 ℃ (42.8 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.75 ℃ (56.75 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 13.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 93 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:50 (timer og minutter), i midten av måneden 10:28 og i slutten av måneden 11:11.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Mars er 15.5 ℃ (59.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.3 ℃ (45.14 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.1 ℃ (60.98 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 13.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:11 (timer og minutter), i midten av måneden 11:56 og i slutten av måneden 12:41.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i April er 16.7 ℃ (62.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.6 ℃ (47.48 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.1 ℃ (60.98 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.15 ℃ (64.67 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 14.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:41 (timer og minutter), i midten av måneden 13:25 og i slutten av måneden 14:06.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Mai er 19.6 ℃ (67.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.5 ℃ (52.7 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.15 ℃ (64.67 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 14.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 79.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:06 (timer og minutter), i midten av måneden 14:41 og i slutten av måneden 15:08.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Juni er 21.9 ℃ (71.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.4 ℃ (57.92 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.1 ℃ (73.58 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 11.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 57.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:08 (timer og minutter), i midten av måneden 15:23 og i slutten av måneden 15:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Juli er 24.3 ℃ (75.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.1 ℃ (60.98 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.1 ℃ (73.58 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.05 ℃ (75.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 10.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 52.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:23 (timer og minutter), i midten av måneden 15:07 og i slutten av måneden 14:40.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i August er 23.8 ℃ (74.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.7 ℃ (62.06 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.05 ℃ (75.29 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.3 ℃ (73.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 74.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:40 (timer og minutter), i midten av måneden 14:04 og i slutten av måneden 13:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i September er 22.8 ℃ (73.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.8 ℃ (58.64 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.3 ℃ (73.94 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.6 ℃ (70.88 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 12.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 82.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:23 (timer og minutter), i midten av måneden 12:40 og i slutten av måneden 11:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Oktober er 20.4 ℃ (68.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.1 ℃ (53.78 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.6 ℃ (70.88 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.5 ℃ (65.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 14.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 118.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:56 (timer og minutter), i midten av måneden 11:12 og i slutten av måneden 10:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i November er 16.6 ℃ (61.88 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.1 ℃ (48.38 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.5 ℃ (65.3 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.5 ℃ (59.9 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 16.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 155.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:29 (timer og minutter), i midten av måneden 9:51 og i slutten av måneden 9:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Green Spain i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Green Spain i Desember er 14.4 ℃ (57.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.7 ℃ (44.06 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.5 ℃ (59.9 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.1 ℃ (57.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 15.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 118.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:20 (timer og minutter), i midten av måneden 9:00 og i slutten av måneden 8:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Green Spain på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

A Corunatemperatur: - høyeste temperatur: 14.4 ℃ (57.92 ℉)laveste temperatur: 9.1 ℃ (48.38 ℉)nedbør: 129.3mmregnfulle dager: 17.6
Lugotemperatur: - høyeste temperatur: 11.1 ℃ (51.98 ℉)laveste temperatur: 2.8 ℃ (37.04 ℉)nedbør: 143mmregnfulle dager: 18.4
Oviedotemperatur: - høyeste temperatur: 12.7 ℃ (54.86 ℉)laveste temperatur: 5.5 ℃ (41.9 ℉)nedbør: 96.1mmregnfulle dager: 15.9
Pontevedratemperatur: - høyeste temperatur: 13.8 ℃ (56.84 ℉)laveste temperatur: 7.3 ℃ (45.14 ℉)nedbør: 233mmregnfulle dager: 17
Santandertemperatur: - høyeste temperatur: 14.4 ℃ (57.92 ℉)laveste temperatur: 6.7 ℃ (44.06 ℉)nedbør: 118.9mmregnfulle dager: 15.2
Gijontemperatur: - høyeste temperatur: 14.1 ℃ (57.38 ℉)laveste temperatur: 5.7 ℃ (42.26 ℉)nedbør: 101.6mmregnfulle dager: 16.7
Santiago de Compostelatemperatur: - høyeste temperatur: 12.4 ℃ (54.32 ℉)laveste temperatur: 5.3 ℃ (41.54 ℉)nedbør: 267.6mmregnfulle dager: 18.3
Vigotemperatur: - høyeste temperatur: 12.9 ℃ (55.22 ℉)laveste temperatur: 6.6 ℃ (43.88 ℉)nedbør: 265.7mmregnfulle dager: 17.7
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest