Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Guinea-Bissau

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Guinea-Bissau? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Afrika - Guinea-Bissau

Hvilket vær kan du forvente i Guinea-Bissau

Klimaet i Guinea-Bissau er tropisk. Du kan generelt forvente varmt og fuktig vær. Kystregionen av landet og det meste av innlandet tilbyr et tropisk klima. Det er monsoonal regntiden fra juni til november - med sørvestlige vind, den tørre sesongen er fra desember til mai - med nordøstlige vind.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Bafatá, Bijagos Islands, Bissau, Bolama, Cacheu, Gabú, Varela.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juni, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 32.7 ℃ (90.86 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 20.4 ℃ (68.72 ℉). Den kaldeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 30.3 ℃ (86.54 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 20.5 ℃ (68.9 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 24.3. Den minste regnfulle måneden her er Juni, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 1.

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Guinea-Bissau. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Guinea-Bissau i Januar er 31.8 ℃ (89.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.4 ℃ (66.92 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 12.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 349.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:26 (timer og minutter), i midten av måneden 11:30 og i slutten av måneden 11:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Guinea-Bissau i Februar er 30.6 ℃ (87.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.4 ℃ (68.72 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). På slutten Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.45 ℃ (86.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 17.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 269.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:36 (timer og minutter), i midten av måneden 11:44 og i slutten av måneden 11:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Guinea-Bissau i Mars er 30.3 ℃ (86.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.5 ℃ (68.9 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.45 ℃ (86.81 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.3 ℃ (86.54 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 24.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 638 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:54 (timer og minutter), i midten av måneden 12:04 og i slutten av måneden 12:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

April

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Guinea-Bissau i April er 30.3 ℃ (86.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.6 ℃ (67.28 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.3 ℃ (86.54 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.1 ℃ (87.98 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 21.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 414.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:13 (timer og minutter), i midten av måneden 12:23 og i slutten av måneden 12:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Guinea-Bissau i Mai er 31.9 ℃ (89.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.6 ℃ (69.08 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.1 ℃ (87.98 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.3 ℃ (90.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 82.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:32 (timer og minutter), i midten av måneden 12:40 og i slutten av måneden 12:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Guinea-Bissau i Juni er 32.7 ℃ (90.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.4 ℃ (68.72 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.3 ℃ (90.14 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:45 (timer og minutter), i midten av måneden 12:48 og i slutten av måneden 12:48.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Juli er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:48 (timer og minutter), i midten av måneden 12:45 og i slutten av måneden 12:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

August

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i August er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:39 (timer og minutter), i midten av måneden 12:32 og i slutten av måneden 12:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

September

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i September er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:23 (timer og minutter), i midten av måneden 12:13 og i slutten av måneden 12:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Oktober er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:03 (timer og minutter), i midten av måneden 11:54 og i slutten av måneden 11:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

November

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i November er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:45 (timer og minutter), i midten av måneden 11:36 og i slutten av måneden 11:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Guinea-Bissau i Desember er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:30 (timer og minutter), i midten av måneden 11:26 og i slutten av måneden 11:25.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.