Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Mississippi

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Mississippi? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Mississippi

Hvilket vær kan du forvente i Mississippi

Mississippi er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Batesville, Bay St. Louis, Belzoni, Biloxi, Booneville, Brookhaven, Bude, Burnsville, Clarksdale, Cleveland, Clinton, Collins, Columbus, Corinth, D'Iberville, Forest, Fulton, Gautier, Greenville, Greenwood, Gulf Coast, Gulfport, Hattiesburg, Holly Springs, Horn Lake, Indianola, Iuka, Jackson, McComb, Meridian, Mississippi Capital River, Mississippi Delta, Mississippi Hills, Mississippi Pines, Natchez, Ocean Springs, Olive Branch, Oxford, Pearl, Picayune, Port Gibson, Ridgeland, Southaven, Starkville, Stone County, Tunica, Tupelo, Vicksburg, Yazoo City.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Cleveland Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 33.9 ℃ (93.02 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 22.5 ℃ (72.5 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 10.8 ℃ (51.44 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -0.2 ℃ (31.64 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 11. Den minste regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 6.5.

Når du reiser rundt Mississippi, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Mississippi. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Januar er 10.8 ℃ (51.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.2 ℃ (31.64 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.4 ℃ (52.52 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.05 ℃ (53.69 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 110.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:56 (timer og minutter), i midten av måneden 10:09 og i slutten av måneden 10:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Februar er 13.3 ℃ (55.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.1 ℃ (35.78 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.05 ℃ (53.69 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.65 ℃ (60.17 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 10. Den gjennomsnittlige nedbøren er 123.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:30 (timer og minutter), i midten av måneden 10:57 og i slutten av måneden 11:27.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Mars er 18 ℃ (64.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.3 ℃ (43.34 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.65 ℃ (60.17 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 8.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 110.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:27 (timer og minutter), i midten av måneden 11:59 og i slutten av måneden 12:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i April er 23.5 ℃ (74.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.1 ℃ (51.98 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.85 ℃ (78.53 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 9.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 123.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:30 (timer og minutter), i midten av måneden 13:01 og i slutten av måneden 13:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Mai er 28.2 ℃ (82.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.7 ℃ (62.06 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.85 ℃ (78.53 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.05 ℃ (86.09 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 10.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 151.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:29 (timer og minutter), i midten av måneden 13:54 og i slutten av måneden 14:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Juni er 31.9 ℃ (89.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21 ℃ (69.8 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.05 ℃ (86.09 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.9 ℃ (91.22 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 7.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 113.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:12 (timer og minutter), i midten av måneden 14:22 og i slutten av måneden 14:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Juli er 33.9 ℃ (93.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.5 ℃ (72.5 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.9 ℃ (91.22 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.7 ℃ (92.66 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 92.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:22 (timer og minutter), i midten av måneden 14:12 og i slutten av måneden 13:53.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i August er 33.5 ℃ (92.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.1 ℃ (71.78 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.7 ℃ (92.66 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.5 ℃ (90.5 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 78.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:53 (timer og minutter), i midten av måneden 13:28 og i slutten av måneden 13:00.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i September er 31.5 ℃ (88.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.2 ℃ (64.76 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.5 ℃ (90.5 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28 ℃ (82.4 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 6.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:00 (timer og minutter), i midten av måneden 12:30 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Oktober er 24.5 ℃ (76.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.9 ℃ (53.42 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28 ℃ (82.4 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 102.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:27 og i slutten av måneden 10:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i November er 18.2 ℃ (64.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.6 ℃ (43.88 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.1 ℃ (59.18 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 8.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 128.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:58 (timer og minutter), i midten av måneden 10:31 og i slutten av måneden 10:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Mississippi i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Mississippi i Desember er 12 ℃ (53.6 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.7 ℃ (35.06 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.1 ℃ (59.18 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.4 ℃ (52.52 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 11. Den gjennomsnittlige nedbøren er 147.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:10 (timer og minutter), i midten av måneden 9:57 og i slutten av måneden 9:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Mississippi på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Jacksontemperatur: - høyeste temperatur: 14.8 ℃ (58.64 ℉)laveste temperatur: 4.1 ℃ (39.38 ℉)nedbør: 132.6mmregnfulle dager: -
Clevelandtemperatur: - høyeste temperatur: 12 ℃ (53.6 ℉)laveste temperatur: 1.7 ℃ (35.06 ℉)nedbør: 147.8mmregnfulle dager: 11
Gulfporttemperatur: - høyeste temperatur: 16.8 ℃ (62.24 ℉)laveste temperatur: 7.2 ℃ (44.96 ℉)nedbør: 130.3mmregnfulle dager: 9.1
Hattiesburgtemperatur: - høyeste temperatur: 16.9 ℃ (62.42 ℉)laveste temperatur: 4.4 ℃ (39.92 ℉)nedbør: 127.6mmregnfulle dager: -
McCombtemperatur: - høyeste temperatur: 15.7 ℃ (60.26 ℉)laveste temperatur: 4.5 ℃ (40.1 ℉)nedbør: 140.8mmregnfulle dager: 10.4
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest