Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Mississippi

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Mississippi te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.


Welk weer te verwachten in Mississippi

Mississippi maakt deel uit van Verenigde Staten. Het klimaat in de VS is zeer gevarieerd, omdat de Verenigde Staten van Amerika een groot land is. Het klimaat is overwegend gematigd, maar tropisch in Hawaï en Florida, en het arctische gebied in Alaska. Dit is niet alles. Het klimaat is half droog in de grote vlaktes ten westen van de rivier de Mississippi en dor in het Grote Bekken van het zuidwesten. Je kunt lage wintertemperaturen verwachten in het noordwesten, maar ze worden soms gematigd in januari en februari door warme wind. De winters in het zuiden zijn warmer. Don? vergeet, dat de temperaturen meestal aanzienlijk lager zijn in de bergen.

Wanneer u spreekt over het gebruikelijke weer in dit gebied, is de informatie bijvoorbeeld relevant voor deze populaire plaatsen: Batesville, Bay St. Louis, Belzoni, Biloxi, Booneville, Brookhaven, Bude, Burnsville, Clarksdale, Cleveland, Clinton, Collins, Columbus, Corinth, D'Iberville, Forest, Fulton, Gautier, Greenville, Greenwood, Gulf Coast, Gulfport, Hattiesburg, Holly Springs, Horn Lake, Indianola, Iuka, Jackson, McComb, Meridian, Mississippi Capital River, Mississippi Delta, Mississippi Hills, Mississippi Pines, Natchez, Ocean Springs, Olive Branch, Oxford, Pearl, Picayune, Port Gibson, Ridgeland, Southaven, Starkville, Stone County, Tunica, Tupelo, Vicksburg, Yazoo City.

Laten we nu kijken wat voor weer u kunt verwachten in het gebied rondom Cleveland en in veel andere steden. De warmste maand hier is juli, de gemiddelde maximumtemperatuur is 33.9 ℃ (93.02 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 22.5 ℃ (72.5 ℉). De koudste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 10.8 ℃ (51.44 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is -0.2 ℃ (31.64 ℉). De meest regenachtige maand hier is december, het gemiddelde aantal regendagen is 11. De minst regenachtige maand is hier september, het gemiddelde aantal regendagen is 6.5.

Wanneer u rond Mississippi reist, moet u altijd overwegen de hoogte van de plaats ook. We willen u eraan herinneren dat het hoogste punt in Verenigde Staten Denali (Mount McKinley) (6190 m) en het laagste punt is Death Valley (-86 m). Er zijn dus enorme hoogteverschillen in dit land en daarom is het weer heel anders. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Mississippi te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december


januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in januari is 10.8 ℃ (51.44 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.2 ℃ (31.64 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.4 ℃ (52.52 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 12.05 ℃ (53.69 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 8.5. De gemiddelde regenval is 110.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:56 (uren en minuten), in midden in de maand 10:09 en aan het einde van de maand 10:30.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in februari is 13.3 ℃ (55.94 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 2.1 ℃ (35.78 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 12.05 ℃ (53.69 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.65 ℃ (60.17 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 10. De gemiddelde regenval is 123.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:30 (uren en minuten), in midden in de maand 10:57 en aan het einde van de maand 11:27.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in maart is 18 ℃ (64.4 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 6.3 ℃ (43.34 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.65 ℃ (60.17 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.75 ℃ (69.35 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 8.8. De gemiddelde regenval is 110.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:27 (uren en minuten), in midden in de maand 11:59 en aan het einde van de maand 12:30.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in april is 23.5 ℃ (74.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 11.1 ℃ (51.98 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.75 ℃ (69.35 ℉). Op de eind april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.85 ℃ (78.53 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 9.3. De gemiddelde regenval is 123.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:30 (uren en minuten), in midden in de maand 13:01 en aan het einde van de maand 13:29.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in mei is 28.2 ℃ (82.76 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 16.7 ℃ (62.06 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.85 ℃ (78.53 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.05 ℃ (86.09 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 10.7. De gemiddelde regenval is 151.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:29 (uren en minuten), in midden in de maand 13:54 en aan het einde van de maand 14:12.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in juni is 31.9 ℃ (89.42 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 21 ℃ (69.8 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.05 ℃ (86.09 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 32.9 ℃ (91.22 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 7.1. De gemiddelde regenval is 113.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:12 (uren en minuten), in midden in de maand 14:22 en aan het einde van de maand 14:22.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in juli is 33.9 ℃ (93.02 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 22.5 ℃ (72.5 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 32.9 ℃ (91.22 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 33.7 ℃ (92.66 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 7.9. De gemiddelde regenval is 92.7 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:22 (uren en minuten), in midden in de maand 14:12 en aan het einde van de maand 13:53.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in augustus is 33.5 ℃ (92.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 22.1 ℃ (71.78 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 33.7 ℃ (92.66 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 32.5 ℃ (90.5 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 7. De gemiddelde regenval is 78.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:53 (uren en minuten), in midden in de maand 13:28 en aan het einde van de maand 13:00.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in september is 31.5 ℃ (88.7 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.2 ℃ (64.76 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 32.5 ℃ (90.5 ℉). Op de eind september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28 ℃ (82.4 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 6.5. De gemiddelde regenval is 103.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:00 (uren en minuten), in midden in de maand 12:30 en aan het einde van de maand 11:58.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in oktober is 24.5 ℃ (76.1 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 11.9 ℃ (53.42 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28 ℃ (82.4 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 21.35 ℃ (70.43 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 8.1. De gemiddelde regenval is 102.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:58 (uren en minuten), in midden in de maand 11:27 en aan het einde van de maand 10:58.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in november is 18.2 ℃ (64.76 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 6.6 ℃ (43.88 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 21.35 ℃ (70.43 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.1 ℃ (59.18 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 8.8. De gemiddelde regenval is 128.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:58 (uren en minuten), in midden in de maand 10:31 en aan het einde van de maand 10:10.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Mississippi in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Mississippi in december is 12 ℃ (53.6 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 1.7 ℃ (35.06 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.1 ℃ (59.18 ℉). Op de eind december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.4 ℃ (52.52 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 11. De gemiddelde regenval is 147.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:10 (uren en minuten), in midden in de maand 9:57 en aan het einde van de maand 9:54.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in Mississippi kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Jacksontemperatuur: - hoogste temperatuur: 14.8 ℃ (58.64 ℉)laagste temperatuur: 4.1 ℃ (39.38 ℉)regenval: 132.6mmregenachtige dagen: -
Clevelandtemperatuur: - hoogste temperatuur: 12 ℃ (53.6 ℉)laagste temperatuur: 1.7 ℃ (35.06 ℉)regenval: 147.8mmregenachtige dagen: 11
Gulfporttemperatuur: - hoogste temperatuur: 16.8 ℃ (62.24 ℉)laagste temperatuur: 7.2 ℃ (44.96 ℉)regenval: 130.3mmregenachtige dagen: 9.1
Hattiesburgtemperatuur: - hoogste temperatuur: 16.9 ℃ (62.42 ℉)laagste temperatuur: 4.4 ℃ (39.92 ℉)regenval: 127.6mmregenachtige dagen: -
McCombtemperatuur: - hoogste temperatuur: 15.7 ℃ (60.26 ℉)laagste temperatuur: 4.5 ℃ (40.1 ℉)regenval: 140.8mmregenachtige dagen: 10.4
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.


©2018-2021 UsualWeather.com, belangrijkste gegevensbronnen: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de UsualWeather.com website en bescherming van de privacy
Facebook Twitter Pinterest