Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Nevada

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Nevada? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Nevada

Hvilket vær kan du forvente i Nevada

Nevada er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Baker, Battle Mountain, Beatty, Berlin–Ichthyosaur State Park, Black Rock City, Blue Diamond, Boulder City, Caliente, Carson City, Central Nevada, Elko, Ely, Fallon, Fernley, Gardnerville, Great Basin National Park, Hawthorne, Henderson, Jackpot, Las Vegas, Laughlin, Lovelock, Mesquite, Minden, North Las Vegas, Northern Nevada, Pahrump, Panaca, Pioche, Primm, Pyramid Lake, Rachel, Reno, Republic of Molossia, Searchlight, Silver Springs, Southern Nevada, Sparks, Tonopah, Virginia City, Wells, Western Nevada, Winnemucca.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Las Vegas Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 40.7 ℃ (105.26 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 27.1 ℃ (80.78 ℉). Den kaldeste måneden her er Desember, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 14 ℃ (57.2 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 3.8 ℃ (38.84 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Februar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 4.1. Den minste regnfulle måneden her er Juni, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 0.6.

Når du reiser rundt Nevada, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Nevada. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Januar er 14.5 ℃ (58.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.3 ℃ (39.74 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.25 ℃ (57.65 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.9 ℃ (60.62 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 3.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 14 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:44 (timer og minutter), i midten av måneden 9:58 og i slutten av måneden 10:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Februar er 17.3 ℃ (63.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.4 ℃ (43.52 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.9 ℃ (60.62 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.6 ℃ (67.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 4.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 19.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:21 (timer og minutter), i midten av måneden 10:51 og i slutten av måneden 11:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Mars er 21.9 ℃ (71.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.8 ℃ (49.64 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.6 ℃ (67.28 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24 ℃ (75.2 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 2.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 11.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:24 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 12:33.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Nevada i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i April er 26.1 ℃ (78.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.9 ℃ (57.02 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24 ℃ (75.2 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.1 ℃ (84.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 1.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 3.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:33 (timer og minutter), i midten av måneden 13:06 og i slutten av måneden 13:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Mai er 32.1 ℃ (89.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.9 ℃ (66.02 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.1 ℃ (84.38 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.8 ℃ (94.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 1.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:37 (timer og minutter), i midten av måneden 14:04 og i slutten av måneden 14:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Juni er 37.5 ℃ (99.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.6 ℃ (74.48 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.8 ℃ (94.64 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 39.1 ℃ (102.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 0.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 1.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:24 (timer og minutter), i midten av måneden 14:35 og i slutten av måneden 14:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Juli er 40.7 ℃ (105.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 27.1 ℃ (80.78 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 39.1 ℃ (102.38 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 40.3 ℃ (104.54 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 2.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 10.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:35 (timer og minutter), i midten av måneden 14:23 og i slutten av måneden 14:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Nevada i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i August er 39.9 ℃ (103.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 26.5 ℃ (79.7 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 40.3 ℃ (104.54 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 36.95 ℃ (98.51 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 2.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 8.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:03 (timer og minutter), i midten av måneden 13:36 og i slutten av måneden 13:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Nevada i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i September er 34 ℃ (93.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.6 ℃ (70.88 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 36.95 ℃ (98.51 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.3 ℃ (86.54 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 1.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 6.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:05 (timer og minutter), i midten av måneden 12:32 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Oktober er 26.6 ℃ (79.88 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.6 ℃ (58.28 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.3 ℃ (86.54 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.2 ℃ (73.76 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 1.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 6.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:24 og i slutten av måneden 10:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Nevada i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i November er 19.8 ℃ (67.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.4 ℃ (47.12 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.2 ℃ (73.76 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.9 ℃ (62.42 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 1.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 9.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:52 (timer og minutter), i midten av måneden 10:22 og i slutten av måneden 9:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Nevada i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Nevada i Desember er 14 ℃ (57.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.8 ℃ (38.84 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.9 ℃ (62.42 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.25 ℃ (57.65 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 12.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:59 (timer og minutter), i midten av måneden 9:45 og i slutten av måneden 9:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Nevada på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Las Vegastemperatur: - høyeste temperatur: 14 ℃ (57.2 ℉)laveste temperatur: 3.8 ℃ (38.84 ℉)nedbør: 12.6mmregnfulle dager: 3
Renotemperatur: - høyeste temperatur: 6.2 ℃ (43.16 ℉)laveste temperatur: -3.4 ℃ (25.88 ℉)nedbør: 30.5mmregnfulle dager: 7.5
Carson Citytemperatur: - høyeste temperatur: 7.5 ℃ (45.5 ℉)laveste temperatur: -5.4 ℃ (22.28 ℉)nedbør: 33.5mmregnfulle dager: 5.1
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest