Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Saint Vincent og Grenadinene

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Saint Vincent og Grenadinene? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Mellom-Amerika - Saint Vincent og Grenadinene

Hvilket vær kan du forvente i Saint Vincent og Grenadinene

Klimaet i Saint Vincent og Grenadinene er tropisk. Du kan vanligvis forvente varmt og solfylt vær med bare lite sesongvariasjon av temperatur. Regnperioden er fra mai til november.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Bequia, Grenadines, Kingstown, Saint Vincent, Union Island.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er September, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 24.9 ℃ (76.82 ℉). Den kaldeste måneden her er Februar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 28.3 ℃ (82.94 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23.7 ℃ (74.66 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 21.1. Den minste regnfulle måneden her er April, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12.3.

Når du reiser til noen steder i Saint Vincent og Grenadinene, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er La Soufriere (1234 m) og det laveste punktet er Caribbean Sea (0 m). Så forskjellene i høyder i dette landet er ikke ubetydelige, og du bør forvente at været skal være forskjellig på steder i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Saint Vincent og Grenadinene. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Januar er 28.4 ℃ (83.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.1 ℃ (75.38 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.85 ℃ (83.93 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.35 ℃ (83.03 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 17.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 71.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:19 (timer og minutter), i midten av måneden 11:24 og i slutten av måneden 11:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Februar er 28.3 ℃ (82.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.7 ℃ (74.66 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.35 ℃ (83.03 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.15 ℃ (84.47 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 14.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 50.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:31 (timer og minutter), i midten av måneden 11:41 og i slutten av måneden 11:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Mars er 30 ℃ (86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.2 ℃ (75.56 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.15 ℃ (84.47 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.2 ℃ (86.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 14.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 58.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:52 (timer og minutter), i midten av måneden 12:03 og i slutten av måneden 12:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i April er 30.4 ℃ (86.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.1 ℃ (75.38 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.2 ℃ (86.36 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.7 ℃ (87.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 12.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 60.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:15 (timer og minutter), i midten av måneden 12:26 og i slutten av måneden 12:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Mai er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.7 ℃ (78.26 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.7 ℃ (87.26 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31 ℃ (87.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 13.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 69.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:36 (timer og minutter), i midten av måneden 12:45 og i slutten av måneden 12:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Juni er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.6 ℃ (78.08 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31 ℃ (87.8 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.1 ℃ (87.98 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 16.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 98.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:52 (timer og minutter), i midten av måneden 12:55 og i slutten av måneden 12:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Juli er 31.2 ℃ (88.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.3 ℃ (77.54 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.1 ℃ (87.98 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31 ℃ (87.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 21.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 151.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:55 (timer og minutter), i midten av måneden 12:51 og i slutten av måneden 12:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i August er 30.8 ℃ (87.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.8 ℃ (78.44 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31 ℃ (87.8 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.25 ℃ (88.25 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 20.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 155.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:45 (timer og minutter), i midten av måneden 12:36 og i slutten av måneden 12:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i September er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.9 ℃ (76.82 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.25 ℃ (88.25 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.15 ℃ (88.07 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 20.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 193.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:26 (timer og minutter), i midten av måneden 12:14 og i slutten av måneden 12:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Oktober er 30.6 ℃ (87.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.8 ℃ (76.64 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.15 ℃ (88.07 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.2 ℃ (86.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 20.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 195.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:03 (timer og minutter), i midten av måneden 11:52 og i slutten av måneden 11:41.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i November er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.6 ℃ (76.28 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.2 ℃ (86.36 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.55 ℃ (85.19 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 20.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 178.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:41 (timer og minutter), i midten av måneden 11:31 og i slutten av måneden 11:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Saint Vincent og Grenadinene i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saint Vincent og Grenadinene i Desember er 29.3 ℃ (84.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.6 ℃ (74.48 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.55 ℃ (85.19 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.85 ℃ (83.93 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 17. Den gjennomsnittlige nedbøren er 107.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:24 (timer og minutter), i midten av måneden 11:19 og i slutten av måneden 11:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.