Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Saskatchewan

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Saskatchewan? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Canada - Saskatchewan

Hvilket vær kan du forvente i Saskatchewan

Saskatchewan er en del av Canada. Canada er et stort land, så klimaet her varierer fra temperert i sør til subarkt og arktisk i nord. Vintrene er noen ganger tøffe, spesielt i interiøret, hvor klimaet er kontinentalt. Du kan forvente snø på noen steder i fem måneder av året. De sørlige kystdelene i Canada har et temperert klima, med milde og regnfulle vintre og ganske varme somre.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Arborfield, Caronport, Central Saskatchewan, Estevan, Eston, Grasslands National Park, Humboldt, Lloydminster, Moose Jaw, North Battleford, Northern Saskatchewan, Prince Albert, Prince Albert National Park, Regina, Saskatoon, Southern Saskatchewan, Spiritwood, Swift Current, Uranium City, Weyburn, Yorkton.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Saskatoon Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 25.7 ℃ (78.26 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 11.8 ℃ (53.24 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -11.6 ℃ (11.12 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -22.1 ℃ (-7.78 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juni, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12. Den minste regnfulle måneden her er Oktober, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 6.1.

Når du reiser rundt Saskatchewan, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Canada er Mount Logan (5959 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Saskatchewan. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Januar er -11.6 ℃ (11.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -22.1 ℃ (-7.78 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -10.25 ℃ (13.55 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -9.55 ℃ (14.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 11.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 15.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:47 (timer og minutter), i midten av måneden 8:15 og i slutten av måneden 8:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Februar er -7.5 ℃ (18.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -18.3 ℃ (-0.94 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -9.55 ℃ (14.81 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -4 ℃ (24.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 10.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:59 (timer og minutter), i midten av måneden 9:53 og i slutten av måneden 10:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Mars er -0.5 ℃ (31.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -10.9 ℃ (12.38 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -4 ℃ (24.8 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.2 ℃ (41.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 8.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 14.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:52 (timer og minutter), i midten av måneden 11:53 og i slutten av måneden 12:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i April er 10.9 ℃ (51.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.7 ℃ (28.94 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.2 ℃ (41.36 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 23.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:54 (timer og minutter), i midten av måneden 13:54 og i slutten av måneden 14:51.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Mai er 18.3 ℃ (64.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.6 ℃ (40.28 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 9.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 49.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:51 (timer og minutter), i midten av måneden 15:42 og i slutten av måneden 16:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Juni er 23.2 ℃ (73.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.6 ℃ (49.28 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.45 ℃ (76.01 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 12. Den gjennomsnittlige nedbøren er 60 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:21 (timer og minutter), i midten av måneden 16:43 og i slutten av måneden 16:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Juli er 25.7 ℃ (78.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.8 ℃ (53.24 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.45 ℃ (76.01 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.1 ℃ (77.18 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 11.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 61.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:42 (timer og minutter), i midten av måneden 16:19 og i slutten av måneden 15:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i August er 24.5 ℃ (76.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.5 ℃ (50.9 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.1 ℃ (77.18 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.4 ℃ (70.52 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 9.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 38.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:39 (timer og minutter), i midten av måneden 14:49 og i slutten av måneden 13:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i September er 18.3 ℃ (64.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.5 ℃ (40.1 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.4 ℃ (70.52 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.65 ℃ (58.37 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 30.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:52 (timer og minutter), i midten av måneden 12:53 og i slutten av måneden 11:53.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Oktober er 11 ℃ (51.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.7 ℃ (28.94 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.65 ℃ (58.37 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.85 ℃ (40.73 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 6.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 16.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:53 (timer og minutter), i midten av måneden 10:53 og i slutten av måneden 9:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i November er -1.3 ℃ (29.66 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -10.9 ℃ (12.38 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.85 ℃ (40.73 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -5.1 ℃ (22.82 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 8.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 13.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:55 (timer og minutter), i midten av måneden 9:01 og i slutten av måneden 8:16.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Saskatchewan i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Saskatchewan i Desember er -8.9 ℃ (15.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -19.6 ℃ (-3.28 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -5.1 ℃ (22.82 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -10.25 ℃ (13.55 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 10.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 15.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:16 (timer og minutter), i midten av måneden 7:48 og i slutten av måneden 7:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Saskatchewan på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Saskatoontemperatur: - høyeste temperatur: -8.9 ℃ (15.98 ℉)laveste temperatur: -19.6 ℃ (-3.28 ℉)nedbør: 15.7mmregnfulle dager: 10.9
Reginatemperatur: - høyeste temperatur: -7.5 ℃ (18.5 ℉)laveste temperatur: -18.8 ℃ (-1.84 ℉)nedbør: 16.7mmregnfulle dager: 10.9
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest