Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Spanish North Africa

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Spanish North Africa? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Spania - Spanish North Africa

Hvilket vær kan du forvente i Spanish North Africa

Spanish North Africa er en del av Spania. Klimaet i Spania er temperert. Du kan forvente klare og varme somre i interiøret, men mer moderat og overskyet somre langs kysten. Vintrene er ganske ofte skyfri og kalde i interiøret, men delvis skyet og kult langs kysten. I den nordlige delen av landet er det havs klima, du kan forvente snø om vinteren. I den sørøstlige delen av landet er klimaet halvt tørt. Langs den sørlige og østlige kysten er klimaet Middelhavet. På fjellet kan du forvente kaldere vær.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Ceuta, Melilla.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Melilla Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittstemperaturen er 25.3 ℃ (77.54 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittstemperaturen er 13.9 ℃ (57.02 ℉).

Når du reiser rundt Spanish North Africa, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Spania er Pico de Teide (Tenerife) on Canary Islands (3718 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Spanish North Africa. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Januar er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Januar er 13.9 ℃ (57.02 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.4 ℃ (57.92 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14 ℃ (57.2 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 48.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:48 (timer og minutter), i midten av måneden 10:02 og i slutten av måneden 10:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Februar er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Februar er 14.1 ℃ (57.38 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14 ℃ (57.2 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 57.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:24 (timer og minutter), i midten av måneden 10:53 og i slutten av måneden 11:25.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Mars er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Mars er 15.1 ℃ (59.18 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.95 ℃ (60.71 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 38.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:25 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 12:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i April er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i April er 16.8 ℃ (62.24 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.95 ℃ (60.71 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.85 ℃ (64.13 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 48.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:32 (timer og minutter), i midten av måneden 13:04 og i slutten av måneden 13:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Mai er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Mai er 18.9 ℃ (66.02 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.85 ℃ (64.13 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 34.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:35 (timer og minutter), i midten av måneden 14:01 og i slutten av måneden 14:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Juni er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Juni er 22.6 ℃ (72.68 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.6 ℃ (74.48 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 6.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:20 (timer og minutter), i midten av måneden 14:31 og i slutten av måneden 14:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Juli er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Juli er 24.6 ℃ (76.28 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.6 ℃ (74.48 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.95 ℃ (76.91 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:30 (timer og minutter), i midten av måneden 14:19 og i slutten av måneden 13:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i August er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i August er 25.3 ℃ (77.54 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.95 ℃ (76.91 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.6 ℃ (76.28 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 1.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:59 (timer og minutter), i midten av måneden 13:33 og i slutten av måneden 13:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i September er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i September er 23.9 ℃ (75.02 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.6 ℃ (76.28 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.55 ℃ (72.59 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 7.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:03 (timer og minutter), i midten av måneden 12:31 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Oktober er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Oktober er 21.2 ℃ (70.16 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.55 ℃ (72.59 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.15 ℃ (66.47 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 30.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:25 og i slutten av måneden 10:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i November er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i November er 17.1 ℃ (62.78 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.15 ℃ (66.47 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 42.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:54 (timer og minutter), i midten av måneden 10:25 og i slutten av måneden 10:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Spanish North Africa i Desember er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Spanish North Africa i Desember er 14.9 ℃ (58.82 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.4 ℃ (57.92 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 52.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:03 (timer og minutter), i midten av måneden 9:49 og i slutten av måneden 9:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2020 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest