Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Taiwan

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Taiwan? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Asia - Taiwan

Hvilket vær kan du forvente i Taiwan

Klimaet i Taiwan er tropisk, men det er subtropisk i nord. Regnmessig sesong er under sørvestmonson fra juni til august. Vintrene er milde og somre er vanligvis varme. Det er noen ganger vedvarende og omfattende skyighet i en hvilken som helst måned av året.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alishan, Bali District, Banqiao, Beinan, Beipu, Central Mountains, Central Taiwan, Changbin, Changhua County, Chiayi, Chupei, Datong Township, Donghe, Douliu, Dulan, Eastern Taiwan, Fulong, Green Island, Guangfu, Guanzihling, Hsinchu, Hsinchu County, Hualien, Hualien County, Jhushan, Jiaoxi, Jinguashi, Jinshan, Jiufen, Kaohsiung, Keelung, Kenting National Park, Kinmen, Lukang, Luodong, Makung, Matsu, Miaoli, Miaoli County, Nanao, Nangan, Nantou, Nantou County, Neiwan, New Taipei, Northern Taiwan, Orchid Island, Penghu, Pingtung, Puli, Shei pa National Park, Smangus, Southern Taiwan, Suao, Sun Moon Lake, Taichung, Tainan, Taipei, Taitung, Taitung County, Tamsui, Taoyuan, Taroko Gorge, Tian Song Pi Agricultural Leisure Area, Toucheng, Wujie, Wulai, Wuling Farm, Xindian, Yangmingshan National Park, Yilan, Yilan County, Yingge, Yonghe, Yuli, Yushan, Zhenxibao, Zhonghe, Zhudong, Zhunan.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente her. (Advarsel: Siden vi ikke har pålitelige data for dette landet, bruker vi data fra nærliggende steder for denne statistikken.) Den varmeste måneden her er #x# - Oversikt:, gjennomsnittstemperaturen er -3200 ℃ (-5728 ℉). Den kaldeste måneden her er #x# - Oversikt:, gjennomsnittstemperaturen er 3200 ℃ (5792 ℉).

Når du reiser til noen steder i Taiwan, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Yu Shan (3952 m) og det laveste punktet er South China Sea (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Taiwan. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Januar er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:39 (timer og minutter), i midten av måneden 10:48 og i slutten av måneden 11:02.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Februar er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:02 (timer og minutter), i midten av måneden 11:20 og i slutten av måneden 11:40.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Mars er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:40 (timer og minutter), i midten av måneden 12:01 og i slutten av måneden 12:22.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i April er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:22 (timer og minutter), i midten av måneden 12:43 og i slutten av måneden 13:02.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Mai er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:02 (timer og minutter), i midten av måneden 13:18 og i slutten av måneden 13:30.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Juni er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:30 (timer og minutter), i midten av måneden 13:37 og i slutten av måneden 13:36.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Juli er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:36 (timer og minutter), i midten av måneden 13:30 og i slutten av måneden 13:17.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i August er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:17 (timer og minutter), i midten av måneden 13:01 og i slutten av måneden 12:42.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i September er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:42 (timer og minutter), i midten av måneden 12:22 og i slutten av måneden 12:01.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Oktober er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:01 (timer og minutter), i midten av måneden 11:40 og i slutten av måneden 11:20.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i November er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:20 (timer og minutter), i midten av måneden 11:02 og i slutten av måneden 10:48.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Taiwan i Desember er dette: Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:48 (timer og minutter), i midten av måneden 10:40 og i slutten av måneden 10:38.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.