Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Arkansas

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Arkansas? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Arkansas

Hvilket vær kan du forvente i Arkansas

Arkansas er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alma, Alpena, Altus, Atkins, Batesville, Beebe, Bella Vista, Benton, Bentonville, Berryville, Bryant, Buffalo National River, Bull Shoals, Cabot, Central Arkansas, Clarksville, Conway, Delta, El Dorado, Eureka Springs, Fairfield Bay, Fayetteville, Flippin, Fort Smith, Garland, Green Forest, Greenwood, Greers Ferry, Hardy, Harrison, Heber Springs, Helena, Hope, Hot Springs, Huntsville, Jacksonville, Jasper, Jonesboro, Little Rock, London, Lonoke, Magnolia, Mammoth Spring, Mayflower, Mena, Morrilton, Mount Ida, Mountain Home, Mountain View, Mountainburg, North Little Rock, Ouachitas, Ozark, Ozark National Forest, Ozarks, Pea Ridge, Pine Bluff, River Valley, Rogers, Russellville, Searcy, Sherwood, Siloam Springs, Springdale, Timberlands, Tontitown, Van Buren, Vilonia, War Eagle, Warren, West Fork, West Memphis, Winslow, Yellville.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Fort Smith Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 35 ℃ (95 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 21.7 ℃ (71.06 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 10.1 ℃ (50.18 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -1.5 ℃ (29.3 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mai, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 10.5. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 6.3.

Når du reiser rundt Arkansas, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Arkansas. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Januar er 10.1 ℃ (50.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.5 ℃ (29.3 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.6 ℃ (51.08 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.75 ℃ (53.15 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 7.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 71.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:48 (timer og minutter), i midten av måneden 10:02 og i slutten av måneden 10:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Februar er 13.4 ℃ (56.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.8 ℃ (33.44 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.75 ℃ (53.15 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.05 ℃ (60.89 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 68.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:24 (timer og minutter), i midten av måneden 10:53 og i slutten av måneden 11:25.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Mars er 18.7 ℃ (65.66 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5.4 ℃ (41.72 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.05 ℃ (60.89 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.8 ℃ (69.44 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 9.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 97.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:25 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 12:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i April er 22.9 ℃ (73.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10 ℃ (50 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.8 ℃ (69.44 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.3 ℃ (77.54 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 9.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 110.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:32 (timer og minutter), i midten av måneden 13:04 og i slutten av måneden 13:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Mai er 27.7 ℃ (81.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.4 ℃ (59.72 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.3 ℃ (77.54 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.8 ℃ (85.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 10.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 141.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:35 (timer og minutter), i midten av måneden 14:01 og i slutten av måneden 14:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Juni er 31.9 ℃ (89.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.6 ℃ (67.28 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.8 ℃ (85.64 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.2 ℃ (91.76 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 9.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 108.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:20 (timer og minutter), i midten av måneden 14:31 og i slutten av måneden 14:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Juli er 34.5 ℃ (94.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22 ℃ (71.6 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.2 ℃ (91.76 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.75 ℃ (94.55 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 6.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 83.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:31 (timer og minutter), i midten av måneden 14:20 og i slutten av måneden 14:00.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i August er 35 ℃ (95 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.7 ℃ (71.06 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.75 ℃ (94.55 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.6 ℃ (90.68 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 6.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 64.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:00 (timer og minutter), i midten av måneden 13:33 og i slutten av måneden 13:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i September er 30.2 ℃ (86.36 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.1 ℃ (62.78 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.6 ℃ (90.68 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.05 ℃ (80.69 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 7.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 104.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:03 (timer og minutter), i midten av måneden 12:31 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Oktober er 23.9 ℃ (75.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.6 ℃ (51.08 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.05 ℃ (80.69 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.8 ℃ (69.44 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 8.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 109.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:25 og i slutten av måneden 10:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i November er 17.7 ℃ (63.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.7 ℃ (40.46 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.8 ℃ (69.44 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.4 ℃ (57.92 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 7.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 115.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:54 (timer og minutter), i midten av måneden 10:25 og i slutten av måneden 10:02.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Arkansas i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Arkansas i Desember er 11.1 ℃ (51.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.2 ℃ (31.64 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.4 ℃ (57.92 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.6 ℃ (51.08 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:02 (timer og minutter), i midten av måneden 9:49 og i slutten av måneden 9:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Arkansas på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Fort Smithtemperatur: - høyeste temperatur: 11.1 ℃ (51.98 ℉)laveste temperatur: -0.2 ℃ (31.64 ℉)nedbør: 84mmregnfulle dager: 7.9
Little Rocktemperatur: - høyeste temperatur: 11 ℃ (51.8 ℉)laveste temperatur: 1.9 ℃ (35.42 ℉)nedbør: 125.7mmregnfulle dager: 10.2
Fayettevilletemperatur: - høyeste temperatur: 8.6 ℃ (47.48 ℉)laveste temperatur: -3 ℃ (26.6 ℉)nedbør: 80.4mmregnfulle dager: -
Jonesborotemperatur: - høyeste temperatur: 9.2 ℃ (48.56 ℉)laveste temperatur: -1.5 ℃ (29.3 ℉)nedbør: 115.8mmregnfulle dager: 9.1
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.