Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Baja California

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Baja California? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Mexico - Baja California

Hvilket vær kan du forvente i Baja California

Baja California er en del av Mexico. Klimaet i Mexico er variert, et sted det er tropisk, et sted ørken. I nord kan du forvente opplevelser lavere temperaturer om vinteren og mindre regn i løpet av året. I sør er temperaturen ganske konstant året rundt. Men du bør alltid vurdere høyden på stedet, hvor du planlegger å gå. Det meste av landet har en regntid fra juni til oktober.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Bahia de Los Angeles, Baja California, Baja California Sur, Cabo San Lucas, Camalu, Canyon de Guadalupe, Colonet, El Rosario, Ensenada, Guadalupe Island, Guerrero Negro, La Paz, Loreto, Los Algodones, Los Barriles, Mexicali, Mulegé, Playas de Rosarito, Puerto Nuevo, San Felipe, San Ignacio, San José del Cabo, Santa Rosalia, Tecate, Tijuana, Todos Santos, Valle de Guadalupe.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Tijuana Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 28.5 ℃ (83.3 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 17.6 ℃ (63.68 ℉). Den kaldeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 20.2 ℃ (68.36 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 9.8 ℃ (49.64 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 8.2. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 0.3.

Når du reiser rundt Baja California, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Mexico er Volcan Pico de Orizaba (5636 m) og det laveste punktet er Laguna Salada (-10 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Baja California. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Januar er 20.4 ℃ (68.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.5 ℃ (45.5 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.8 ℃ (69.44 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 5.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 42 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:02 (timer og minutter), i midten av måneden 10:14 og i slutten av måneden 10:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Februar er 21.2 ℃ (70.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.8 ℃ (47.84 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.8 ℃ (69.44 ℉). På slutten Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.7 ℃ (69.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 5.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 41.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:35 (timer og minutter), i midten av måneden 11:00 og i slutten av måneden 11:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Mars er 20.2 ℃ (68.36 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.8 ℃ (49.64 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.7 ℃ (69.26 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 8.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 62.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:29 (timer og minutter), i midten av måneden 11:59 og i slutten av måneden 12:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Baja California i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i April er 21.3 ℃ (70.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.8 ℃ (51.44 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.45 ℃ (72.41 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 3.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 19.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:29 (timer og minutter), i midten av måneden 12:58 og i slutten av måneden 13:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Mai er 23.6 ℃ (74.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.4 ℃ (56.12 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.45 ℃ (72.41 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.95 ℃ (76.91 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 1.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 3.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:26 (timer og minutter), i midten av måneden 13:49 og i slutten av måneden 14:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Juni er 26.3 ℃ (79.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.7 ℃ (60.26 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.95 ℃ (76.91 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.4 ℃ (81.32 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 0.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:07 (timer og minutter), i midten av måneden 14:16 og i slutten av måneden 14:16.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Juli er 28.5 ℃ (83.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.6 ℃ (63.68 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.4 ℃ (81.32 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.15 ℃ (82.67 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 0.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:16 (timer og minutter), i midten av måneden 14:06 og i slutten av måneden 13:48.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Baja California i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i August er 27.8 ℃ (82.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.7 ℃ (63.86 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.15 ℃ (82.67 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 0.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:48 (timer og minutter), i midten av måneden 13:24 og i slutten av måneden 12:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Baja California i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i September er 28 ℃ (82.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17 ℃ (62.6 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.9 ℃ (80.42 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 1.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 5.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:57 (timer og minutter), i midten av måneden 12:28 og i slutten av måneden 11:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Oktober er 25.8 ℃ (78.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.2 ℃ (55.76 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.9 ℃ (80.42 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.65 ℃ (76.37 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 2.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 9.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:59 (timer og minutter), i midten av måneden 11:29 og i slutten av måneden 11:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Baja California i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i November er 23.5 ℃ (74.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10 ℃ (50 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.65 ℃ (76.37 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22 ℃ (71.6 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 3.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 31.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:01 (timer og minutter), i midten av måneden 10:35 og i slutten av måneden 10:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Baja California i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Baja California i Desember er 20.5 ℃ (68.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.2 ℃ (44.96 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22 ℃ (71.6 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 4.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 35.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:15 (timer og minutter), i midten av måneden 10:03 og i slutten av måneden 10:00.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Baja California på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Mexicalitemperatur: - høyeste temperatur: 20.9 ℃ (69.62 ℉)laveste temperatur: 5.9 ℃ (42.62 ℉)nedbør: 13.4mmregnfulle dager: 2.1
Tijuanatemperatur: - høyeste temperatur: 20.5 ℃ (68.9 ℉)laveste temperatur: 7.2 ℃ (44.96 ℉)nedbør: 35.7mmregnfulle dager: 4.4
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest