Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Central Mexico

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Central Mexico? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Mexico - Central Mexico

Hvilket vær kan du forvente i Central Mexico

Central Mexico er en del av Mexico. Klimaet i Mexico er variert, et sted det er tropisk, et sted ørken. I nord kan du forvente opplevelser lavere temperaturer om vinteren og mindre regn i løpet av året. I sør er temperaturen ganske konstant året rundt. Men du bør alltid vurdere høyden på stedet, hvor du planlegger å gå. Det meste av landet har en regntid fra juni til oktober.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Amecameca, Apizaco, Catemaco, Chipilo, Cholula, Coatepec, Cuernavaca, Córdoba, Desert of the Lions, El Tajin, Hidalgo, Ixtapan de la Sal, Metepec, Mexico City, Mexico State, Morelos, Oaxtepec, Orizaba, Pachuca, Papantla, Poza Rica, Puebla, San Andrés Tuxtla, Tecolutla, Teotihuacan, Tepoztlan, Tequixquiac, Tlaxcala, Toluca, Tula de Allende, Tulancingo, Valle de Bravo, Veracruz, Xalapa.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Toluca Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Mai, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 23.6 ℃ (74.48 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 8.2 ℃ (46.76 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 18.6 ℃ (65.48 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 1.6 ℃ (34.88 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 23.7. Den minste regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 1.7.

Når du reiser rundt Central Mexico, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Mexico er Volcan Pico de Orizaba (5636 m) og det laveste punktet er Laguna Salada (-10 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Central Mexico. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Januar er 18.6 ℃ (65.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.6 ℃ (34.88 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.65 ℃ (65.57 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.45 ℃ (67.01 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 2.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 14.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:59 (timer og minutter), i midten av måneden 11:05 og i slutten av måneden 11:16.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Februar er 20.3 ℃ (68.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.8 ℃ (37.04 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.45 ℃ (67.01 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.2 ℃ (70.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 3.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 10.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:16 (timer og minutter), i midten av måneden 11:30 og i slutten av måneden 11:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Mars er 22.1 ℃ (71.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.7 ℃ (40.46 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.2 ℃ (70.16 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.6 ℃ (72.68 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 3.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 12.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:45 (timer og minutter), i midten av måneden 12:02 og i slutten av måneden 12:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i April er 23.1 ℃ (73.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.9 ℃ (44.42 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.6 ℃ (72.68 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.35 ℃ (74.03 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 7.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 26.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:18 (timer og minutter), i midten av måneden 12:35 og i slutten av måneden 12:49.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Mai er 23.6 ℃ (74.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.2 ℃ (46.76 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.35 ℃ (74.03 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.95 ℃ (73.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 13.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 63.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:49 (timer og minutter), i midten av måneden 13:02 og i slutten av måneden 13:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Juni er 22.3 ℃ (72.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.6 ℃ (49.28 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.95 ℃ (73.31 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 17.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 135 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:12 (timer og minutter), i midten av måneden 13:17 og i slutten av måneden 13:16.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Juli er 20.4 ℃ (68.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.9 ℃ (48.02 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.7 ℃ (69.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 23.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 146.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:16 (timer og minutter), i midten av måneden 13:11 og i slutten av måneden 13:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i August er 21 ℃ (69.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.6 ℃ (47.48 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.7 ℃ (69.26 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.95 ℃ (69.71 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 23. Den gjennomsnittlige nedbøren er 125.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:01 (timer og minutter), i midten av måneden 12:49 og i slutten av måneden 12:34.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i September er 20.9 ℃ (69.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.5 ℃ (47.3 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.95 ℃ (69.71 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.15 ℃ (70.07 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 17.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 96.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:34 (timer og minutter), i midten av måneden 12:18 og i slutten av måneden 12:02.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Oktober er 21.4 ℃ (70.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.7 ℃ (44.06 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.15 ℃ (70.07 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 9.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:02 (timer og minutter), i midten av måneden 11:46 og i slutten av måneden 11:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i November er 20.1 ℃ (68.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4 ℃ (39.2 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.75 ℃ (69.35 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.4 ℃ (66.92 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 3.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 11.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:30 (timer og minutter), i midten av måneden 11:16 og i slutten av måneden 11:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Central Mexico i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Central Mexico i Desember er 18.7 ℃ (65.66 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.7 ℃ (36.86 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.4 ℃ (66.92 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.65 ℃ (65.57 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 1.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:05 (timer og minutter), i midten av måneden 10:59 og i slutten av måneden 10:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Central Mexico på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Cuernavacatemperatur: - høyeste temperatur: 25.9 ℃ (78.62 ℉)laveste temperatur: 13.3 ℃ (55.94 ℉)nedbør: 7.1mmregnfulle dager: 1.1
Pueblatemperatur: - høyeste temperatur: 23.5 ℃ (74.3 ℉)laveste temperatur: 5.6 ℃ (42.08 ℉)nedbør: 4.5mmregnfulle dager: 1.3
Tolucatemperatur: - høyeste temperatur: 18.7 ℃ (65.66 ℉)laveste temperatur: 2.7 ℃ (36.86 ℉)nedbør: 7mmregnfulle dager: 1.7
Veracruztemperatur: - høyeste temperatur: 25.2 ℃ (77.36 ℉)laveste temperatur: 19.6 ℃ (67.28 ℉)nedbør: 23.9mmregnfulle dager: 5.7
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest