Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i De forente arabiske emirater

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til De forente arabiske emirater? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Asia - De forente arabiske emirater

Hvilket vær kan du forvente i De forente arabiske emirater

Klimaet i De forente arabiske emirater er tørt, veldig varmt og solfylt. Været er kjøligere i østlige fjell, Al Hajar al Gharbi fjell. På sommeren kan du forvente en fuktig sørøstlig vind, noe som noen ganger gjør kystområdet ganske ubehagelig.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Abu Dhabi, Ajman, Al Ain, Dibba, Dubai, Fujairah, Hatta, Khor Fakkan, Liwa Oasis, Ra's al Khaymah, Ruwais, Sharjah, Sir Bani Yas Island, Umm al Quwain, Yas Island.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 41.9 ℃ (107.42 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 27.9 ℃ (82.22 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 23.9 ℃ (75.02 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 11.8 ℃ (53.24 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 4. Den minste regnfulle måneden her er Mai, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 0.

Når du reiser til noen steder i De forente arabiske emirater, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Jabal Yibir (1527 m) og det laveste punktet er Persian Gulf (0 m). Så forskjellene i høyder i dette landet er ikke ubetydelige, og du bør forvente at været skal være forskjellig på steder i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til De forente arabiske emirater. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Januar er 23.9 ℃ (75.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.8 ℃ (53.24 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.2 ℃ (77.36 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.1 ℃ (75.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 0.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 3.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:38 (timer og minutter), i midten av måneden 10:47 og i slutten av måneden 11:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Februar er 24.3 ℃ (75.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.6 ℃ (56.48 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.1 ℃ (75.38 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.2 ℃ (79.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 3.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 41 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:01 (timer og minutter), i midten av måneden 11:19 og i slutten av måneden 11:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Mars er 28.1 ℃ (82.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.9 ℃ (60.62 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.2 ℃ (79.16 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 24.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:39 (timer og minutter), i midten av måneden 12:01 og i slutten av måneden 12:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i April er 34.3 ℃ (93.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.7 ℃ (67.46 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 36.45 ℃ (97.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 1.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 7.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:22 (timer og minutter), i midten av måneden 12:43 og i slutten av måneden 13:02.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Mai er 38.6 ℃ (101.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.4 ℃ (74.12 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 36.45 ℃ (97.61 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 38.8 ℃ (101.84 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 0. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:02 (timer og minutter), i midten av måneden 13:19 og i slutten av måneden 13:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Juni er 39 ℃ (102.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.3 ℃ (77.54 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 38.8 ℃ (101.84 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 40.45 ℃ (104.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 0. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:31 (timer og minutter), i midten av måneden 13:38 og i slutten av måneden 13:38.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Juli er 41.9 ℃ (107.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 27.9 ℃ (82.22 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 40.45 ℃ (104.81 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 41.8 ℃ (107.24 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 0. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:38 (timer og minutter), i midten av måneden 13:31 og i slutten av måneden 13:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i August er 41.7 ℃ (107.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 28.8 ℃ (83.84 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 41.8 ℃ (107.24 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 40.85 ℃ (105.53 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 0.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:18 (timer og minutter), i midten av måneden 13:02 og i slutten av måneden 12:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i September er 40 ℃ (104 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.7 ℃ (78.26 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 40.85 ℃ (105.53 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 38.2 ℃ (100.76 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 0. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:42 (timer og minutter), i midten av måneden 12:22 og i slutten av måneden 12:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Oktober er 36.4 ℃ (97.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.9 ℃ (71.42 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 38.2 ℃ (100.76 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.35 ℃ (92.03 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 0. Den gjennomsnittlige nedbøren er 0 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:01 (timer og minutter), i midten av måneden 11:40 og i slutten av måneden 11:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i November er 30.3 ℃ (86.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.8 ℃ (64.04 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.35 ℃ (92.03 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.4 ℃ (83.12 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 0.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 1.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:19 (timer og minutter), i midten av måneden 11:01 og i slutten av måneden 10:47.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i De forente arabiske emirater i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i De forente arabiske emirater i Desember er 26.5 ℃ (79.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14 ℃ (57.2 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.4 ℃ (83.12 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.2 ℃ (77.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 2.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 9.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:47 (timer og minutter), i midten av måneden 10:39 og i slutten av måneden 10:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i De forente arabiske emirater på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Abu Dhabitemperatur: - høyeste temperatur: 26.5 ℃ (79.7 ℉)laveste temperatur: 14 ℃ (57.2 ℉)nedbør: 9.2mmregnfulle dager: 2.1
Dubaitemperatur: - høyeste temperatur: 26.1 ℃ (78.98 ℉)laveste temperatur: 15.7 ℃ (60.26 ℉)nedbør: 14mmregnfulle dager: 2
Ras Al Khaimahtemperatur: - høyeste temperatur: 27.1 ℃ (80.78 ℉)laveste temperatur: 13.5 ℃ (56.3 ℉)nedbør: 17mmregnfulle dager: 2.3
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest