Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i El Salvador

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til El Salvador? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Mellom-Amerika - El Salvador

Hvilket vær kan du forvente i El Salvador

Klimaet i El Salvador er tropisk. Regntiden er fra mai til oktober, den tørre sesongen er fra november til april. Du kan forvente tropisk vær på kysten, men temperert vær i opplandet.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alegría, Apaneca, Berlín, Chalatenango, Eastern El Salvador, El Cuco, El Pital, El Tunco, Juayúa, La Libertad, La Unión, Morazán, San Francisco Gotera, San Luis del Carmen, San Miguel, San Salvador, Santa Ana, Santa Rosa de Lima, Santa Tecla, Sonsonate, Suchitoto, Western El Salvador.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 32.7 ℃ (90.86 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 18 ℃ (64.4 ℉). Den kaldeste måneden her er Oktober, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 29.1 ℃ (84.38 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 18.8 ℃ (65.84 ℉).

Når du reiser til noen steder i El Salvador, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Cerro El Pital (2730 m) og det laveste punktet er Pacific Ocean (0 m). Så det er ganske store forskjeller i høyder i dette landet, så du kan forvente at været også skal være forskjellig i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til El Salvador. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Januar er 30.5 ℃ (86.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.2 ℃ (61.16 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.15 ℃ (86.27 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.45 ℃ (86.81 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 4.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:19 (timer og minutter), i midten av måneden 11:24 og i slutten av måneden 11:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Februar er 30.4 ℃ (86.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.7 ℃ (62.06 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.45 ℃ (86.81 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.55 ℃ (88.79 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:31 (timer og minutter), i midten av måneden 11:41 og i slutten av måneden 11:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Mars er 32.7 ℃ (90.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18 ℃ (64.4 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.55 ℃ (88.79 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.45 ℃ (90.41 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 9.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:52 (timer og minutter), i midten av måneden 12:03 og i slutten av måneden 12:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i April er 32.2 ℃ (89.96 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.2 ℃ (66.56 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.45 ℃ (90.41 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.45 ℃ (88.61 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 36.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:15 (timer og minutter), i midten av måneden 12:26 og i slutten av måneden 12:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Mai er 30.7 ℃ (87.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.8 ℃ (67.64 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.45 ℃ (88.61 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.15 ℃ (86.27 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 155.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:36 (timer og minutter), i midten av måneden 12:45 og i slutten av måneden 12:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Juni er 29.6 ℃ (85.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.4 ℃ (66.92 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.15 ℃ (86.27 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.65 ℃ (85.37 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 291.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:52 (timer og minutter), i midten av måneden 12:55 og i slutten av måneden 12:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Juli er 29.7 ℃ (85.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.1 ℃ (66.38 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.65 ℃ (85.37 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 310.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:55 (timer og minutter), i midten av måneden 12:51 og i slutten av måneden 12:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i August er 29.9 ℃ (85.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.5 ℃ (67.1 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.8 ℃ (85.64 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.75 ℃ (85.55 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 310.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:45 (timer og minutter), i midten av måneden 12:36 og i slutten av måneden 12:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i September er 29.6 ℃ (85.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20 ℃ (68 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.75 ℃ (85.55 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.35 ℃ (84.83 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 344.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:26 (timer og minutter), i midten av måneden 12:14 og i slutten av måneden 12:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Oktober er 29.1 ℃ (84.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.8 ℃ (65.84 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.35 ℃ (84.83 ℉). På slutten Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.3 ℃ (84.74 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 217.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:03 (timer og minutter), i midten av måneden 11:52 og i slutten av måneden 11:41.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i November er 29.5 ℃ (85.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.4 ℃ (65.12 ℉). På begynnelsen November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.3 ℃ (84.74 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.65 ℃ (85.37 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 35.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:41 (timer og minutter), i midten av måneden 11:31 og i slutten av måneden 11:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i El Salvador i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i El Salvador i Desember er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.7 ℃ (62.06 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.65 ℃ (85.37 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.15 ℃ (86.27 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 10.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:24 (timer og minutter), i midten av måneden 11:19 og i slutten av måneden 11:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.