Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Louisiana

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Louisiana? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Louisiana

Hvilket vær kan du forvente i Louisiana

Louisiana er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Abita Springs, Acadiana, Alexandria, Arcadia, Avery Island, Avondale, Baton Rouge, Bossier City, Breaux Bridge, Bridge City, Cameron, Campti, Central, Central City, Chalmette, Clarence, Colfax, Coushatta, Covington, Donaldsonville, Elmwood, Florida Parishes, Grand Isle, Greater New Orleans, Houma, Jefferson, Jefferson Parish, Kenner, Krotz Springs, LaPlace, Lafayette, Lake Charles, Lecompte, Logansport, Luling, Mandeville, Mansfield, Metairie, Minden, Monroe, Natchitoches, Natchitoches Parish, New Iberia, New Orleans, New Roads, Opelousas, Pineville, Plaquemines Parish, Rayne, Ruston, Saint Bernard Parish, Saint Rose, Shreveport, Slidell, St. Francisville, St. Martinville, St. Tammany Parish, Vacherie, Venice, Vidalia, West Feliciana Parish, Winnfield, Woodworth.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt New Orleans Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 33.4 ℃ (92.12 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 26 ℃ (78.8 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 15.6 ℃ (60.08 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 8 ℃ (46.4 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 13.1. Den minste regnfulle måneden her er April, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 6.5.

Når du reiser rundt Louisiana, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Louisiana. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Januar er 15.6 ℃ (60.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8 ℃ (46.4 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.45 ℃ (61.61 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.65 ℃ (61.97 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 10.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 127.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:14 (timer og minutter), i midten av måneden 10:25 og i slutten av måneden 10:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Februar er 17.7 ℃ (63.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10 ℃ (50 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.65 ℃ (61.97 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.85 ℃ (67.73 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 123.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:43 (timer og minutter), i midten av måneden 11:06 og i slutten av måneden 11:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Mars er 22 ℃ (71.6 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.6 ℃ (56.48 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.85 ℃ (67.73 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.6 ℃ (74.48 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 118.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:32 (timer og minutter), i midten av måneden 12:00 og i slutten av måneden 12:27.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i April er 25.2 ℃ (77.36 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.2 ℃ (62.96 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.6 ℃ (74.48 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.25 ℃ (81.05 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 6.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:27 (timer og minutter), i midten av måneden 12:53 og i slutten av måneden 13:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Mai er 29.3 ℃ (84.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.5 ℃ (70.7 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.25 ℃ (81.05 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.7 ℃ (87.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 6.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 109.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:18 (timer og minutter), i midten av måneden 13:39 og i slutten av måneden 13:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Juni er 32.1 ℃ (89.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.1 ℃ (77.18 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.7 ℃ (87.26 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.75 ℃ (90.95 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 12.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 163.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:55 (timer og minutter), i midten av måneden 14:03 og i slutten av måneden 14:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Juli er 33.4 ℃ (92.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 26 ℃ (78.8 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.75 ℃ (90.95 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.3 ℃ (91.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 13.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 144 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:03 (timer og minutter), i midten av måneden 13:54 og i slutten av måneden 13:38.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i August er 33.2 ℃ (91.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.8 ℃ (78.44 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.3 ℃ (91.94 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.65 ℃ (88.97 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 11.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 131.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:38 (timer og minutter), i midten av måneden 13:17 og i slutten av måneden 12:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i September er 30.1 ℃ (86.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.1 ℃ (75.38 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.65 ℃ (88.97 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 104.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:52 (timer og minutter), i midten av måneden 12:26 og i slutten av måneden 11:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Oktober er 25.7 ℃ (78.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.8 ℃ (65.84 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.65 ℃ (74.57 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 7.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 79.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:59 (timer og minutter), i midten av måneden 11:33 og i slutten av måneden 11:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i November er 21.6 ℃ (70.88 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.6 ℃ (56.48 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.65 ℃ (74.57 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.45 ℃ (67.01 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 7.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:07 (timer og minutter), i midten av måneden 10:44 og i slutten av måneden 10:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Louisiana i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Louisiana i Desember er 17.3 ℃ (63.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.7 ℃ (49.46 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.45 ℃ (67.01 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.45 ℃ (61.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 123.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:26 (timer og minutter), i midten av måneden 10:15 og i slutten av måneden 10:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Louisiana på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Baton Rougetemperatur: - høyeste temperatur: 18.4 ℃ (65.12 ℉)laveste temperatur: 6.1 ℃ (42.98 ℉)nedbør: 141.6mmregnfulle dager: 9
Lake Charlestemperatur: - høyeste temperatur: 17.4 ℃ (63.32 ℉)laveste temperatur: 6.7 ℃ (44.06 ℉)nedbør: 117mmregnfulle dager: 9.8
New Orleanstemperatur: - høyeste temperatur: 17.3 ℃ (63.14 ℉)laveste temperatur: 9.7 ℃ (49.46 ℉)nedbør: 123.9mmregnfulle dager: 9.4
Shreveporttemperatur: - høyeste temperatur: 14.3 ℃ (57.74 ℉)laveste temperatur: 3.4 ℃ (38.12 ℉)nedbør: 124.7mmregnfulle dager: -
Lafayettetemperatur: - høyeste temperatur: 17.4 ℃ (63.32 ℉)laveste temperatur: 5.9 ℃ (42.62 ℉)nedbør: 134.4mmregnfulle dager: 9
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest