Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Man

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Man? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Man

Hvilket vær kan du forvente i Man

Klimatet på Isle of Man er temperert. Du kan forvente kjølige somre og milde vintre, det er overskyet omtrent en tredjedel av tiden. Rains er oftere enn i de fleste av de britiske øyene.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Calf of Man, Castletown, Douglas, Laxey, Peel, Port Erin, Port St Mary, Ramsey.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente her. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 18.3 ℃ (64.94 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 11.7 ℃ (53.06 ℉). Den kaldeste måneden her er Februar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 7.7 ℃ (45.86 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 3 ℃ (37.4 ℉). Den mest regnfulle måneden her er November, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 18.9. Den minste regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 13.2.

Når du reiser til noen steder i Man, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Snaefell (621 m) og det laveste punktet er Irish Sea (0 m). Så det er ikke store forskjeller i høyder i dette landet. Men høyden påvirker været selv. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Man. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Man i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Januar er 7.9 ℃ (46.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.7 ℃ (38.66 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.5 ℃ (47.3 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.8 ℃ (46.04 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 18. Den gjennomsnittlige nedbøren er 85 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:25 (timer og minutter), i midten av måneden 7:55 og i slutten av måneden 8:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Man i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Februar er 7.7 ℃ (45.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3 ℃ (37.4 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.8 ℃ (46.04 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.25 ℃ (46.85 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 15.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 60.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:44 (timer og minutter), i midten av måneden 9:43 og i slutten av måneden 10:47.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Man i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Mars er 8.8 ℃ (47.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4 ℃ (39.2 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.25 ℃ (46.85 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.8 ℃ (49.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 16.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 65.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:47 (timer og minutter), i midten av måneden 11:52 og i slutten av måneden 12:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

April

Typisk (vanlig) vær i Man i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i April er 10.8 ℃ (51.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5.1 ℃ (41.18 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.8 ℃ (49.64 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.3 ℃ (54.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 13.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 56 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:58 (timer og minutter), i midten av måneden 14:03 og i slutten av måneden 15:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Man i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Mai er 13.8 ℃ (56.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.3 ℃ (45.14 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.3 ℃ (54.14 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.1 ℃ (59.18 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 13.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 50.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:05 (timer og minutter), i midten av måneden 16:01 og i slutten av måneden 16:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Man i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Juni er 16.4 ℃ (61.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.1 ℃ (50.18 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.1 ℃ (59.18 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.35 ℃ (63.23 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 13.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 55.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:44 (timer og minutter), i midten av måneden 17:09 og i slutten av måneden 17:08.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Man i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Juli er 18.3 ℃ (64.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.7 ℃ (53.06 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.35 ℃ (63.23 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.95 ℃ (64.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 13.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 55.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 17:08 (timer og minutter), i midten av måneden 16:42 og i slutten av måneden 15:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

August

Typisk (vanlig) vær i Man i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i August er 17.6 ℃ (63.68 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.9 ℃ (53.42 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.95 ℃ (64.31 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.95 ℃ (62.51 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 14.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 67.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:58 (timer og minutter), i midten av måneden 15:02 og i slutten av måneden 14:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

September

Typisk (vanlig) vær i Man i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i September er 16.3 ℃ (61.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11 ℃ (51.8 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.95 ℃ (62.51 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.85 ℃ (58.73 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 14.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 80.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:01 (timer og minutter), i midten av måneden 12:57 og i slutten av måneden 11:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Man i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Oktober er 13.4 ℃ (56.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.1 ℃ (48.38 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.85 ℃ (58.73 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.95 ℃ (53.51 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 17.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 96.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:52 (timer og minutter), i midten av måneden 10:47 og i slutten av måneden 9:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

November

Typisk (vanlig) vær i Man i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i November er 10.5 ℃ (50.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6 ℃ (42.8 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.95 ℃ (53.51 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.8 ℃ (49.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 18.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 98.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:44 (timer og minutter), i midten av måneden 8:45 og i slutten av måneden 7:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Man i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Man i Desember er 9.1 ℃ (48.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.6 ℃ (40.28 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.8 ℃ (49.64 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.5 ℃ (47.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 18.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 95.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:56 (timer og minutter), i midten av måneden 7:25 og i slutten av måneden 7:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.