Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Maryland

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Maryland? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Maryland

Hvilket vær kan du forvente i Maryland

Maryland er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Aberdeen, Allegany County, Annapolis, Assateague Island, Baltimore, Baltimore County, Bel Air, Beltsville, Berwyn Heights, Bethesda, Boonsboro, Bowie, Braddock Heights, Brentwood, Brunswick, Cambridge, Capital Region, Catoctin Mountain Park, Central Maryland, Chesapeake Beach, Chestertown, Clinton Camp Springs, Cobb Island, Cockeysville, Colesville Burtonsville, College Park, Columbia, Crisfield, Cumberland, Deep Creek Lake, Eastern Shore, Easton, Edgewood, Ellicott City, Frederick, Frederick County, Frostburg, Gaithersburg, Garrett County, Germantown, Glen Burnie, Glenmont, Grantsville, Green Ridge State Forest, Greenbelt, Hagerstown, Hancock, Hanover, Havre de Grace, Hooper's Island, Hyattsville, Kensington, Kent Island, La Plata, La Vale, Largo, Laurel, Leonardtown, Lexington Park, Linthicum, McHenry, Middletown, Montgomery County, Mount Rainier, National Harbor, New Carrollton, Oakland, Ocean City, Olney, Owings Mills, Patapsco Valley State Park, Perryville, Pikesville, Potomac, Prince Frederick, Prince George's County, Princess Anne, Rockville, Rocky Gap State Park, Rural Montgomery County, Salisbury, Savage, Severna Park, Sharpsburg, Silver Spring, Smith Island, Snow Hill, Solomons, Southern Maryland, Sparks Glencoe, St. Mary's City, St. Michaels, Suitland, Sykesville, Takoma Park, Thurmont, Timonium, Towson, Waldorf, Washington County, Western Maryland, Westminster, Wheaton, White Marsh.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Baltimore Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 34.1 ℃ (93.38 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 24.1 ℃ (75.38 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 8.1 ℃ (46.58 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 0.1 ℃ (32.18 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mai, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 10.2. Den minste regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.2.

Når du reiser rundt Maryland, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Maryland. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Januar er 8.1 ℃ (46.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.1 ℃ (32.18 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.95 ℃ (48.11 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.85 ℃ (47.93 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 9.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 75.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:27 (timer og minutter), i midten av måneden 9:43 og i slutten av måneden 10:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Februar er 9.6 ℃ (49.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.4 ℃ (34.52 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.85 ℃ (47.93 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.25 ℃ (54.05 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 78.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:09 (timer og minutter), i midten av måneden 10:42 og i slutten av måneden 11:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Mars er 14.9 ℃ (58.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.6 ℃ (40.28 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.25 ℃ (54.05 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.05 ℃ (64.49 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 9.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 101.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:19 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Maryland i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i April er 21.2 ℃ (70.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.8 ℃ (51.44 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.05 ℃ (64.49 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.05 ℃ (75.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 10.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 81.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:36 (timer og minutter), i midten av måneden 13:13 og i slutten av måneden 13:48.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Mai er 26.9 ℃ (80.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.5 ℃ (61.7 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.05 ℃ (75.29 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.65 ℃ (85.37 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 106.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:48 (timer og minutter), i midten av måneden 14:19 og i slutten av måneden 14:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Juni er 32.4 ℃ (90.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.7 ℃ (71.06 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.65 ℃ (85.37 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.25 ℃ (91.85 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 7.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 93.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:42 (timer og minutter), i midten av måneden 14:54 og i slutten av måneden 14:53.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Juli er 34.1 ℃ (93.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.1 ℃ (75.38 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.25 ℃ (91.85 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.3 ℃ (91.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 8.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 86.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:53 (timer og minutter), i midten av måneden 14:40 og i slutten av måneden 14:17.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Maryland i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i August er 32.5 ℃ (90.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.5 ℃ (72.5 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.3 ℃ (91.94 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.5 ℃ (86.9 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 93.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:17 (timer og minutter), i midten av måneden 13:47 og i slutten av måneden 13:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Maryland i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i September er 28.5 ℃ (83.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.1 ℃ (66.38 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.5 ℃ (86.9 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.3 ℃ (77.54 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 7.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:12 (timer og minutter), i midten av måneden 12:35 og i slutten av måneden 11:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Oktober er 22.1 ℃ (71.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.3 ℃ (54.14 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.3 ℃ (77.54 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.15 ℃ (66.47 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:19 og i slutten av måneden 10:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Maryland i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i November er 16.2 ℃ (61.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.7 ℃ (44.06 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.15 ℃ (66.47 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13 ℃ (55.4 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:43 (timer og minutter), i midten av måneden 10:10 og i slutten av måneden 9:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Maryland i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Maryland i Desember er 9.8 ℃ (49.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.8 ℃ (35.24 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13 ℃ (55.4 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.95 ℃ (48.11 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:43 (timer og minutter), i midten av måneden 9:27 og i slutten av måneden 9:25.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Maryland på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Baltimoretemperatur: - høyeste temperatur: 9.8 ℃ (49.64 ℉)laveste temperatur: 1.8 ℃ (35.24 ℉)nedbør: 91.5mmregnfulle dager: 9
Annapolistemperatur: - høyeste temperatur: 9.4 ℃ (48.92 ℉)laveste temperatur: 0.6 ℃ (33.08 ℉)nedbør: 90mmregnfulle dager: 9.7
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.