Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i New Hampshire

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til New Hampshire? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - New Hampshire

Hvilket vær kan du forvente i New Hampshire

New Hampshire er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alton, Amherst, Ashland, Barnstead, Bedford, Belmont, Berlin, Bethlehem, Bretton Woods, Center Harbor, Chocorua, Claremont, Concord, Conway, Cornish, Dartmouth Lake Sunapee, Deerfield, Derry, Dover, Durham, Epping, Exeter, Francestown, Franconia, Franklin, Gilford, Glen, Gorham, Great North Region, Hampton, Hanover, Hillsborough, Holderness, Hooksett, Hudson, Jackson, Keene, Laconia, Lakes Region, Lancaster, Lebanon, Lincoln, Littleton, Londonderry, Manchester, Marlow, Meredith, Merrimack, Merrimack Valley, Milford, Monadnock Region, Moultonboro, Mount Washington State Park, Nashua, New London, North Conway, Orange, Peterborough, Plaistow, Portsmouth, Rindge, Rochester, Salem, Seabrook, Seacoast, Stark, Sugar Hill, Swanzey, Tilton, Waterville Valley, Wentworth, West Chesterfield, Westmoreland, White Mountains, Whitefield, Wolfeboro.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Rochester Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 27.1 ℃ (80.78 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 14.6 ℃ (58.28 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -0.1 ℃ (31.82 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -9.8 ℃ (14.36 ℉).

Når du reiser rundt New Hampshire, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til New Hampshire. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Januar er -0.1 ℃ (31.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -9.8 ℃ (14.36 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 1.4 ℃ (34.52 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 1 ℃ (33.8 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 81.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:01 (timer og minutter), i midten av måneden 9:19 og i slutten av måneden 9:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Februar er 2.1 ℃ (35.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -7.8 ℃ (17.96 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 1 ℃ (33.8 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.35 ℃ (39.83 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 73.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:50 (timer og minutter), i midten av måneden 10:29 og i slutten av måneden 11:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Mars er 6.6 ℃ (43.88 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3.9 ℃ (24.98 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.35 ℃ (39.83 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.1 ℃ (50.18 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 101.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:12 (timer og minutter), i midten av måneden 11:56 og i slutten av måneden 12:41.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i April er 13.6 ℃ (56.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.7 ℃ (35.06 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.1 ℃ (50.18 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.6 ℃ (61.88 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 109.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:41 (timer og minutter), i midten av måneden 13:24 og i slutten av måneden 14:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Mai er 19.6 ℃ (67.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.1 ℃ (44.78 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.6 ℃ (61.88 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22 ℃ (71.6 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 105.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:05 (timer og minutter), i midten av måneden 14:41 og i slutten av måneden 15:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Juni er 24.4 ℃ (75.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.2 ℃ (53.96 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22 ℃ (71.6 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.75 ℃ (78.35 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 105.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:07 (timer og minutter), i midten av måneden 15:22 og i slutten av måneden 15:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Juli er 27.1 ℃ (80.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.6 ℃ (58.28 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.75 ℃ (78.35 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.9 ℃ (80.42 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 102 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:21 (timer og minutter), i midten av måneden 15:06 og i slutten av måneden 14:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i August er 26.7 ℃ (80.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.4 ℃ (57.92 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.9 ℃ (80.42 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.7 ℃ (76.46 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 92.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:39 (timer og minutter), i midten av måneden 14:03 og i slutten av måneden 13:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i September er 22.7 ℃ (72.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.7 ℃ (49.46 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.7 ℃ (76.46 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19 ℃ (66.2 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 102.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:23 (timer og minutter), i midten av måneden 12:40 og i slutten av måneden 11:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Oktober er 15.3 ℃ (59.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.7 ℃ (38.66 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19 ℃ (66.2 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.3 ℃ (54.14 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 117.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:56 (timer og minutter), i midten av måneden 11:12 og i slutten av måneden 10:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i November er 9.3 ℃ (48.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.6 ℃ (30.92 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.3 ℃ (54.14 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.1 ℃ (42.98 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 116.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:30 (timer og minutter), i midten av måneden 9:51 og i slutten av måneden 9:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i New Hampshire i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Hampshire i Desember er 2.9 ℃ (37.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -6.4 ℃ (20.48 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.1 ℃ (42.98 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 1.4 ℃ (34.52 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 69.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:20 (timer og minutter), i midten av måneden 9:01 og i slutten av måneden 8:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i New Hampshire på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Concordtemperatur: - høyeste temperatur: 2.6 ℃ (36.68 ℉)laveste temperatur: -8 ℃ (17.6 ℉)nedbør: 81.8mmregnfulle dager: 10.8
Keenetemperatur: - høyeste temperatur: 2.3 ℃ (36.14 ℉)laveste temperatur: -8.3 ℃ (17.06 ℉)nedbør: 82.9mmregnfulle dager: 10.7
Manchestertemperatur: - høyeste temperatur: 3.5 ℃ (38.3 ℉)laveste temperatur: -5.1 ℃ (22.82 ℉)nedbør: 85.3mmregnfulle dager: -
Nashuatemperatur: - høyeste temperatur: 3.8 ℃ (38.84 ℉)laveste temperatur: -5.6 ℃ (21.92 ℉)nedbør: 92.5mmregnfulle dager: 9.7
Rochestertemperatur: - høyeste temperatur: 2.9 ℃ (37.22 ℉)laveste temperatur: -6.4 ℃ (20.48 ℉)nedbør: 69.6mmregnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest