Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i North Dakota

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til North Dakota? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - North Dakota

Hvilket vær kan du forvente i North Dakota

North Dakota er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Abercrombie, Adams, Alexander, Alice, Almont, Alsen, Ambrose, Amidon, Anamoose, Aneta, Antler, Ardoch, Argusville, Arnegard, Arthur, Arvilla, Ashley, Badlands, Balta, Barney, Beach, Belcourt, Berthold, Beulah, Binford, Bismarck, Blanchard, Bottineau, Bowbells, Bowdon, Bowman, Buffalo, Burlington, Cando, Carrington, Carson, Cartwright, Casselton, Cavalier, Center, Chaffee, Churchs Ferry, Cooperstown, Coteaus and Plains, Crosby, Dawson, Dazey, Devils Lake, Dickinson, Douglas, Drayton, Dunseith, Edgeley, Edmore, Egeland, Elgin, Ellendale, Fargo, Garrison, Grafton, Grand Forks, Hankinson, Hazen, Hillsboro, Jamestown, Lakes and Gardens, Langdon, Larson, Linton, Lisbon, Little Missouri National Grasslands, Mandan, Max, Medora, Minot, Mylo, New Rockford, New Town, Pembina, Ray, Red River Valley, Regent, Rolette, Ross, Rugby, Stanton, Steele, Strasburg, Theodore Roosevelt National Park, Tioga, Towner, Turtle Mountains, Valley City, Wahpeton, Washburn, West Fargo, Western North Dakota, Williston, Zap.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Fargo Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 28.7 ℃ (83.66 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 15.4 ℃ (59.72 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -7.5 ℃ (18.5 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -17.9 ℃ (-0.22 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juni, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12. Den minste regnfulle måneden her er November, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.

Når du reiser rundt North Dakota, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til North Dakota. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Januar er -7.5 ℃ (18.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -17.9 ℃ (-0.22 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -6.3 ℃ (20.66 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -5.95 ℃ (21.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 17.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:35 (timer og minutter), i midten av måneden 8:56 og i slutten av måneden 9:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Februar er -4.4 ℃ (24.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -14.4 ℃ (6.08 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -5.95 ℃ (21.29 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -0.9 ℃ (30.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 7.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 15.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:32 (timer og minutter), i midten av måneden 10:16 og i slutten av måneden 11:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Mars er 2.6 ℃ (36.68 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -6.8 ℃ (19.76 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -0.9 ℃ (30.38 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.95 ℃ (46.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 8.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 32.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:05 (timer og minutter), i midten av måneden 11:55 og i slutten av måneden 12:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i April er 13.3 ℃ (55.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.6 ℃ (33.08 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.95 ℃ (46.31 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.3 ℃ (63.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 7.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 35.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:46 (timer og minutter), i midten av måneden 13:35 og i slutten av måneden 14:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Mai er 21.3 ℃ (70.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.5 ℃ (45.5 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.3 ℃ (63.14 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.6 ℃ (74.48 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 10.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 71 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:22 (timer og minutter), i midten av måneden 15:03 og i slutten av måneden 15:34.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Juni er 25.9 ℃ (78.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13 ℃ (55.4 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.6 ℃ (74.48 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.3 ℃ (81.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 12. Den gjennomsnittlige nedbøren er 99.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:34 (timer og minutter), i midten av måneden 15:51 og i slutten av måneden 15:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Juli er 28.7 ℃ (83.66 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.4 ℃ (59.72 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.3 ℃ (81.14 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.8 ℃ (82.04 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 9.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 69.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:50 (timer og minutter), i midten av måneden 15:32 og i slutten av måneden 15:00.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i August er 26.9 ℃ (80.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.6 ℃ (58.28 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.8 ℃ (82.04 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.4 ℃ (75.92 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 65.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:00 (timer og minutter), i midten av måneden 14:20 og i slutten av måneden 13:33.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i September er 21.9 ℃ (71.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.6 ℃ (47.48 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.4 ℃ (75.92 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.85 ℃ (64.13 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 64.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:33 (timer og minutter), i midten av måneden 12:45 og i slutten av måneden 11:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Oktober er 13.8 ℃ (56.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.9 ℃ (35.42 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.85 ℃ (64.13 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.5 ℃ (47.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 8.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 55.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:55 (timer og minutter), i midten av måneden 11:05 og i slutten av måneden 10:17.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i November er 3.2 ℃ (37.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -6.2 ℃ (20.84 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.5 ℃ (47.3 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -0.95 ℃ (30.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 25.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:17 (timer og minutter), i midten av måneden 9:33 og i slutten av måneden 8:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i North Dakota i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Dakota i Desember er -5.1 ℃ (22.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -14.2 ℃ (6.44 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -0.95 ℃ (30.29 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -6.3 ℃ (20.66 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 21 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:57 (timer og minutter), i midten av måneden 8:35 og i slutten av måneden 8:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i North Dakota på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Bismarcktemperatur: - høyeste temperatur: -3.1 ℃ (26.42 ℉)laveste temperatur: -14.5 ℃ (5.9 ℉)nedbør: 13.3mmregnfulle dager: -
Fargotemperatur: - høyeste temperatur: -5.1 ℃ (22.82 ℉)laveste temperatur: -14.2 ℃ (6.44 ℉)nedbør: 21mmregnfulle dager: 9
Grand Forkstemperatur: - høyeste temperatur: -6.4 ℃ (20.48 ℉)laveste temperatur: -16.1 ℃ (3.02 ℉)nedbør: 15.5mmregnfulle dager: 8.7
Minottemperatur: - høyeste temperatur: -4.5 ℃ (23.9 ℉)laveste temperatur: -13.9 ℃ (6.98 ℉)nedbør: 9.8mmregnfulle dager: 6.6
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest