Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Pacific Coast

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Pacific Coast? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Mexico - Pacific Coast

Hvilket vær kan du forvente i Pacific Coast

Pacific Coast er en del av Mexico. Klimaet i Mexico er variert, et sted det er tropisk, et sted ørken. I nord kan du forvente opplevelser lavere temperaturer om vinteren og mindre regn i løpet av året. I sør er temperaturen ganske konstant året rundt. Men du bør alltid vurdere høyden på stedet, hvor du planlegger å gå. Det meste av landet har en regntid fra juni til oktober.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Acapulco, Ajijic, Angangueo, Barra de Navidad, Barra de Potosí, Bucerias, Chacala, Chapala, Colima, Cuajinicuilapa, Erongarícuaro, Guadalajara, Guerrero, Hierve el Agua, Huatulco, Iguala, Ixtapa, Jalisco, Janitzio, Jaracuaro, La Manzanilla, La Peñita de Jaltemba, Lake Patzcuaro, Lazaro Cardenas, Lo de Marcos, Manzanillo, Maruata, Mazunte, Michoacan, Monarch Butterfly Reserves, Monte Alban, Morelia, Napizaro, Nayarit, Oaxaca, Opongio, Paracho de Verduzco, Paricutin, Patzcuaro, Puerto Escondido, Puerto Vallarta, Punta Mita, San Blas, San José del Pacífico, San Juan de los Lagos, San Luis Soyatlán, San Patricio Melaque, Santa Clara De Cobre, Santa Fe La Laguna, Sayulita, Taxco, Tepatitlan, Tepic, Tequila, Troncones, Tzintsuntzan, Uruapan, Zamora de Hidalgo, Zihuatanejo, Zipolite, Zirahuen.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Acapulco Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 32.8 ℃ (91.04 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 24.8 ℃ (76.64 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23.7 ℃ (74.66 ℉). Den mest regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 14.4. Den minste regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 0.2.

Når du reiser rundt Pacific Coast, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Mexico er Volcan Pico de Orizaba (5636 m) og det laveste punktet er Laguna Salada (-10 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Pacific Coast. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Januar er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.7 ℃ (74.66 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.6 ℃ (87.08 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.95 ℃ (85.91 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 13.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:08 (timer og minutter), i midten av måneden 11:13 og i slutten av måneden 11:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Februar er 30.1 ℃ (86.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.2 ℃ (75.56 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.95 ℃ (85.91 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.65 ℃ (87.17 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 0.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 3.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:23 (timer og minutter), i midten av måneden 11:35 og i slutten av måneden 11:48.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Mars er 31.2 ℃ (88.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.3 ℃ (73.94 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.65 ℃ (87.17 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.3 ℃ (88.34 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 0.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 1.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:48 (timer og minutter), i midten av måneden 12:02 og i slutten av måneden 12:17.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i April er 31.4 ℃ (88.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.3 ℃ (75.74 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.3 ℃ (88.34 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 0.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 4.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:17 (timer og minutter), i midten av måneden 12:31 og i slutten av måneden 12:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Mai er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.1 ℃ (77.18 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.35 ℃ (88.43 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 2.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 23 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:43 (timer og minutter), i midten av måneden 12:55 og i slutten av måneden 13:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Juni er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.5 ℃ (77.9 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.35 ℃ (88.43 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.25 ℃ (90.05 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 13. Den gjennomsnittlige nedbøren er 267.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:03 (timer og minutter), i midten av måneden 13:07 og i slutten av måneden 13:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Juli er 32.8 ℃ (91.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.8 ℃ (76.64 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.25 ℃ (90.05 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.65 ℃ (90.77 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 11.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 248 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:07 (timer og minutter), i midten av måneden 13:02 og i slutten av måneden 12:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i August er 32.5 ℃ (90.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.3 ℃ (77.54 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.65 ℃ (90.77 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 13. Den gjennomsnittlige nedbøren er 285.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:54 (timer og minutter), i midten av måneden 12:43 og i slutten av måneden 12:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i September er 31.8 ℃ (89.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25 ℃ (77 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.1 ℃ (89.78 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 14.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 298.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:30 (timer og minutter), i midten av måneden 12:16 og i slutten av måneden 12:02.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Oktober er 32.4 ℃ (90.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.8 ℃ (76.64 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.1 ℃ (89.78 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.7 ℃ (89.06 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 7.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 129.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:02 (timer og minutter), i midten av måneden 11:48 og i slutten av måneden 11:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i November er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.9 ℃ (76.82 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.7 ℃ (89.06 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 1.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 17.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:35 (timer og minutter), i midten av måneden 11:23 og i slutten av måneden 11:14.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Pacific Coast i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Pacific Coast i Desember er 31.4 ℃ (88.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.9 ℃ (75.02 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.2 ℃ (88.16 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.6 ℃ (87.08 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 11.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:14 (timer og minutter), i midten av måneden 11:08 og i slutten av måneden 11:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Pacific Coast på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Puerto Vallartatemperatur: - høyeste temperatur: 29.5 ℃ (85.1 ℉)laveste temperatur: 18.2 ℃ (64.76 ℉)nedbør: 23mmregnfulle dager: 1.9
Guadalajaratemperatur: - høyeste temperatur: 25.8 ℃ (78.44 ℉)laveste temperatur: 11.6 ℃ (52.88 ℉)nedbør: 8.1mmregnfulle dager: 1.8
Acapulcotemperatur: - høyeste temperatur: 31.4 ℃ (88.52 ℉)laveste temperatur: 23.9 ℃ (75.02 ℉)nedbør: 11.6mmregnfulle dager: 1
Huatulcotemperatur: - høyeste temperatur: 33.7 ℃ (92.66 ℉)laveste temperatur: 19.3 ℃ (66.74 ℉)nedbør: 6.5mmregnfulle dager: 0.4
Manzanillotemperatur: - høyeste temperatur: 29.4 ℃ (84.92 ℉)laveste temperatur: 21.2 ℃ (70.16 ℉)nedbør: 15.7mmregnfulle dager: 1.6
Moreliatemperatur: - høyeste temperatur: 26.2 ℃ (79.16 ℉)laveste temperatur: 6.4 ℃ (43.52 ℉)nedbør: 5.5mmregnfulle dager: 1.9
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.