Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Rhode Island

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Rhode Island? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Rhode Island

Hvilket vær kan du forvente i Rhode Island

Rhode Island er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Arcadia Wildlife Management Park, Ashaway, Barrington, Block Island, Brenton Point State Park, Bristol, Bristol County, Burrillville, Central Falls, Charlestown, Coventry, Cranston, Cumberland, Dutch Island, East Greenwich, East Matunuck, Exeter, Foster, Glocester, Goddard Memorial State Park, Hopkinton, Jamestown, Johnston, Kent County, Kingston, Lincoln, Little Compton, Matunuck, Middletown, Narragansett, Newport, Newport County, North Kingstown, North Smithfield, Pawtucket, Portsmouth, Providence, Providence County, Quonset Point, Richmond, Scituate, Smithfield, South County, South Kingstown, Tiverton, Wakefield, Warren, Warwick, Watch Hill, West Greenwich, West Warwick, Westerly, Wickford, Woonsocket, Wyoming.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Providence Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 28.2 ℃ (82.76 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 18.5 ℃ (65.3 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 3.3 ℃ (37.94 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -5.8 ℃ (21.56 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12.2. Den minste regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 8.5.

Når du reiser rundt Rhode Island, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Rhode Island. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Januar er 3.3 ℃ (37.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -5.8 ℃ (21.56 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.6 ℃ (40.28 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.1 ℃ (39.38 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 11. Den gjennomsnittlige nedbøren er 96 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:11 (timer og minutter), i midten av måneden 9:29 og i slutten av måneden 9:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Februar er 4.9 ℃ (40.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -4.6 ℃ (23.72 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.1 ℃ (39.38 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.85 ℃ (44.33 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 9.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 85.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:58 (timer og minutter), i midten av måneden 10:34 og i slutten av måneden 11:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Mars er 8.8 ℃ (47.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.9 ℃ (30.38 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.85 ℃ (44.33 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.9 ℃ (53.42 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 12.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 129.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:15 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i April er 15 ℃ (59 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.5 ℃ (40.1 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.9 ℃ (53.42 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.5 ℃ (63.5 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 11. Den gjennomsnittlige nedbøren er 112.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:39 (timer og minutter), i midten av måneden 13:20 og i slutten av måneden 13:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Mai er 20 ℃ (68 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.2 ℃ (48.56 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.5 ℃ (63.5 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.9 ℃ (73.22 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 12. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:58 (timer og minutter), i midten av måneden 14:32 og i slutten av måneden 14:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Juni er 25.8 ℃ (78.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.7 ℃ (58.46 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.9 ℃ (73.22 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27 ℃ (80.6 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 11. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:57 (timer og minutter), i midten av måneden 15:11 og i slutten av måneden 15:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Juli er 28.2 ℃ (82.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.5 ℃ (65.3 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27 ℃ (80.6 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 85.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:10 (timer og minutter), i midten av måneden 14:56 og i slutten av måneden 14:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i August er 27.6 ℃ (81.68 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.2 ℃ (62.96 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.55 ℃ (77.99 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:30 (timer og minutter), i midten av måneden 13:57 og i slutten av måneden 13:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i September er 23.5 ℃ (74.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.1 ℃ (55.58 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.55 ℃ (77.99 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 101.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:19 (timer og minutter), i midten av måneden 12:38 og i slutten av måneden 11:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Oktober er 17.4 ℃ (63.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.9 ℃ (44.42 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.7 ℃ (58.46 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 9.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 99.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:56 (timer og minutter), i midten av måneden 11:15 og i slutten av måneden 10:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i November er 12 ℃ (53.6 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.3 ℃ (36.14 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.7 ℃ (58.46 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.95 ℃ (48.11 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 10. Den gjennomsnittlige nedbøren er 111.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:35 (timer og minutter), i midten av måneden 9:59 og i slutten av måneden 9:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Rhode Island i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Rhode Island i Desember er 5.9 ℃ (42.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3 ℃ (26.6 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.95 ℃ (48.11 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.6 ℃ (40.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 11.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 106.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:30 (timer og minutter), i midten av måneden 9:12 og i slutten av måneden 9:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2020 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest