Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Sardinia

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Sardinia? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Italia - Sardinia

Hvilket vær kan du forvente i Sardinia

Sardinia er en del av Italia. Klimaet i Italia er svært variert, men det er det meste Middelhavet. I det fjerne nord er klimaet alpint, i sør kan du forvente varmt og tørt vær. Du kan forvente klart merkbar forskjell i temperatur mellom nord og sør, om vinteren kan forskjellen være 20 grader Celsius (36 karakterer Fahrenheit).

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alghero, Arbus, Barbagia, Bosa, Budoni, Cabras, Cagliari, Cala Gonone, Castelsardo, Costa Smeralda, Costa Verde, Isili, Isola dei Gabbiani, Maddalena archipelago, Nuoro, Ogliastra, Olbia, Oristano, Porto Pino, Porto Torres, San Teodoro, Santa Teresa Gallura, Sassari, Sud Sardegna, Tempio Pausania.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Cagliari Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 19.9 ℃ (67.82 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 14.4 ℃ (57.92 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 5.7 ℃ (42.26 ℉). Den mest regnfulle måneden her er November, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.6. Den minste regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 0.8.

Når du reiser rundt Sardinia, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Italia er Mont Blanc (Monte Bianco) de Courmayeur (4748 m) og det laveste punktet er Mediterranean Sea (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Sardinia. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Januar er 14.4 ℃ (57.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5.7 ℃ (42.26 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15 ℃ (59 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 6.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 50.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:27 (timer og minutter), i midten av måneden 9:42 og i slutten av måneden 10:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Februar er 14.8 ℃ (58.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.1 ℃ (42.98 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.6 ℃ (58.28 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.6 ℃ (60.08 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 6.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:09 (timer og minutter), i midten av måneden 10:42 og i slutten av måneden 11:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Mars er 16.4 ℃ (61.52 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.5 ℃ (45.5 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.6 ℃ (60.08 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.7 ℃ (63.86 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 6.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 39.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:19 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i April er 19 ℃ (66.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.9 ℃ (48.02 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.7 ℃ (63.86 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.2 ℃ (70.16 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 7.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 40.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:36 (timer og minutter), i midten av måneden 13:14 og i slutten av måneden 13:49.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Mai er 23.4 ℃ (74.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.7 ℃ (54.86 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.2 ℃ (70.16 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.15 ℃ (77.27 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 4.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 26.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:49 (timer og minutter), i midten av måneden 14:19 og i slutten av måneden 14:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Juni er 26.9 ℃ (80.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.2 ℃ (61.16 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.15 ℃ (77.27 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.75 ℃ (83.75 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 11.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:42 (timer og minutter), i midten av måneden 14:54 og i slutten av måneden 14:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Juli er 30.6 ℃ (87.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.2 ℃ (66.56 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.75 ℃ (83.75 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.15 ℃ (88.07 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 0.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:54 (timer og minutter), i midten av måneden 14:41 og i slutten av måneden 14:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i August er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.9 ℃ (67.82 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.15 ℃ (88.07 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.5 ℃ (85.1 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 1.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 7.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:18 (timer og minutter), i midten av måneden 13:47 og i slutten av måneden 13:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i September er 27.3 ℃ (81.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.3 ℃ (63.14 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.5 ℃ (85.1 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.6 ℃ (78.08 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 4.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 35.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:12 (timer og minutter), i midten av måneden 12:35 og i slutten av måneden 11:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Oktober er 23.9 ℃ (75.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14 ℃ (57.2 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.6 ℃ (78.08 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 6.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 52.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:19 og i slutten av måneden 10:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i November er 18.8 ℃ (65.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.5 ℃ (49.1 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.2 ℃ (62.96 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 7.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 58.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:43 (timer og minutter), i midten av måneden 10:10 og i slutten av måneden 9:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Sardinia i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Sardinia i Desember er 15.6 ℃ (60.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.9 ℃ (44.42 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.2 ℃ (62.96 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15 ℃ (59 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 7.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 49.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:43 (timer og minutter), i midten av måneden 9:27 og i slutten av måneden 9:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Sardinia på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Cagliaritemperatur: - høyeste temperatur: 15.6 ℃ (60.08 ℉)laveste temperatur: 6.9 ℃ (44.42 ℉)nedbør: 49.4mmregnfulle dager: 7.3
Algherotemperatur: - høyeste temperatur: 14.6 ℃ (58.28 ℉)laveste temperatur: 6.9 ℃ (44.42 ℉)nedbør: 63.8mmregnfulle dager: 7.4
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.