Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Afrika - St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha

Hvilket vær kan du forvente i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha

Klimaet Saint Helena, Ascension og Tristan da Cunha er tropisk marine. Været er vanligvis mildt, det er temperert av Benguela strømmen og av vindene som blåser veldig ofte. Ascension-øya er varmere og våtere enn Saint Helena-øya.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Ascension, Saint Helena, Tristan da Cunha.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente her. (Advarsel: Siden vi ikke har pålitelige data for dette landet, bruker vi data fra nærliggende steder for denne statistikken.) Den varmeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 21.1 ℃ (69.98 ℉). Den kaldeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 21 ℃ (69.8 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 13.9 ℃ (57.02 ℉).

Når du reiser til noen steder i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Queen Mary's Peak on Tristan da Cunha (2060 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er ganske store forskjeller i høyder i dette landet, så du kan forvente at været også skal være forskjellig i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Januar er 27 ℃ (80.6 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.6 ℃ (67.28 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.85 ℃ (80.33 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.75 ℃ (81.95 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:00 (timer og minutter), i midten av måneden 12:55 og i slutten av måneden 12:46.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Februar er 28.5 ℃ (83.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.8 ℃ (69.44 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.75 ℃ (81.95 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.15 ℃ (84.47 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:46 (timer og minutter), i midten av måneden 12:35 og i slutten av måneden 12:23.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Mars er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.1 ℃ (69.98 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.15 ℃ (84.47 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.5 ℃ (85.1 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:23 (timer og minutter), i midten av måneden 12:10 og i slutten av måneden 11:57.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i April er 29.2 ℃ (84.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.1 ℃ (66.38 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.5 ℃ (85.1 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.6 ℃ (81.68 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:45 og i slutten av måneden 11:34.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Mai er 26 ℃ (78.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.2 ℃ (59.36 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.6 ℃ (81.68 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.35 ℃ (75.83 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:34 (timer og minutter), i midten av måneden 11:24 og i slutten av måneden 11:17.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Juni er 22.7 ℃ (72.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.6 ℃ (56.48 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.35 ℃ (75.83 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.85 ℃ (71.33 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:17 (timer og minutter), i midten av måneden 11:13 og i slutten av måneden 11:13.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Juli er 21 ℃ (69.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.9 ℃ (57.02 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.85 ℃ (71.33 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21 ℃ (69.8 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:13 (timer og minutter), i midten av måneden 11:17 og i slutten av måneden 11:25.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i August er 21 ℃ (69.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.7 ℃ (58.46 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21 ℃ (69.8 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.1 ℃ (71.78 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:25 (timer og minutter), i midten av måneden 11:34 og i slutten av måneden 11:45.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i September er 23.2 ℃ (73.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.8 ℃ (60.44 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.1 ℃ (71.78 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.45 ℃ (74.21 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:45 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:10.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Oktober er 23.7 ℃ (74.66 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.5 ℃ (61.7 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.45 ℃ (74.21 ℉). På slutten Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.6 ℃ (76.28 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:10 (timer og minutter), i midten av måneden 12:23 og i slutten av måneden 12:35.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i November er 25.5 ℃ (77.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.3 ℃ (63.14 ℉). På begynnelsen November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.6 ℃ (76.28 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.1 ℃ (78.98 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:35 (timer og minutter), i midten av måneden 12:46 og i slutten av måneden 12:55.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i St. Helena, Ascension og Tristan da Cunha i Desember er 26.7 ℃ (80.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.9 ℃ (64.22 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.1 ℃ (78.98 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.85 ℃ (80.33 ℉). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:55 (timer og minutter), i midten av måneden 13:00 og i slutten av måneden 13:01.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.