Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Virginia

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Virginia? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Virginia

Hvilket vær kan du forvente i Virginia

Virginia er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Accomac, Alexandria, Amherst, Annandale, Aquia Harbour, Arlington, Arlington National Cemetery, Ashburn, Ashland, Basye, Bedford, Bentonville, Berryville, Blacksburg, Bluemont, Bridgewater, Bristow, Burke, Busch Gardens Williamsburg, Cape Charles, Central Virginia, Centreville, Chantilly, Charlottesville, Chesapeake, Chincoteague, Christiansburg, Colonial Beach, Colonial Williamsburg, Crewe, Culpeper, Damascus, Danville, Deltaville, Doswell, Eastern Shore, Eastern Virginia, Fairfax, Fairfax County, Falls Church, Farmville, Floyd, Fredericksburg, Front Royal, Gloucester Courthouse, Great Falls, Grundy, Hampton, Hampton Roads, Hanover, Harrisonburg, Herndon, Leesburg, Locust Dale, Lorton, Loudoun County, Luray, Lynchburg, Manassas, McLean, Middleburg, Middletown, Mount Jackson, Mount Vernon, New Market, Newport News, Norfolk, Northern Virginia, Petersburg, Portsmouth, Prince William County, Quantico, Radford, Reston, Richmond, Roanoke, Salem, Shenandoah National Park, Shenandoah Valley, Southwest Virginia, Springfield, Stafford, Stafford County, Staunton, Sterling, Strasburg, Stuarts Draft, Suffolk, Triangle, Tysons Corner, Vienna, Vinton, Virginia Beach, Waynesboro, Westmoreland County, White Post, Williamsburg, Winchester, Woodbridge, Wytheville.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Richmond Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 31.8 ℃ (89.24 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 20.2 ℃ (68.36 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 8.9 ℃ (48.02 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -1.9 ℃ (28.58 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 11.3. Den minste regnfulle måneden her er Oktober, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.6.

Når du reiser rundt Virginia, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Virginia. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Januar er 8.9 ℃ (48.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.9 ℃ (28.58 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.75 ℃ (49.55 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.05 ℃ (50.09 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 9.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 75.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:37 (timer og minutter), i midten av måneden 9:51 og i slutten av måneden 10:16.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Februar er 11.2 ℃ (52.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.6 ℃ (30.92 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.05 ℃ (50.09 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.35 ℃ (56.03 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 69.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:16 (timer og minutter), i midten av måneden 10:47 og i slutten av måneden 11:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Mars er 15.5 ℃ (59.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.1 ℃ (37.58 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.35 ℃ (56.03 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.4 ℃ (65.12 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 10.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 101.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:22 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 12:34.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Virginia i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i April er 21.3 ℃ (70.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.9 ℃ (46.22 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.4 ℃ (65.12 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.5 ℃ (74.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 10.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 81.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:34 (timer og minutter), i midten av måneden 13:09 og i slutten av måneden 13:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Mai er 25.7 ℃ (78.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.3 ℃ (55.94 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.5 ℃ (74.3 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.7 ℃ (81.86 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 10.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 97.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:42 (timer og minutter), i midten av måneden 14:11 og i slutten av måneden 14:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Juni er 29.7 ℃ (85.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.9 ℃ (64.22 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.7 ℃ (81.86 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 99.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:32 (timer og minutter), i midten av måneden 14:43 og i slutten av måneden 14:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Juli er 31.8 ℃ (89.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.2 ℃ (68.36 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.15 ℃ (88.07 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 112.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:43 (timer og minutter), i midten av måneden 14:31 og i slutten av måneden 14:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Virginia i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i August er 30.5 ℃ (86.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.9 ℃ (67.82 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.15 ℃ (88.07 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29 ℃ (84.2 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 118.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:09 (timer og minutter), i midten av måneden 13:41 og i slutten av måneden 13:08.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Virginia i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i September er 27.5 ℃ (81.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.7 ℃ (60.26 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29 ℃ (84.2 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.5 ℃ (76.1 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 106.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:08 (timer og minutter), i midten av måneden 12:33 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Oktober er 21.5 ℃ (70.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.1 ℃ (48.38 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.5 ℃ (76.1 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.15 ℃ (66.47 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 7.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 74.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:22 og i slutten av måneden 10:48.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Virginia i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i November er 16.8 ℃ (62.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.2 ℃ (39.56 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.15 ℃ (66.47 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.7 ℃ (56.66 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 8.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 80.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:48 (timer og minutter), i midten av måneden 10:17 og i slutten av måneden 9:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Virginia i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Virginia i Desember er 10.6 ℃ (51.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.1 ℃ (31.82 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.7 ℃ (56.66 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.75 ℃ (49.55 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 9.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:52 (timer og minutter), i midten av måneden 9:37 og i slutten av måneden 9:34.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Virginia på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Norfolktemperatur: - høyeste temperatur: 11.4 ℃ (52.52 ℉)laveste temperatur: 1.8 ℃ (35.24 ℉)nedbør: 92.9mmregnfulle dager: -
Richmondtemperatur: - høyeste temperatur: 10.6 ℃ (51.08 ℉)laveste temperatur: -0.1 ℃ (31.82 ℉)nedbør: 84.5mmregnfulle dager: 9.5
Roanoketemperatur: - høyeste temperatur: 9.7 ℃ (49.46 ℉)laveste temperatur: -1.9 ℃ (28.58 ℉)nedbør: 81.6mmregnfulle dager: 9.7
Newport Newstemperatur: - høyeste temperatur: 11.9 ℃ (53.42 ℉)laveste temperatur: 1.6 ℃ (34.88 ℉)nedbør: 85.3mmregnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.