Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Wisconsin

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Wisconsin? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Wisconsin

Hvilket vær kan du forvente i Wisconsin

Wisconsin er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Altoona, Apostle Islands National Lakeshore, Appleton, Ashland, Augusta, Baileys Harbor, Baldwin, Baraboo, Baraboo River Valley, Bayfield, Beloit, Brookfield, Brown Deer, Camp Douglas, Cedarburg, Chippewa Falls, Coloma, Columbus, Cornucopia, Coulee Region, Delafield, Delavan, Denmark, Dodgeville, Door County, Eagle, Eagle River, Eau Claire, Elkhart Lake, Elkhorn, Ellsworth, Ephraim, Fish Creek, Fond du Lac, Freedom, Grafton, Greater Madison Area, Green Bay, Green County, Green Lake, Horicon Marsh, Hudson, Hurley, Janesville, Johnson Creek, Kenosha, Kenosha County, Kettle Moraine State Forest, La Crosse, Ladysmith, Lake Geneva, Ledgeview, Madeline Island, Madison, Manitowoc, Menomonie, Milwaukee, Necedah, Neillsville, New Berlin, New Glarus, Newburg, North Central Wisconsin, Northeast Wisconsin, Northwest Wisconsin, Oshkosh, Osseo, Pepin, Pewaukee, Plymouth, Port Washington, Portage, Prairie du Chien, Prairie du Sac, Prescott, Racine, Rhinelander, Rice Lake, Richfield, Richland Center, Richmond, Ripon, River Falls, Rock County, Rudolph, Sheboygan, Slinger, Soldiers Grove, Southeast Wisconsin, Southern Wisconsin River Valley, Southwest Wisconsin, Sparta, Spooner, Spring Green, Spring Valley, St. Croix Falls, Stevens Point, Stockholm, Stoughton, Sturgeon Bay, Superior, Tomah, Two Rivers, Verona, Walworth County, Washburn, Waukesha, Waupaca, Wausau, Wauwatosa, West Allis, West Bend, Whitewater, Williams Bay, Wisconsin Dells.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Madison Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 27.1 ℃ (80.78 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 16.1 ℃ (60.98 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -2.8 ℃ (26.96 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -11.3 ℃ (11.66 ℉). Den mest regnfulle måneden her er April, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12.1. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 9.3.

Når du reiser rundt Wisconsin, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Wisconsin. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Januar er -2.8 ℃ (26.96 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -11.3 ℃ (11.66 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.8 ℃ (28.76 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.55 ℃ (29.21 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 31.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:02 (timer og minutter), i midten av måneden 9:21 og i slutten av måneden 9:51.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Februar er -0.3 ℃ (31.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -9.2 ℃ (15.44 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.55 ℃ (29.21 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.95 ℃ (37.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 36.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:51 (timer og minutter), i midten av måneden 10:30 og i slutten av måneden 11:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Mars er 6.2 ℃ (43.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3.9 ℃ (24.98 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.95 ℃ (37.31 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.2 ℃ (50.36 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 10.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 56.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:12 (timer og minutter), i midten av måneden 11:56 og i slutten av måneden 12:40.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i April er 14.2 ℃ (57.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.3 ℃ (36.14 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.2 ℃ (50.36 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.15 ℃ (62.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 12.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:40 (timer og minutter), i midten av måneden 13:24 og i slutten av måneden 14:04.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Mai er 20.1 ℃ (68.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.9 ℃ (46.22 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.15 ℃ (62.87 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.8 ℃ (73.04 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 12.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:04 (timer og minutter), i midten av måneden 14:40 og i slutten av måneden 15:06.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Juni er 25.5 ℃ (77.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.7 ℃ (56.66 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.8 ℃ (73.04 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.3 ℃ (79.34 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 11. Den gjennomsnittlige nedbøren er 114.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:06 (timer og minutter), i midten av måneden 15:21 og i slutten av måneden 15:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Juli er 27.1 ℃ (80.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.1 ℃ (60.98 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.3 ℃ (79.34 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.7 ℃ (80.06 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 10.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 106.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:20 (timer og minutter), i midten av måneden 15:05 og i slutten av måneden 14:38.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i August er 26.3 ℃ (79.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.9 ℃ (58.82 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.7 ℃ (80.06 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.55 ℃ (76.19 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 9.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 110.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:38 (timer og minutter), i midten av måneden 14:02 og i slutten av måneden 13:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i September er 22.8 ℃ (73.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.4 ℃ (50.72 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.55 ℃ (76.19 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.85 ℃ (65.93 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 78.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:22 (timer og minutter), i midten av måneden 12:40 og i slutten av måneden 11:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Oktober er 14.9 ℃ (58.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4 ℃ (39.2 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.85 ℃ (65.93 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.9 ℃ (51.62 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 10. Den gjennomsnittlige nedbøren er 60.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:56 (timer og minutter), i midten av måneden 11:12 og i slutten av måneden 10:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i November er 6.9 ℃ (44.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.9 ℃ (28.58 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.9 ℃ (51.62 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 3.05 ℃ (37.49 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 10.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 61 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:30 (timer og minutter), i midten av måneden 9:52 og i slutten av måneden 9:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Wisconsin i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wisconsin i Desember er -0.8 ℃ (30.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -8.9 ℃ (15.98 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 3.05 ℃ (37.49 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.8 ℃ (28.76 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 10.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 44.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:22 (timer og minutter), i midten av måneden 9:03 og i slutten av måneden 8:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Wisconsin på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Green Baytemperatur: - høyeste temperatur: -1.7 ℃ (28.94 ℉)laveste temperatur: -9.6 ℃ (14.72 ℉)nedbør: 37.7mmregnfulle dager: 10.5
Madisontemperatur: - høyeste temperatur: -0.8 ℃ (30.56 ℉)laveste temperatur: -8.9 ℃ (15.98 ℉)nedbør: 44.8mmregnfulle dager: 10.1
Milwaukeetemperatur: - høyeste temperatur: 0.6 ℃ (33.08 ℉)laveste temperatur: -6.4 ℃ (20.48 ℉)nedbør: 50.6mmregnfulle dager: 10.9
Kenoshatemperatur: - høyeste temperatur: 1.5 ℃ (34.7 ℉)laveste temperatur: -6.1 ℃ (21.02 ℉)nedbør: 52.5mmregnfulle dager: 9.5
Racinetemperatur: - høyeste temperatur: 1.1 ℃ (33.98 ℉)laveste temperatur: -6.2 ℃ (20.84 ℉)nedbør: 55.1mmregnfulle dager: 10.1
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest