Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Wyoming

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Wyoming? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Wyoming

Hvilket vær kan du forvente i Wyoming

Wyoming er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Afton, Aladdin, Alpine, Basin, Big Horn, Buffalo, Casper, Central Wyoming, Cheyenne, Cody, Devils Tower National Monument, Douglas, Evanston, Fossil Butte National Monument, Gillette, Grand Teton National Park, Green River, Greybull, Jackson, Kemmerer, Lander, Laramie, Lusk, Lyman, Medicine Bow, Moorcroft, Northeast Wyoming, Northwest Wyoming, Rawlins, Rock Springs, Sheridan, Southeast Wyoming, Southwest Wyoming, Ten Sleep, Thermopolis, Torrington, Worland, Yellowstone National Park.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Rock Springs Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 29.9 ℃ (85.82 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 11.2 ℃ (52.16 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 0.9 ℃ (33.62 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -11.7 ℃ (10.94 ℉).

Når du reiser rundt Wyoming, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Wyoming. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Januar er 0.9 ℃ (33.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -11.7 ℃ (10.94 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 0.9 ℃ (33.62 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.1 ℃ (35.78 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 11 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:12 (timer og minutter), i midten av måneden 9:30 og i slutten av måneden 9:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Februar er 3.3 ℃ (37.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -10 ℃ (14 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.1 ℃ (35.78 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.3 ℃ (43.34 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 11.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:58 (timer og minutter), i midten av måneden 10:35 og i slutten av måneden 11:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Mars er 9.3 ℃ (48.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -4.3 ℃ (24.26 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.3 ℃ (43.34 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.1 ℃ (53.78 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 16.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:15 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i April er 14.9 ℃ (58.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.7 ℃ (30.74 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.1 ℃ (53.78 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.65 ℃ (63.77 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 22.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:39 (timer og minutter), i midten av måneden 13:19 og i slutten av måneden 13:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Mai er 20.4 ℃ (68.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.4 ℃ (38.12 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.65 ℃ (63.77 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.85 ℃ (73.13 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 37 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:58 (timer og minutter), i midten av måneden 14:31 og i slutten av måneden 14:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Juni er 25.3 ℃ (77.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.9 ℃ (46.22 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.85 ℃ (73.13 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.45 ℃ (81.41 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 21.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:56 (timer og minutter), i midten av måneden 15:10 og i slutten av måneden 15:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Juli er 29.6 ℃ (85.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.3 ℃ (54.14 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.45 ℃ (81.41 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.75 ℃ (85.55 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 18.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:09 (timer og minutter), i midten av måneden 14:55 og i slutten av måneden 14:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i August er 29.9 ℃ (85.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.2 ℃ (52.16 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.75 ℃ (85.55 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.7 ℃ (80.06 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 24.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:29 (timer og minutter), i midten av måneden 13:56 og i slutten av måneden 13:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i September er 23.5 ℃ (74.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6 ℃ (42.8 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.7 ℃ (80.06 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20 ℃ (68 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 28 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:18 (timer og minutter), i midten av måneden 12:38 og i slutten av måneden 11:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Oktober er 16.5 ℃ (61.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.5 ℃ (32.9 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20 ℃ (68 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.9 ℃ (53.42 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 27.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:56 (timer og minutter), i midten av måneden 11:15 og i slutten av måneden 10:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i November er 7.3 ℃ (45.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -5.8 ℃ (21.56 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.9 ℃ (53.42 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.1 ℃ (39.38 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 13.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:35 (timer og minutter), i midten av måneden 9:59 og i slutten av måneden 9:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Wyoming i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Wyoming i Desember er 0.9 ℃ (33.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -10.5 ℃ (13.1 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 4.1 ℃ (39.38 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 0.9 ℃ (33.62 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 13.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:30 (timer og minutter), i midten av måneden 9:13 og i slutten av måneden 9:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Wyoming på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Caspertemperatur: - høyeste temperatur: 2.8 ℃ (37.04 ℉)laveste temperatur: -8.3 ℃ (17.06 ℉)nedbør: 13.2mmregnfulle dager: -
Cheyennetemperatur: - høyeste temperatur: 3.6 ℃ (38.48 ℉)laveste temperatur: -8 ℃ (17.6 ℉)nedbør: 12.4mmregnfulle dager: 6.2
Gillettetemperatur: - høyeste temperatur: 1.8 ℃ (35.24 ℉)laveste temperatur: -10.1 ℃ (13.82 ℉)nedbør: 16.2mmregnfulle dager: 7
Rock Springstemperatur: - høyeste temperatur: 0.9 ℃ (33.62 ℉)laveste temperatur: -10.5 ℃ (13.1 ℉)nedbør: 13.2mmregnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.