Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Colorado

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Colorado? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Colorado

Hvilket vær kan du forvente i Colorado

Colorado er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alamosa, Arapahoe Basin, Arvada, Aspen, Aurora, Beaver Creek, Berthoud, Black Canyon of the Gunnison National Park, Black Hawk, Boulder, Breckenridge, Brighton, Buena Vista, Burlington, Castle Rock, Cañon City, Centennial, Central City, Cheyenne Wells, Clifton, Colorado National Monument, Colorado Springs, Comanche National Grasslands, Copper Mountain, Cortez, Creede, Crested Butte, Crestone, Cripple Creek, Curecanti National Recreation Area, Delta, Denver, Denver Area, Dinosaur National Monument, Dolores, Durango, Eagle, Eastern Plains, Englewood, Estes Park, Evergreen, Fairplay, Florissant Fossil Beds National Monument, Fort Collins, Fort Morgan, Frisco, Front Range, Fruita, Georgetown, Glenwood Springs, Golden, Gould, Granby, Grand Junction, Grand Lake, Great Sand Dunes National Park, Greeley, Greenwood Village, Gunnison, Highlands Ranch, Hotchkiss, Idaho Springs, Keystone, Kit Carson, La Junta, Lakewood, Lamar, Las Animas, Leadville, Limon, Littleton, Longmont, Loveland, Lyons, Mancos, Manitou Springs, Mesa Verde National Park, Montrose, Monument, Morrison, Nederland, Northwestern Colorado, Olathe, Ouray, Pagosa Springs, Palisade, Palmer Lake, Paonia, Poncha Springs, Poudre Park, Pueblo, Red Cliff, Redstone, Rifle, Rocky Mountain National Park, Salida, Silverthorne, Silverton, South Central Colorado, Southwestern Colorado, Steamboat Springs, Sterling, Strasburg, Sunlight Mountain, Telluride, Thornton, Towaoc, Trinidad, Vail, Westcliffe, Westminster, Winter Park, Wray.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Colorado Springs Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 29.7 ℃ (85.46 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 14 ℃ (57.2 ℉). Den kaldeste måneden her er Desember, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 5.8 ℃ (42.44 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -8 ℃ (17.6 ℉). Den mest regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 13.4. Den minste regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 3.9.

Når du reiser rundt Colorado, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Colorado. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Januar er 6.5 ℃ (43.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -7.6 ℃ (18.32 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.15 ℃ (43.07 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.85 ℃ (44.33 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 3.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 8.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:29 (timer og minutter), i midten av måneden 9:44 og i slutten av måneden 10:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Februar er 7.2 ℃ (44.96 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -6.7 ℃ (19.94 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.85 ℃ (44.33 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.15 ℃ (48.47 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 4.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 8.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:10 (timer og minutter), i midten av måneden 10:43 og i slutten av måneden 11:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Mars er 11.1 ℃ (51.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3 ℃ (26.6 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.15 ℃ (48.47 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.45 ℃ (56.21 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 7.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 26 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:19 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Colorado i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i April er 15.8 ℃ (60.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.9 ℃ (33.62 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.45 ℃ (56.21 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.1 ℃ (64.58 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 8.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 36.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:35 (timer og minutter), i midten av måneden 13:12 og i slutten av måneden 13:47.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Mai er 20.4 ℃ (68.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6 ℃ (42.8 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.1 ℃ (64.58 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.55 ℃ (74.39 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 10.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 51 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:47 (timer og minutter), i midten av måneden 14:17 og i slutten av måneden 14:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Juni er 26.7 ℃ (80.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.1 ℃ (51.98 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.55 ℃ (74.39 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.2 ℃ (82.76 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 10.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 62.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:39 (timer og minutter), i midten av måneden 14:52 og i slutten av måneden 14:51.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Juli er 29.7 ℃ (85.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14 ℃ (57.2 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.2 ℃ (82.76 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.55 ℃ (83.39 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 11.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 70.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:51 (timer og minutter), i midten av måneden 14:38 og i slutten av måneden 14:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Colorado i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i August er 27.4 ℃ (81.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.1 ℃ (55.58 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.55 ℃ (83.39 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.85 ℃ (78.53 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 13.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 82.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:15 (timer og minutter), i midten av måneden 13:46 og i slutten av måneden 13:11.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Colorado i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i September er 24.3 ℃ (75.74 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.7 ℃ (47.66 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.85 ℃ (78.53 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21 ℃ (69.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 7.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 30.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:11 (timer og minutter), i midten av måneden 12:35 og i slutten av måneden 11:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Oktober er 17.7 ℃ (63.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.3 ℃ (36.14 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21 ℃ (69.8 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.35 ℃ (57.83 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 5.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 20.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:20 og i slutten av måneden 10:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Colorado i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i November er 11 ℃ (51.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3.6 ℃ (25.52 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.35 ℃ (57.83 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.4 ℃ (47.12 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 4.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 10.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:44 (timer og minutter), i midten av måneden 10:11 og i slutten av måneden 9:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Colorado i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Colorado i Desember er 5.8 ℃ (42.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -8 ℃ (17.6 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.4 ℃ (47.12 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.15 ℃ (43.07 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 4.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 8.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:45 (timer og minutter), i midten av måneden 9:29 og i slutten av måneden 9:27.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Colorado på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Denvertemperatur: - høyeste temperatur: 6.4 ℃ (43.52 ℉)laveste temperatur: -8 ℃ (17.6 ℉)nedbør: 8.9mmregnfulle dager: 4
Colorado Springstemperatur: - høyeste temperatur: 5.8 ℃ (42.44 ℉)laveste temperatur: -8 ℃ (17.6 ℉)nedbør: 8.8mmregnfulle dager: 4.3
Grand Junctiontemperatur: - høyeste temperatur: 3.8 ℃ (38.84 ℉)laveste temperatur: -7.3 ℃ (18.86 ℉)nedbør: 14.9mmregnfulle dager: 5.6
Pueblotemperatur: - høyeste temperatur: 8.6 ℃ (47.48 ℉)laveste temperatur: -7.1 ℃ (19.22 ℉)nedbør: 9.5mmregnfulle dager: 4.4
Fort Collinstemperatur: - høyeste temperatur: 5.1 ℃ (41.18 ℉)laveste temperatur: -9.4 ℃ (15.08 ℉)nedbør: 12.1mmregnfulle dager: 3.7
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.