Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Ekvatorial-Guinea

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Ekvatorial-Guinea? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Afrika - Ekvatorial-Guinea

Hvilket vær kan du forvente i Ekvatorial-Guinea

Klimatet i Ekvatorialguinea er tropisk. Generelt er det alltid varmt, fuktig vær. Du kan også forvente mye nedbør noen ganger, og mye skydekke. De våte årstidene i innlandet er fra februar til juni og fra september til desember, men nedbør er høyere på kysten enn innlandet. Den tørre sesongen, som ikke er så tørr her, er fra november til mars.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Annobón, Bata, Bioko, Malabo, Río Muni.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente her. (Advarsel: Siden vi ikke har pålitelige data for dette landet, bruker vi data fra nærliggende steder for denne statistikken.) Den varmeste måneden her er Mars, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 33.1 ℃ (91.58 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23.6 ℃ (74.48 ℉). Den kaldeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 29 ℃ (84.2 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 22.9 ℃ (73.22 ℉). Den mest regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 27.1. Den minste regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 8.8.

Når du reiser til noen steder i Ekvatorial-Guinea, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Pico Basile (3008 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Ekvatorial-Guinea. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Januar er 31.5 ℃ (88.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.2 ℃ (75.56 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.3 ℃ (88.34 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 67.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 11:59.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Februar er 32.8 ℃ (91.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 25.8 ℃ (78.44 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.95 ℃ (91.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 86.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:59 (timer og minutter), i midten av måneden 12:01 og i slutten av måneden 12:03.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Mars er 33.1 ℃ (91.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.6 ℃ (74.48 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.95 ℃ (91.31 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.4 ℃ (90.32 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 14.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 189.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:03 (timer og minutter), i midten av måneden 12:05 og i slutten av måneden 12:08.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i April er 31.7 ℃ (89.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.7 ℃ (74.66 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.4 ℃ (90.32 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.5 ℃ (88.7 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 16.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 240.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:08 (timer og minutter), i midten av måneden 12:10 og i slutten av måneden 12:13.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Mai er 31.3 ℃ (88.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.1 ℃ (75.38 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.5 ℃ (88.7 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.45 ℃ (86.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 20. Den gjennomsnittlige nedbøren er 294.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:13 (timer og minutter), i midten av måneden 12:15 og i slutten av måneden 12:16.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Juni er 29.6 ℃ (85.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.1 ℃ (73.58 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.45 ℃ (86.81 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.3 ℃ (84.74 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 17.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 278.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:16 (timer og minutter), i midten av måneden 12:17 og i slutten av måneden 12:17.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Juli er 29 ℃ (84.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.9 ℃ (73.22 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.3 ℃ (84.74 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29 ℃ (84.2 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 16.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 244.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:17 (timer og minutter), i midten av måneden 12:16 og i slutten av måneden 12:15.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i August er 29 ℃ (84.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.2 ℃ (73.76 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29 ℃ (84.2 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29 ℃ (84.2 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 22.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 310.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:15 (timer og minutter), i midten av måneden 12:13 og i slutten av måneden 12:10.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i September er 29 ℃ (84.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.6 ℃ (72.68 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29 ℃ (84.2 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.3 ℃ (84.74 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 27.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 474.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:10 (timer og minutter), i midten av måneden 12:08 og i slutten av måneden 12:05.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Oktober er 29.6 ℃ (85.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.5 ℃ (76.1 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.3 ℃ (84.74 ℉). På slutten Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30 ℃ (86 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 25.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 453.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:05 (timer og minutter), i midten av måneden 12:03 og i slutten av måneden 12:01.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i November er 30.4 ℃ (86.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.5 ℃ (74.3 ℉). På begynnelsen November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30 ℃ (86 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 15.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 160.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:01 (timer og minutter), i midten av måneden 11:59 og i slutten av måneden 11:58.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Ekvatorial-Guinea i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ekvatorial-Guinea i Desember er 31.1 ℃ (87.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.8 ℃ (74.84 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.3 ℃ (88.34 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 8.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 60.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 11:57.Disse dataene er omtrentlige fordi vi ikke har eksakte data for dette landet. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.