Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i New Brunswick

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til New Brunswick? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Canada - New Brunswick

Hvilket vær kan du forvente i New Brunswick

New Brunswick er en del av Canada. Canada er et stort land, så klimaet her varierer fra temperert i sør til subarkt og arktisk i nord. Vintrene er noen ganger tøffe, spesielt i interiøret, hvor klimaet er kontinentalt. Du kan forvente snø på noen steder i fem måneder av året. De sørlige kystdelene i Canada har et temperert klima, med milde og regnfulle vintre og ganske varme somre.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Acadian Coast, Bathurst, Bay of Fundy, Black Rock, Cambridge Narrows, Campbellton, Campobello Island, Caraquet, Dalhousie, Edmundston, Florenceville Bristol, Fredericton, Gagetown, Grand Falls, Grand Manan Island, Hartland, Juniper, Machias Seal Island, Miramichi, Miramichi River Valley, Moncton, Nackawic, New Denmark, Perth Andover, Plaster Rock, Sackville, Saint Andrews, Saint John, Saint John River Valley, Shédiac, Southeastern New Brunswick, St. Stephen, Sussex, Woodstock.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Fredericton Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 25.2 ℃ (77.36 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 13.5 ℃ (56.3 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -3.8 ℃ (25.16 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -15.5 ℃ (4.1 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 15.1. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 11.1.

Når du reiser rundt New Brunswick, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Canada er Mount Logan (5959 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til New Brunswick. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Januar er -3.8 ℃ (25.16 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -15.5 ℃ (4.1 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -2.35 ℃ (27.77 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -2.95 ℃ (26.69 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 15.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 112 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:43 (timer og minutter), i midten av måneden 9:03 og i slutten av måneden 9:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Februar er -2.1 ℃ (28.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -13.6 ℃ (7.52 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -2.95 ℃ (26.69 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 0.55 ℃ (32.99 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 11.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 80.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:37 (timer og minutter), i midten av måneden 10:20 og i slutten av måneden 11:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Mars er 3.2 ℃ (37.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -7.4 ℃ (18.68 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 0.55 ℃ (32.99 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.45 ℃ (43.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 14.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 100.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:07 (timer og minutter), i midten av måneden 11:55 og i slutten av måneden 12:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i April er 9.7 ℃ (49.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.9 ℃ (30.38 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.45 ℃ (43.61 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.8 ℃ (56.84 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 13.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 86.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:44 (timer og minutter), i midten av måneden 13:32 og i slutten av måneden 14:17.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Mai er 17.9 ℃ (64.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.9 ℃ (40.82 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.8 ℃ (56.84 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.7 ℃ (69.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 14.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:17 (timer og minutter), i midten av måneden 14:56 og i slutten av måneden 15:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Juni er 23.5 ℃ (74.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.9 ℃ (49.82 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.7 ℃ (69.26 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.35 ℃ (75.83 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 13. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:26 (timer og minutter), i midten av måneden 15:42 og i slutten av måneden 15:41.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Juli er 25.2 ℃ (77.36 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.5 ℃ (56.3 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.35 ℃ (75.83 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.8 ℃ (76.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 12.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:41 (timer og minutter), i midten av måneden 15:24 og i slutten av måneden 14:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i August er 24.4 ℃ (75.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.6 ℃ (54.68 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.8 ℃ (76.64 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.25 ℃ (72.05 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 11.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:54 (timer og minutter), i midten av måneden 14:15 og i slutten av måneden 13:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i September er 20.1 ℃ (68.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.8 ℃ (44.24 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.25 ℃ (72.05 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.4 ℃ (61.52 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 11.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 95.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:30 (timer og minutter), i midten av måneden 12:43 og i slutten av måneden 11:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Oktober er 12.7 ℃ (54.86 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.4 ℃ (34.52 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.4 ℃ (61.52 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.2 ℃ (48.56 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 12.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 97 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:55 (timer og minutter), i midten av måneden 11:07 og i slutten av måneden 10:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i November er 5.7 ℃ (42.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3.2 ℃ (26.24 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.2 ℃ (48.56 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.4 ℃ (36.32 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 13.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:21 (timer og minutter), i midten av måneden 9:39 og i slutten av måneden 9:04.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i New Brunswick i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i New Brunswick i Desember er -0.9 ℃ (30.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -11.1 ℃ (12.02 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.4 ℃ (36.32 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -2.35 ℃ (27.77 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 14.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 105.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:04 (timer og minutter), i midten av måneden 8:43 og i slutten av måneden 8:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i New Brunswick på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Frederictontemperatur: - høyeste temperatur: -0.9 ℃ (30.38 ℉)laveste temperatur: -11.1 ℃ (12.02 ℉)nedbør: 105.1mmregnfulle dager: 14.9
Saint John NBtemperatur: - høyeste temperatur: 0.5 ℃ (32.9 ℉)laveste temperatur: -9.3 ℃ (15.26 ℉)nedbør: 150.7mmregnfulle dager: 17
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.