Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de New Brunswick

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar New Brunswick te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Start - Noord-Amerika - Canada - New Brunswick

Welk weer te verwachten in New Brunswick

New Brunswick maakt deel uit van Canada. Canada is een enorm land, dus het klimaat hier varieert van gematigd in het zuiden tot subarctisch en arctisch in het noorden. De winters zijn soms moeilijk, vooral in het binnenland, waar het klimaat continentaal is. Je kunt op sommige plaatsen sneeuw verwachten gedurende vijf maanden van het jaar. Zuidelijke kustgebieden van Canada hebben een gematigd klimaat, met milde en regenachtige winters en vrij warme zomers.

Wanneer u spreekt over het gebruikelijke weer in dit gebied, is de informatie bijvoorbeeld relevant voor deze populaire plaatsen: Acadian Coast, Bathurst, Bay of Fundy, Black Rock, Cambridge Narrows, Campbellton, Campobello Island, Caraquet, Dalhousie, Edmundston, Florenceville Bristol, Fredericton, Gagetown, Grand Falls, Grand Manan Island, Hartland, Juniper, Machias Seal Island, Miramichi, Miramichi River Valley, Moncton, Nackawic, New Denmark, Perth Andover, Plaster Rock, Sackville, Saint Andrews, Saint John, Saint John River Valley, Shédiac, Southeastern New Brunswick, St. Stephen, Sussex, Woodstock.

Laten we nu kijken wat voor weer u kunt verwachten in het gebied rondom Fredericton en in veel andere steden. De warmste maand hier is juli, de gemiddelde maximumtemperatuur is 25.2 ℃ (77.36 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 13.5 ℃ (56.3 ℉). De koudste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is -3.8 ℃ (25.16 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is -15.5 ℃ (4.1 ℉). De meest regenachtige maand hier is januari, het gemiddelde aantal regendagen is 15.1. De minst regenachtige maand is hier augustus, het gemiddelde aantal regendagen is 11.1.

Wanneer u rond New Brunswick reist, moet u altijd overwegen de hoogte van de plaats ook. We willen u eraan herinneren dat het hoogste punt in Canada Mount Logan (5959 m) en het laagste punt is Atlantic Ocean (0 m). Er zijn dus enorme hoogteverschillen in dit land en daarom is het weer heel anders. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar New Brunswick te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in januari is -3.8 ℃ (25.16 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -15.5 ℃ (4.1 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de -2.35 ℃ (27.77 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de -2.95 ℃ (26.69 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 15.1. De gemiddelde regenval is 112 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 8:43 (uren en minuten), in midden in de maand 9:03 en aan het einde van de maand 9:37.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in februari is -2.1 ℃ (28.22 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -13.6 ℃ (7.52 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de -2.95 ℃ (26.69 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 0.55 ℃ (32.99 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 11.2. De gemiddelde regenval is 80.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:37 (uren en minuten), in midden in de maand 10:20 en aan het einde van de maand 11:07.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in maart is 3.2 ℃ (37.76 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -7.4 ℃ (18.68 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 0.55 ℃ (32.99 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.45 ℃ (43.61 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 14.2. De gemiddelde regenval is 100.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:07 (uren en minuten), in midden in de maand 11:55 en aan het einde van de maand 12:44.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in april is 9.7 ℃ (49.46 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.9 ℃ (30.38 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.45 ℃ (43.61 ℉). Op de eind april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 13.8 ℃ (56.84 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 13.4. De gemiddelde regenval is 86.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:44 (uren en minuten), in midden in de maand 13:32 en aan het einde van de maand 14:17.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in mei is 17.9 ℃ (64.22 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 4.9 ℃ (40.82 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 13.8 ℃ (56.84 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.7 ℃ (69.26 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 14.1. De gemiddelde regenval is 94 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:17 (uren en minuten), in midden in de maand 14:56 en aan het einde van de maand 15:26.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in juni is 23.5 ℃ (74.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 9.9 ℃ (49.82 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.7 ℃ (69.26 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.35 ℃ (75.83 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 13. De gemiddelde regenval is 87.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:26 (uren en minuten), in midden in de maand 15:42 en aan het einde van de maand 15:41.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in juli is 25.2 ℃ (77.36 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 13.5 ℃ (56.3 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.35 ℃ (75.83 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.8 ℃ (76.64 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 12.9. De gemiddelde regenval is 87 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:41 (uren en minuten), in midden in de maand 15:24 en aan het einde van de maand 14:54.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in augustus is 24.4 ℃ (75.92 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 12.6 ℃ (54.68 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 24.8 ℃ (76.64 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.25 ℃ (72.05 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 11.1. De gemiddelde regenval is 87.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:54 (uren en minuten), in midden in de maand 14:15 en aan het einde van de maand 13:30.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in september is 20.1 ℃ (68.18 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 6.8 ℃ (44.24 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.25 ℃ (72.05 ℉). Op de eind september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 16.4 ℃ (61.52 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 11.4. De gemiddelde regenval is 95.7 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:30 (uren en minuten), in midden in de maand 12:43 en aan het einde van de maand 11:55.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in oktober is 12.7 ℃ (54.86 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 1.4 ℃ (34.52 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 16.4 ℃ (61.52 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 9.2 ℃ (48.56 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 12.4. De gemiddelde regenval is 97 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:55 (uren en minuten), in midden in de maand 11:07 en aan het einde van de maand 10:21.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in november is 5.7 ℃ (42.26 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -3.2 ℃ (26.24 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 9.2 ℃ (48.56 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 2.4 ℃ (36.32 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 13.6. De gemiddelde regenval is 103.4 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:21 (uren en minuten), in midden in de maand 9:39 en aan het einde van de maand 9:04.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in New Brunswick in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in New Brunswick in december is -0.9 ℃ (30.38 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -11.1 ℃ (12.02 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 2.4 ℃ (36.32 ℉). Op de eind december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de -2.35 ℃ (27.77 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 14.9. De gemiddelde regenval is 105.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:04 (uren en minuten), in midden in de maand 8:43 en aan het einde van de maand 8:39.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in New Brunswick kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Frederictontemperatuur: - hoogste temperatuur: -0.9 ℃ (30.38 ℉)laagste temperatuur: -11.1 ℃ (12.02 ℉)regenval: 105.1mmregenachtige dagen: 14.9
Saint John NBtemperatuur: - hoogste temperatuur: 0.5 ℃ (32.9 ℉)laagste temperatuur: -9.3 ℃ (15.26 ℉)regenval: 150.7mmregenachtige dagen: 17
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.