Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Northern Mexico

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Northern Mexico? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Mexico - Northern Mexico

Hvilket vær kan du forvente i Northern Mexico

Northern Mexico er en del av Mexico. Klimaet i Mexico er variert, et sted det er tropisk, et sted ørken. I nord kan du forvente opplevelser lavere temperaturer om vinteren og mindre regn i løpet av året. I sør er temperaturen ganske konstant året rundt. Men du bør alltid vurdere høyden på stedet, hvor du planlegger å gå. Det meste av landet har en regntid fra juni til oktober.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Agua Prieta, Altar Desert, Bahía de Kino, Banámichi, Basaseachic Falls National Park, Chihuahua, Ciudad Acuña, Ciudad Obregón, Ciudad Victoria, Coahuila, Copper Canyon, Creel, Cuatro Ciénegas, Culiacán, Cumbres de Majalca National Park, Desemboque, Durango, El Fuerte, Guachochi, Guadalupe, Guaymas, Hermosillo, Isla Tiburon, Juarez, La Pesca, Los Mochis, Matamoros, Mazatlan, Monclova, Monterrey, Nogales, Nuevo Ideal, Nuevo Laredo, Nuevo León, Ojinaga, Piedras Negras, Pinos Altos, Puerto Peñasco, Reynosa, Saltillo, San Luis Rio Colorado, San Nicolás de los Garza, San Pedro Garza Garcia, Sinaloa, Sonora, Tamaulipas, Tampico, Torreón, Álamos.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Monterrey Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 34.6 ℃ (94.28 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 22 ℃ (71.6 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 21 ℃ (69.8 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 8 ℃ (46.4 ℉). Den mest regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 8.8. Den minste regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 2.6.

Når du reiser rundt Northern Mexico, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Mexico er Volcan Pico de Orizaba (5636 m) og det laveste punktet er Laguna Salada (-10 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Northern Mexico. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Januar er 21 ℃ (69.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8 ℃ (46.4 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.3 ℃ (72.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 3.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 16.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:33 (timer og minutter), i midten av måneden 10:42 og i slutten av måneden 10:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Februar er 23.6 ℃ (74.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.2 ℃ (50.36 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.3 ℃ (72.14 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26 ℃ (78.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 2.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 11 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:16 og i slutten av måneden 11:38.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Mars er 28.4 ℃ (83.12 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.5 ℃ (58.1 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26 ℃ (78.8 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.05 ℃ (84.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 2.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 15.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:38 (timer og minutter), i midten av måneden 12:00 og i slutten av måneden 12:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i April er 29.7 ℃ (85.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.4 ℃ (63.32 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.05 ℃ (84.29 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 4.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 27.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:23 (timer og minutter), i midten av måneden 12:45 og i slutten av måneden 13:06.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Mai er 31.8 ℃ (89.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.2 ℃ (68.36 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.75 ℃ (87.35 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.5 ℃ (90.5 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 6.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 70.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:06 (timer og minutter), i midten av måneden 13:23 og i slutten av måneden 13:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Juni er 33.2 ℃ (91.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.8 ℃ (71.24 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.5 ℃ (90.5 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.9 ℃ (93.02 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 6.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 86.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:36 (timer og minutter), i midten av måneden 13:43 og i slutten av måneden 13:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Juli er 34.6 ℃ (94.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22 ℃ (71.6 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 33.9 ℃ (93.02 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.4 ℃ (93.92 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 4.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 57.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:43 (timer og minutter), i midten av måneden 13:36 og i slutten av måneden 13:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i August er 34.2 ℃ (93.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.6 ℃ (72.68 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.4 ℃ (93.92 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.5 ℃ (90.5 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 6.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:23 (timer og minutter), i midten av måneden 13:05 og i slutten av måneden 12:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i September er 30.8 ℃ (87.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.6 ℃ (69.08 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.5 ℃ (90.5 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.35 ℃ (84.83 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 145.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:45 (timer og minutter), i midten av måneden 12:23 og i slutten av måneden 12:00.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Oktober er 27.9 ℃ (82.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.9 ℃ (62.42 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.35 ℃ (84.83 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.95 ℃ (78.71 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 6.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 82.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:00 (timer og minutter), i midten av måneden 11:38 og i slutten av måneden 11:17.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i November er 24 ℃ (75.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.3 ℃ (55.94 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.95 ℃ (78.71 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.85 ℃ (73.13 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 3.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 19.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:17 (timer og minutter), i midten av måneden 10:58 og i slutten av måneden 10:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Northern Mexico i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Mexico i Desember er 21.7 ℃ (71.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.2 ℃ (48.56 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.85 ℃ (73.13 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.35 ℃ (70.43 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 3.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 15.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:42 (timer og minutter), i midten av måneden 10:33 og i slutten av måneden 10:32.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Northern Mexico på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Monterreytemperatur: - høyeste temperatur: 21.7 ℃ (71.06 ℉)laveste temperatur: 9.2 ℃ (48.56 ℉)nedbør: 15.2mmregnfulle dager: 3.6
Chihuahuatemperatur: - høyeste temperatur: 17.4 ℃ (63.32 ℉)laveste temperatur: 2.5 ℃ (36.5 ℉)nedbør: 16.7mmregnfulle dager: 3
Culiacantemperatur: - høyeste temperatur: 27.8 ℃ (82.04 ℉)laveste temperatur: 12.5 ℃ (54.5 ℉)nedbør: 24.7mmregnfulle dager: 2.2
Hermosillotemperatur: - høyeste temperatur: 23.4 ℃ (74.12 ℉)laveste temperatur: 10 ℃ (50 ℉)nedbør: 28.9mmregnfulle dager: 2.8
Mazatlantemperatur: - høyeste temperatur: 25.3 ℃ (77.54 ℉)laveste temperatur: 17.6 ℃ (63.68 ℉)nedbør: 18.8mmregnfulle dager: 1.8
Reynosatemperatur: - høyeste temperatur: 22.8 ℃ (73.04 ℉)laveste temperatur: 12 ℃ (53.6 ℉)nedbør: 16.9mmregnfulle dager: 1.4
Saltillotemperatur: - høyeste temperatur: 20.8 ℃ (69.44 ℉)laveste temperatur: 5.9 ℃ (42.62 ℉)nedbør: 18.4mmregnfulle dager: 3.7
Tampicotemperatur: - høyeste temperatur: 24.2 ℃ (75.56 ℉)laveste temperatur: 15.4 ℃ (59.72 ℉)nedbør: 54.6mmregnfulle dager: 6.7
Torreontemperatur: - høyeste temperatur: 23.1 ℃ (73.58 ℉)laveste temperatur: 7.4 ℃ (45.32 ℉)nedbør: 10.5mmregnfulle dager: 2.2
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.