Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Prince Edward Island

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Prince Edward Island? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - Canada - Prince Edward Island

Hvilket vær kan du forvente i Prince Edward Island

Prince Edward Island er en del av Canada. Canada er et stort land, så klimaet her varierer fra temperert i sør til subarkt og arktisk i nord. Vintrene er noen ganger tøffe, spesielt i interiøret, hvor klimaet er kontinentalt. Du kan forvente snø på noen steder i fem måneder av året. De sørlige kystdelene i Canada har et temperert klima, med milde og regnfulle vintre og ganske varme somre.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Cavendish and Rustico Harbour, Charlottetown, Prince Edward Island National Park, Souris, Summerside.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Charlottetown Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 23.8 ℃ (74.84 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 13.8 ℃ (56.84 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -3.1 ℃ (26.42 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -12.5 ℃ (9.5 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 20.7. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 11.4.

Når du reiser rundt Prince Edward Island, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Canada er Mount Logan (5959 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Prince Edward Island. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Januar er -3.1 ℃ (26.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -12.5 ℃ (9.5 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.5 ℃ (29.3 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -3.1 ℃ (26.42 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 18.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 107.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:40 (timer og minutter), i midten av måneden 9:00 og i slutten av måneden 9:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Februar er -3.1 ℃ (26.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -12 ℃ (10.4 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -3.1 ℃ (26.42 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1 ℃ (30.2 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 16. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:35 (timer og minutter), i midten av måneden 10:18 og i slutten av måneden 11:06.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Mars er 1.1 ℃ (33.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -7.1 ℃ (19.22 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1 ℃ (30.2 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 3.95 ℃ (39.11 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 15.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:06 (timer og minutter), i midten av måneden 11:55 og i slutten av måneden 12:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i April er 6.8 ℃ (44.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.2 ℃ (29.84 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 3.95 ℃ (39.11 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.6 ℃ (51.08 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 15.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 90 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:45 (timer og minutter), i midten av måneden 13:33 og i slutten av måneden 14:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Mai er 14.4 ℃ (57.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.1 ℃ (39.38 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.6 ℃ (51.08 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.05 ℃ (62.69 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 14.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 95.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:19 (timer og minutter), i midten av måneden 14:58 og i slutten av måneden 15:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Juni er 19.7 ℃ (67.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.6 ℃ (49.28 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.05 ℃ (62.69 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.75 ℃ (71.15 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 13. Den gjennomsnittlige nedbøren er 92 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:29 (timer og minutter), i midten av måneden 15:45 og i slutten av måneden 15:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Juli er 23.8 ℃ (74.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.8 ℃ (56.84 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.75 ℃ (71.15 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.3 ℃ (73.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 12.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 85.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:45 (timer og minutter), i midten av måneden 15:27 og i slutten av måneden 14:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i August er 22.8 ℃ (73.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.5 ℃ (56.3 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.3 ℃ (73.94 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 11.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 88.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:56 (timer og minutter), i midten av måneden 14:17 og i slutten av måneden 13:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i September er 18.1 ℃ (64.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.2 ℃ (48.56 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15 ℃ (59 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 13.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 97.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:31 (timer og minutter), i midten av måneden 12:44 og i slutten av måneden 11:55.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Oktober er 11.9 ℃ (53.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.9 ℃ (39.02 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15 ℃ (59 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.9 ℃ (48.02 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 15.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 110.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:55 (timer og minutter), i midten av måneden 11:06 og i slutten av måneden 10:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i November er 5.9 ℃ (42.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.9 ℃ (30.38 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.9 ℃ (48.02 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 3 ℃ (37.4 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 17.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 111.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:19 (timer og minutter), i midten av måneden 9:36 og i slutten av måneden 9:02.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Prince Edward Island i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Prince Edward Island i Desember er 0.1 ℃ (32.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -8 ℃ (17.6 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 3 ℃ (37.4 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.5 ℃ (29.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 20.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 124.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:02 (timer og minutter), i midten av måneden 8:40 og i slutten av måneden 8:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest