Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i South Carolina

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til South Carolina? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - South Carolina

Hvilket vær kan du forvente i South Carolina

South Carolina er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Aiken, Anderson, Beaufort, Belton, Bluffton, Briarcliffe Acres, Charleston, Clemson, Columbia, Congaree National Park, Conway, Devils Fork State Park, Florence, Folly Beach, Fort Mill, Garden City, Georgetown, Golden Corner, Grand Strand, Greater Charleston, Greater Columbia, Greenville, Greer, Hilton Head Island, Indian Land, Isle of Palms, Kiawah Island, Lexington, Little River, Mauldin, Mount Pleasant, Murrells Inlet, Myrtle Beach, North Myrtle Beach, Old 96 District, Olde English District, Orangeburg, Pawleys Island, Pee Dee Country, Ridgeland, Rock Hill, Santee Cooper Country, Seabrook Island, Spartanburg, St. George, Sullivan's Island, Sumter, Surfside Beach, Table Rock State Park, Tega Cay, Thoroughbred Country, Upcountry South Carolina, York.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Columbia Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 35.1 ℃ (95.18 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23.1 ℃ (73.58 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 14.7 ℃ (58.46 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 3.2 ℃ (37.76 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12.4. Den minste regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.

Når du reiser rundt South Carolina, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til South Carolina. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Januar er 14.7 ℃ (58.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.2 ℃ (37.76 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.05 ℃ (59.09 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 10.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 99.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:55 (timer og minutter), i midten av måneden 10:08 og i slutten av måneden 10:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Februar er 17.3 ℃ (63.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5 ℃ (41 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.75 ℃ (67.55 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:29 (timer og minutter), i midten av måneden 10:57 og i slutten av måneden 11:27.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Mars er 22.2 ℃ (71.96 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.2 ℃ (46.76 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.75 ℃ (67.55 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.15 ℃ (75.47 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 106.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:27 (timer og minutter), i midten av måneden 11:59 og i slutten av måneden 12:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i April er 26.1 ℃ (78.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.7 ℃ (54.86 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.15 ℃ (75.47 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.95 ℃ (82.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 8.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 66.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:30 (timer og minutter), i midten av måneden 13:01 og i slutten av måneden 13:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Mai er 29.8 ℃ (85.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.8 ℃ (62.24 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.95 ℃ (82.31 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 8.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 75.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:30 (timer og minutter), i midten av måneden 13:55 og i slutten av måneden 14:14.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Juni er 34.5 ℃ (94.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.8 ℃ (71.24 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.15 ℃ (89.87 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.8 ℃ (94.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 10.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 137.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:14 (timer og minutter), i midten av måneden 14:23 og i slutten av måneden 14:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Juli er 35.1 ℃ (95.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.1 ℃ (73.58 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.8 ℃ (94.64 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.75 ℃ (94.55 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 12.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 136.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:23 (timer og minutter), i midten av måneden 14:13 og i slutten av måneden 13:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i August er 34.4 ℃ (93.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.1 ℃ (71.78 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 34.75 ℃ (94.55 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.95 ℃ (91.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 11.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 123.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:54 (timer og minutter), i midten av måneden 13:29 og i slutten av måneden 13:00.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i September er 31.5 ℃ (88.7 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19 ℃ (66.2 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.95 ℃ (91.31 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.75 ℃ (83.75 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:00 (timer og minutter), i midten av måneden 12:30 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Oktober er 26 ℃ (78.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.5 ℃ (56.3 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.75 ℃ (83.75 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.3 ℃ (73.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 7.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 78.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:27 og i slutten av måneden 10:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i November er 20.6 ℃ (69.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.4 ℃ (47.12 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.3 ℃ (73.94 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18 ℃ (64.4 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 8.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 76.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:57 (timer og minutter), i midten av måneden 10:30 og i slutten av måneden 10:09.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i South Carolina i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i South Carolina i Desember er 15.4 ℃ (59.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.2 ℃ (39.56 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18 ℃ (64.4 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.05 ℃ (59.09 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 9.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 88.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:09 (timer og minutter), i midten av måneden 9:56 og i slutten av måneden 9:53.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i South Carolina på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Charlestontemperatur: - høyeste temperatur: 15.2 ℃ (59.36 ℉)laveste temperatur: 7.8 ℃ (46.04 ℉)nedbør: 65.2mmregnfulle dager: 8.5
Columbiatemperatur: - høyeste temperatur: 15.4 ℃ (59.72 ℉)laveste temperatur: 4.2 ℃ (39.56 ℉)nedbør: 88.2mmregnfulle dager: 9.7
Greenvilletemperatur: - høyeste temperatur: 10.9 ℃ (51.62 ℉)laveste temperatur: 1.3 ℃ (34.34 ℉)nedbør: 106.6mmregnfulle dager: -
Myrtle Beachtemperatur: - høyeste temperatur: 14.7 ℃ (58.46 ℉)laveste temperatur: 2.5 ℃ (36.5 ℉)nedbør: 97.1mmregnfulle dager: -
Rock Hilltemperatur: - høyeste temperatur: 12.4 ℃ (54.32 ℉)laveste temperatur: 0.1 ℃ (32.18 ℉)nedbør: 87.7mmregnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.