Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Uruguay

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Uruguay? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Sør-Amerika - Uruguay

Hvilket vær kan du forvente i Uruguay

Klimaet i Uruguay er varmt temperert. Klimaet kan også beskrives som subtropisk. Det er noen sesongvariasjoner, men ekstremiteter i temperatur er ganske sjeldne. Ganske vanlig er høy luftfuktighet og tåke.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Artigas, Atlantic Coast, Bella Unión, Cabo Polonio, Carmelo, Central Interior, Cerro Colorado, Chuy, Colonia, Conchillas, Durazno, Florida, Fray Bentos, Fray Marcos, La Paloma, Maldonado, Melo, Mercedes, Minas, Montevideo, Northern Interior, Nueva Helvecia, Paysandú, Piriapolis, Punta del Diablo, Punta del Este, Rio de la Plata, Rivera, Rocha, Río Branco, Salto, Tacuarembó, Treinta y Tres, Trinidad, Veinticinco de Agosto.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 28.8 ℃ (83.84 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 18.4 ℃ (65.12 ℉). Den kaldeste måneden her er Juni, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 14.9 ℃ (58.82 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 7.9 ℃ (46.22 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Oktober, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 10. Den minste regnfulle måneden her er Januar, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.9.

Når du reiser til noen steder i Uruguay, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Cerro Catedral (514 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er ikke store forskjeller i høyder i dette landet. Men høyden påvirker været selv. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Uruguay. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Januar er 28.8 ℃ (83.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.4 ℃ (65.12 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.85 ℃ (82.13 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.4 ℃ (83.12 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 88 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:27 (timer og minutter), i midten av måneden 14:13 og i slutten av måneden 13:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Februar er 28 ℃ (82.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.4 ℃ (65.12 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.4 ℃ (83.12 ℉). På slutten Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.85 ℃ (80.33 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 100.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:50 (timer og minutter), i midten av måneden 13:22 og i slutten av måneden 12:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Mars er 25.7 ℃ (78.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16 ℃ (60.8 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.85 ℃ (80.33 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.8 ℃ (74.84 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:50 (timer og minutter), i midten av måneden 12:17 og i slutten av måneden 11:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

April

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i April er 21.9 ℃ (71.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13.3 ℃ (55.94 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.8 ℃ (74.84 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 85.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:44 (timer og minutter), i midten av måneden 11:12 og i slutten av måneden 10:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Mai er 19 ℃ (66.2 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.5 ℃ (50.9 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 20.45 ℃ (68.81 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.95 ℃ (62.51 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:43 (timer og minutter), i midten av måneden 10:18 og i slutten av måneden 9:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Juni er 14.9 ℃ (58.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.9 ℃ (46.22 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.95 ℃ (62.51 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15 ℃ (59 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 82.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:59 (timer og minutter), i midten av måneden 9:49 og i slutten av måneden 9:49.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Juli er 15.1 ℃ (59.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.4 ℃ (45.32 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15 ℃ (59 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.9 ℃ (60.62 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 9.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:49 (timer og minutter), i midten av måneden 10:00 og i slutten av måneden 10:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

August

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i August er 16.7 ℃ (62.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.1 ℃ (46.58 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.9 ℃ (60.62 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.45 ℃ (63.41 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 8.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 87.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:19 (timer og minutter), i midten av måneden 10:44 og i slutten av måneden 11:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

September

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i September er 18.2 ℃ (64.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.1 ℃ (48.38 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.45 ℃ (63.41 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.5 ℃ (67.1 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:13 (timer og minutter), i midten av måneden 11:45 og i slutten av måneden 12:17.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Oktober er 20.8 ℃ (69.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.9 ℃ (53.42 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.5 ℃ (67.1 ℉). På slutten Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.3 ℃ (72.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 10. Den gjennomsnittlige nedbøren er 108.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:17 (timer og minutter), i midten av måneden 12:50 og i slutten av måneden 13:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

November

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i November er 23.8 ℃ (74.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.6 ℃ (58.28 ℉). På begynnelsen November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.3 ℃ (72.14 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.35 ℃ (77.63 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:21 (timer og minutter), i midten av måneden 13:50 og i slutten av måneden 14:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Uruguay i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Uruguay i Desember er 26.9 ℃ (80.42 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 16.8 ℃ (62.24 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.35 ℃ (77.63 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.85 ℃ (82.13 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:13 (timer og minutter), i midten av måneden 14:27 og i slutten av måneden 14:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Uruguay på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Montevideotemperatur: - høyeste temperatur: 26.9 ℃ (80.42 ℉)laveste temperatur: 16.8 ℃ (62.24 ℉)nedbør: 84.3mmregnfulle dager: 8
Punta Del Estetemperatur: - høyeste temperatur: 23.9 ℃ (75.02 ℉)laveste temperatur: 16.9 ℃ (62.42 ℉)nedbør: 68mmregnfulle dager: 8.1
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2020 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest