Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Uruguay

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Uruguay te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Start - Zuid-Amerika - Uruguay

Welk weer te verwachten in Uruguay

Het klimaat van Uruguay is gematigd warm. Het klimaat kan ook worden omschreven als subtropisch. Er zijn enkele seizoensvariaties van, maar extreme temperaturen zijn vrij zeldzaam. Heel gewoon zijn hoge luchtvochtigheid en mist.

Wanneer we het hebben over het gebruikelijke weer in deze staat, is de informatie relevant voor bijvoorbeeld deze populaire plaatsen: Artigas, Atlantic Coast, Bella Unión, Cabo Polonio, Carmelo, Central Interior, Cerro Colorado, Chuy, Colonia, Conchillas, Durazno, Florida, Fray Bentos, Fray Marcos, La Paloma, Maldonado, Melo, Mercedes, Minas, Montevideo, Northern Interior, Nueva Helvecia, Paysandú, Piriapolis, Punta del Diablo, Punta del Este, Rio de la Plata, Rivera, Rocha, Río Branco, Salto, Tacuarembó, Treinta y Tres, Trinidad, Veinticinco de Agosto.

Laten we nu eens kijken welk weer u kunt verwachten in het gebied rond de hoofdstad en in veel andere steden. De warmste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 28.8 ℃ (83.84 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 18.4 ℃ (65.12 ℉). De koudste maand hier is juni, de gemiddelde maximumtemperatuur is 14.9 ℃ (58.82 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 7.9 ℃ (46.22 ℉). De meest regenachtige maand hier is oktober, het gemiddelde aantal regendagen is 10. De minst regenachtige maand is hier januari, het gemiddelde aantal regendagen is 7.9.

Wanneer u naar sommige plaatsen in Uruguay reist, moet u altijd rekening houden met de hoogte van de plaats. Het hoogste punt is hier Cerro Catedral (514 m) en het laagste punt is Atlantic Ocean (0 m). Er zijn dus geen grote hoogteverschillen in dit land. Maar de hoogte beïnvloedt het weer zelfs. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Uruguay te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in januari is 28.8 ℃ (83.84 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.4 ℃ (65.12 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.85 ℃ (82.13 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.4 ℃ (83.12 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 7.9. De gemiddelde regenval is 88 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:27 (uren en minuten), in midden in de maand 14:13 en aan het einde van de maand 13:50.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in februari is 28 ℃ (82.4 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 18.4 ℃ (65.12 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 28.4 ℃ (83.12 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 26.85 ℃ (80.33 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 8.1. De gemiddelde regenval is 100.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:50 (uren en minuten), in midden in de maand 13:22 en aan het einde van de maand 12:50.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in maart is 25.7 ℃ (78.26 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 16 ℃ (60.8 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 26.85 ℃ (80.33 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 23.8 ℃ (74.84 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 7.9. De gemiddelde regenval is 103.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:50 (uren en minuten), in midden in de maand 12:17 en aan het einde van de maand 11:44.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in april is 21.9 ℃ (71.42 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 13.3 ℃ (55.94 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 23.8 ℃ (74.84 ℉). Op de eind april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.45 ℃ (68.81 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 8. De gemiddelde regenval is 85.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:44 (uren en minuten), in midden in de maand 11:12 en aan het einde van de maand 10:43.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in mei is 19 ℃ (66.2 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 10.5 ℃ (50.9 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.45 ℃ (68.81 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 16.95 ℃ (62.51 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 9. De gemiddelde regenval is 89.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:43 (uren en minuten), in midden in de maand 10:18 en aan het einde van de maand 9:59.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in juni is 14.9 ℃ (58.82 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 7.9 ℃ (46.22 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 16.95 ℃ (62.51 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15 ℃ (59 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 9.1. De gemiddelde regenval is 82.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:59 (uren en minuten), in midden in de maand 9:49 en aan het einde van de maand 9:49.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in juli is 15.1 ℃ (59.18 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 7.4 ℃ (45.32 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15 ℃ (59 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.9 ℃ (60.62 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 9.9. De gemiddelde regenval is 87 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:49 (uren en minuten), in midden in de maand 10:00 en aan het einde van de maand 10:19.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in augustus is 16.7 ℃ (62.06 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 8.1 ℃ (46.58 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 15.9 ℃ (60.62 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 17.45 ℃ (63.41 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 8.1. De gemiddelde regenval is 87.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:19 (uren en minuten), in midden in de maand 10:44 en aan het einde van de maand 11:13.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in september is 18.2 ℃ (64.76 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 9.1 ℃ (48.38 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 17.45 ℃ (63.41 ℉). Op de eind september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 19.5 ℃ (67.1 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 8. De gemiddelde regenval is 94.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:13 (uren en minuten), in midden in de maand 11:45 en aan het einde van de maand 12:17.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in oktober is 20.8 ℃ (69.44 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 11.9 ℃ (53.42 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 19.5 ℃ (67.1 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.3 ℃ (72.14 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 10. De gemiddelde regenval is 108.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:17 (uren en minuten), in midden in de maand 12:50 en aan het einde van de maand 13:21.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in november is 23.8 ℃ (74.84 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 14.6 ℃ (58.28 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.3 ℃ (72.14 ℉). Op de eind november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.35 ℃ (77.63 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 9.1. De gemiddelde regenval is 89 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:21 (uren en minuten), in midden in de maand 13:50 en aan het einde van de maand 14:13.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Uruguay in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Uruguay in december is 26.9 ℃ (80.42 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 16.8 ℃ (62.24 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.35 ℃ (77.63 ℉). Op de eind december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.85 ℃ (82.13 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 8. De gemiddelde regenval is 84.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:13 (uren en minuten), in midden in de maand 14:27 en aan het einde van de maand 14:29.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in Uruguay kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Montevideotemperatuur: - hoogste temperatuur: 26.9 ℃ (80.42 ℉)laagste temperatuur: 16.8 ℃ (62.24 ℉)regenval: 84.3mmregenachtige dagen: 8
Punta Del Estetemperatuur: - hoogste temperatuur: 23.9 ℃ (75.02 ℉)laagste temperatuur: 16.9 ℃ (62.42 ℉)regenval: 68mmregenachtige dagen: 8.1
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.