Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i West Virginia

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til West Virginia? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - West Virginia

Hvilket vær kan du forvente i West Virginia

West Virginia er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Barboursville, Beckley, Berkeley Springs, Bethany, Bluefield, Bramwell, Bridgeport, Buckhannon, Charles Town, Charleston, Clarksburg, Clay, Davis, Elkins, Fairmont, Fayetteville, Franklin, Grafton, Harpers Ferry, Hedgesville, Helvetia, Hillsboro, Huntington, Hurricane, Kingwood, Lewisburg, Logan, Marlinton, Martinsburg, Metro Valley, Monongahela National Forest, Moorefield, Morgantown, Moundsville, Mountains and Lakes Country, New River Gorge National River, New River and Greenbrier Valleys, Oak Hill, Ohio Valley, Parkersburg, Point Pleasant, Potomac Highlands, Princeton, Richwood, Romney, Shepherdstown, Shinnston, Snowshoe, Spencer, Summersville, Sutton, Tornado, Weirton, Welch, Weston, Wheeling, White Sulphur Springs, Williamson.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Huntington Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 18.6 ℃ (65.48 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 6.3 ℃ (43.34 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -3.8 ℃ (25.16 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mai, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 12.5. Den minste regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 7.4.

Når du reiser rundt West Virginia, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til West Virginia. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Januar er 6.3 ℃ (43.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -3.8 ℃ (25.16 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.15 ℃ (44.87 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.4 ℃ (45.32 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 11.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 86.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:31 (timer og minutter), i midten av måneden 9:47 og i slutten av måneden 10:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Februar er 8.5 ℃ (47.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -2.7 ℃ (27.14 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.4 ℃ (45.32 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.35 ℃ (52.43 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 9.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 74.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:12 (timer og minutter), i midten av måneden 10:44 og i slutten av måneden 11:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Mars er 14.2 ℃ (57.56 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1 ℃ (33.8 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.35 ℃ (52.43 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.45 ℃ (63.41 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 11.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 98.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:20 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i April er 20.7 ℃ (69.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 6.1 ℃ (42.98 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.45 ℃ (63.41 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.6 ℃ (72.68 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 11.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 88.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:35 (timer og minutter), i midten av måneden 13:11 og i slutten av måneden 13:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Mai er 24.5 ℃ (76.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.4 ℃ (52.52 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.6 ℃ (72.68 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.8 ℃ (80.24 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 12.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 121 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:46 (timer og minutter), i midten av måneden 14:15 og i slutten av måneden 14:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Juni er 29.1 ℃ (84.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.3 ℃ (63.14 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 26.8 ℃ (80.24 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.7 ℃ (85.46 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 10.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 97.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:37 (timer og minutter), i midten av måneden 14:49 og i slutten av måneden 14:49.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Juli er 30.3 ℃ (86.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.3 ℃ (66.74 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.7 ℃ (85.46 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.65 ℃ (87.17 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 10.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 114.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:49 (timer og minutter), i midten av måneden 14:36 og i slutten av måneden 14:14.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i August er 31 ℃ (87.8 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.6 ℃ (65.48 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.65 ℃ (87.17 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.2 ℃ (84.56 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:14 (timer og minutter), i midten av måneden 13:44 og i slutten av måneden 13:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i September er 27.4 ℃ (81.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.1 ℃ (57.38 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.2 ℃ (84.56 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.6 ℃ (76.28 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 7.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 75.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:10 (timer og minutter), i midten av måneden 12:34 og i slutten av måneden 11:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Oktober er 21.8 ℃ (71.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.2 ℃ (44.96 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.6 ℃ (76.28 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.3 ℃ (64.94 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 8.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 72.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:20 og i slutten av måneden 10:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i November er 14.8 ℃ (58.64 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.4 ℃ (36.32 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.3 ℃ (64.94 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.4 ℃ (52.52 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 10.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 79.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:45 (timer og minutter), i midten av måneden 10:13 og i slutten av måneden 9:47.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i West Virginia i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i West Virginia i Desember er 8 ℃ (46.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.7 ℃ (28.94 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.4 ℃ (52.52 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 7.15 ℃ (44.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 10.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:47 (timer og minutter), i midten av måneden 9:32 og i slutten av måneden 9:29.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i West Virginia på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Charlestontemperatur: - høyeste temperatur: 7.9 ℃ (46.22 ℉)laveste temperatur: -1.4 ℃ (29.48 ℉)nedbør: 84mmregnfulle dager: 14.2
Elkinstemperatur: - høyeste temperatur: 5.8 ℃ (42.44 ℉)laveste temperatur: -5 ℃ (23 ℉)nedbør: 84.5mmregnfulle dager: 16.7
Huntingtontemperatur: - høyeste temperatur: 8 ℃ (46.4 ℉)laveste temperatur: -1.7 ℃ (28.94 ℉)nedbør: 84.2mmregnfulle dager: 10.9
Parkersburgtemperatur: - høyeste temperatur: 6.8 ℃ (44.24 ℉)laveste temperatur: -2.2 ℃ (28.04 ℉)nedbør: 80.4mmregnfulle dager: 12.3
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2020 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest