Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Balearic Islands

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Balearic Islands? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Spania - Balearic Islands

Hvilket vær kan du forvente i Balearic Islands

Balearic Islands er en del av Spania. Klimaet i Spania er temperert. Du kan forvente klare og varme somre i interiøret, men mer moderat og overskyet somre langs kysten. Vintrene er ganske ofte skyfri og kalde i interiøret, men delvis skyet og kult langs kysten. I den nordlige delen av landet er det havs klima, du kan forvente snø om vinteren. I den sørøstlige delen av landet er klimaet halvt tørt. Langs den sørlige og østlige kysten er klimaet Middelhavet. På fjellet kan du forvente kaldere vær.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Alcudia, Andratx, Cala Millor, Cala Ratjada, Calvià, Deia, Es Mercadal, Formentera, Ibiza, Llevant de Mallorca, Lluc, Magaluf, Mallorca, Migjorn de Mallorca, Minorca, Palma de Mallorca, Pla de Mallorca, Pollença, Port de Pollenca, Raiguer, Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Serra de Tramuntana, Sóller, Valldemossa.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Palma de Mallorca Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 32.1 ℃ (89.78 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 19.2 ℃ (66.56 ℉). Den kaldeste måneden her er Februar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 15.6 ℃ (60.08 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 4.3 ℃ (39.74 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 10.2. Den minste regnfulle måneden her er Juli, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 1.5.

Når du reiser rundt Balearic Islands, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Spania er Pico de Teide (Tenerife) on Canary Islands (3718 m) og det laveste punktet er Atlantic Ocean (0 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Balearic Islands. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Januar er 15.7 ℃ (60.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4 ℃ (39.2 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.8 ℃ (60.44 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.65 ℃ (60.17 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 37.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:25 (timer og minutter), i midten av måneden 9:41 og i slutten av måneden 10:07.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Februar er 15.6 ℃ (60.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.3 ℃ (39.74 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.65 ℃ (60.17 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.5 ℃ (61.7 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 7.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 32.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:07 (timer og minutter), i midten av måneden 10:41 og i slutten av måneden 11:18.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Mars er 17.4 ℃ (63.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5.3 ℃ (41.54 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16.5 ℃ (61.7 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.75 ℃ (65.75 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 7.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 26.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:18 (timer og minutter), i midten av måneden 11:57 og i slutten av måneden 12:36.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i April er 20.1 ℃ (68.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.4 ℃ (45.32 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.75 ℃ (65.75 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.8 ℃ (71.24 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 7.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 33.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:36 (timer og minutter), i midten av måneden 13:14 og i slutten av måneden 13:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Mai er 23.5 ℃ (74.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.7 ℃ (53.06 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.8 ℃ (71.24 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.7 ℃ (78.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 5.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 31.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:50 (timer og minutter), i midten av måneden 14:21 og i slutten av måneden 14:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Juni er 27.9 ℃ (82.22 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.3 ℃ (59.54 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.7 ℃ (78.26 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.5 ℃ (85.1 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 2.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 12 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:44 (timer og minutter), i midten av måneden 14:56 og i slutten av måneden 14:56.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Juli er 31.1 ℃ (87.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.1 ℃ (64.58 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.5 ℃ (85.1 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.6 ℃ (88.88 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 1.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 5.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:56 (timer og minutter), i midten av måneden 14:43 og i slutten av måneden 14:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i August er 32.1 ℃ (89.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.2 ℃ (66.56 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.6 ℃ (88.88 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.1 ℃ (86.18 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 2.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 17.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:19 (timer og minutter), i midten av måneden 13:48 og i slutten av måneden 13:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i September er 28.1 ℃ (82.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17 ℃ (62.6 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.1 ℃ (86.18 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.95 ℃ (78.71 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 6.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 51.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:13 (timer og minutter), i midten av måneden 12:35 og i slutten av måneden 11:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Oktober er 23.8 ℃ (74.84 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 13 ℃ (55.4 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 25.95 ℃ (78.71 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.45 ℃ (70.61 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 8.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 63.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:19 og i slutten av måneden 10:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i November er 19.1 ℃ (66.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.3 ℃ (46.94 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 21.45 ℃ (70.61 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.5 ℃ (63.5 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 9.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:42 (timer og minutter), i midten av måneden 10:08 og i slutten av måneden 9:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Balearic Islands i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Balearic Islands i Desember er 15.9 ℃ (60.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5.6 ℃ (42.08 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.5 ℃ (63.5 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.8 ℃ (60.44 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 10.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 47.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:42 (timer og minutter), i midten av måneden 9:25 og i slutten av måneden 9:22.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2020 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest