Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Brits Indische Oceaanterritorium

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Brits Indische Oceaanterritorium te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Start - Azië - Brits Indische Oceaanterritorium

Welk weer te verwachten in Brits Indische Oceaanterritorium

Het klimaat op het gebied van het Brits territorium in de Indische Oceaan is tropische zee. Je kunt warm, vochtig weer verwachten, maar gematigd door winden. Het grondgebied is een archipel van 55 eilanden, maar het weer is erg op elkaar.

Wanneer we het hebben over het gebruikelijke weer in deze staat, is de informatie relevant voor bijvoorbeeld deze populaire plaatsen: Brits Indische Oceaanterritorium.

Laten we nu kijken wat voor weer je hier kunt verwachten. (Waarschuwing: omdat we geen betrouwbare gegevens voor dit land hebben, gebruiken we gegevens van nabijgelegen locaties voor deze statistieken.) De warmste maand hier is april, de gemiddelde maximumtemperatuur is 32 ℃ (89.6 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 24.8 ℃ (76.64 ℉). De koudste maand hier is december, de gemiddelde maximumtemperatuur is 29.8 ℃ (85.64 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 24 ℃ (75.2 ℉). De meest regenachtige maand hier is oktober, het gemiddelde aantal regendagen is 16.4. De minst regenachtige maand is hier maart, het gemiddelde aantal regendagen is 8.9.

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Brits Indische Oceaanterritorium te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in januari is 31.2 ℃ (88.16 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.3 ℃ (75.74 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.5 ℃ (86.9 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.1 ℃ (87.98 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in januari is 12. De gemiddelde regenval is 233.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:09 (uren en minuten), in midden in de maand 12:09 en aan het einde van de maand 12:08.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in februari is 31 ℃ (87.8 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.8 ℃ (78.44 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.1 ℃ (87.98 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.1 ℃ (87.98 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in februari is 9.2. De gemiddelde regenval is 109.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:08 (uren en minuten), in midden in de maand 12:07 en aan het einde van de maand 12:07.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in maart is 31.2 ℃ (88.16 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.9 ℃ (76.82 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.1 ℃ (87.98 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.6 ℃ (88.88 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in maart is 8.9. De gemiddelde regenval is 170.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:07 (uren en minuten), in midden in de maand 12:06 en aan het einde van de maand 12:06.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in april is 32 ℃ (89.6 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.8 ℃ (76.64 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.6 ℃ (88.88 ℉). Op de eind april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.8 ℃ (89.24 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in april is 10.8. De gemiddelde regenval is 159.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:06 (uren en minuten), in midden in de maand 12:05 en aan het einde van de maand 12:05.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in mei is 31.6 ℃ (88.88 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.6 ℃ (78.08 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.8 ℃ (89.24 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.6 ℃ (88.88 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in mei is 13.9. De gemiddelde regenval is 232 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:05 (uren en minuten), in midden in de maand 12:05 en aan het einde van de maand 12:05.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in juni is 31.6 ℃ (88.88 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 25.7 ℃ (78.26 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.6 ℃ (88.88 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.3 ℃ (88.34 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juni is 9.2. De gemiddelde regenval is 153.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:05 (uren en minuten), in midden in de maand 12:05 en aan het einde van de maand 12:05.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in juli is 31 ℃ (87.8 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.7 ℃ (76.46 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.3 ℃ (88.34 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.25 ℃ (88.25 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in juli is 10.9. De gemiddelde regenval is 185.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:05 (uren en minuten), in midden in de maand 12:05 en aan het einde van de maand 12:05.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in augustus is 31.5 ℃ (88.7 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.9 ℃ (76.82 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 31.25 ℃ (88.25 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.85 ℃ (87.53 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in augustus is 11.9. De gemiddelde regenval is 192 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:05 (uren en minuten), in midden in de maand 12:05 en aan het einde van de maand 12:05.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in september is 30.2 ℃ (86.36 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24.7 ℃ (76.46 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.85 ℃ (87.53 ℉). Op de eind september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.3 ℃ (86.54 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in september is 14.2. De gemiddelde regenval is 196.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:05 (uren en minuten), in midden in de maand 12:06 en aan het einde van de maand 12:06.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in oktober is 30.4 ℃ (86.72 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 23.7 ℃ (74.66 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.3 ℃ (86.54 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.45 ℃ (86.81 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in oktober is 16.4. De gemiddelde regenval is 278.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:06 (uren en minuten), in midden in de maand 12:07 en aan het einde van de maand 12:07.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in november is 30.5 ℃ (86.9 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24 ℃ (75.2 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.45 ℃ (86.81 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.15 ℃ (86.27 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in november is 13.9. De gemiddelde regenval is 170.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:07 (uren en minuten), in midden in de maand 12:08 en aan het einde van de maand 12:09.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Brits Indische Oceaanterritorium in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Brits Indische Oceaanterritorium in december is 29.8 ℃ (85.64 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 24 ℃ (75.2 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.15 ℃ (86.27 ℉). Op de eind december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 30.5 ℃ (86.9 ℉). Het gemiddelde aantal regenachtige dagen in december is 14.9. De gemiddelde regenval is 230.7 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:09 (uren en minuten), in midden in de maand 12:09 en aan het einde van de maand 12:09.Deze gegevens zijn bij benadering omdat we geen exacte gegevens voor dit land hebben.Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.