Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Hawaii

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Hawaii? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - Hawaii

Hvilket vær kan du forvente i Hawaii

Hawaii er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Aiea, Big Island, Captain Cook, Central Oahu, Ewa Beach, Haiku, Hale'iwa, Haleakala National Park, Hamakua, Hana, Hanalei, Hawaii Volcanoes National Park, Hilo, Honaunau, Honokaa, Honolulu, Ka'u, Kaanapali, Kahuku, Kahului, Kailua, Kailua Kona, Kalaupapa National Historical Park, Kaloko Honokohau National Historical Park, Kapalua, Kapolei, Kauai, Kaunakakai, Kihei, Kohala, Lahaina, Lanai, Leeward Coast, Lihue, Ma'alaea, Makawao, Maui, Molokai, Naalehu, Nanakuli, Napili, North Shore, Oahu, Pahoa, Paia, Puna, Puʻuhonua o Hōnaunau National Historical Park, Volcano Village, Waianae, Waikapu, Waikoloa, Wailea, Wailuku, Waimea, Windward Coast.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Honolulu Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er September, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 32.4 ℃ (90.32 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 23.9 ℃ (75.02 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 27.2 ℃ (80.96 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 19.3 ℃ (66.74 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 9.9. Den minste regnfulle måneden her er August, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 5.6.

Når du reiser rundt Hawaii, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Hawaii. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Januar er 27.2 ℃ (80.96 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.3 ℃ (66.74 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.65 ℃ (81.77 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.35 ℃ (81.23 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 57.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:51 (timer og minutter), i midten av måneden 10:58 og i slutten av måneden 11:10.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Februar er 27.5 ℃ (81.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.4 ℃ (66.92 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.35 ℃ (81.23 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.65 ℃ (81.77 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 7.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 50.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:10 (timer og minutter), i midten av måneden 11:26 og i slutten av måneden 11:43.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Mars er 27.8 ℃ (82.04 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.8 ℃ (67.64 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.65 ℃ (81.77 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 51.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:43 (timer og minutter), i midten av måneden 12:01 og i slutten av måneden 12:20.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i April er 28 ℃ (82.4 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.1 ℃ (69.98 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.9 ℃ (82.22 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.55 ℃ (83.39 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 7.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 16.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:20 (timer og minutter), i midten av måneden 12:38 og i slutten av måneden 12:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Mai er 29.1 ℃ (84.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 21.4 ℃ (70.52 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.55 ℃ (83.39 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.8 ℃ (85.64 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 5.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 15.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:54 (timer og minutter), i midten av måneden 13:09 og i slutten av måneden 13:19.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Juni er 30.5 ℃ (86.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.7 ℃ (72.86 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.8 ℃ (85.64 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.9 ℃ (87.62 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 5.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 6.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:19 (timer og minutter), i midten av måneden 13:25 og i slutten av måneden 13:25.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Juli er 31.3 ℃ (88.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24 ℃ (75.2 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.9 ℃ (87.62 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.55 ℃ (88.79 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 12.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:25 (timer og minutter), i midten av måneden 13:19 og i slutten av måneden 13:08.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i August er 31.8 ℃ (89.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 24.7 ℃ (76.46 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.55 ℃ (88.79 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.1 ℃ (89.78 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 5.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 14 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:08 (timer og minutter), i midten av måneden 12:54 og i slutten av måneden 12:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i September er 32.4 ℃ (90.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.9 ℃ (75.02 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 32.1 ℃ (89.78 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.75 ℃ (89.15 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 6.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 17.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:37 (timer og minutter), i midten av måneden 12:20 og i slutten av måneden 12:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Oktober er 31.1 ℃ (87.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 23.8 ℃ (74.84 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 31.75 ℃ (89.15 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.35 ℃ (86.63 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 7.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 46.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:01 (timer og minutter), i midten av måneden 11:43 og i slutten av måneden 11:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i November er 29.6 ℃ (85.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 22.2 ℃ (71.96 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.35 ℃ (86.63 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.85 ℃ (83.93 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 8.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 62.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:26 (timer og minutter), i midten av måneden 11:11 og i slutten av måneden 10:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Hawaii i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Hawaii i Desember er 28.1 ℃ (82.58 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 20.2 ℃ (68.36 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.85 ℃ (83.93 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27.65 ℃ (81.77 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 9.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 83.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:58 (timer og minutter), i midten av måneden 10:51 og i slutten av måneden 10:50.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Hawaii på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Honolulutemperatur: - høyeste temperatur: 28.1 ℃ (82.58 ℉)laveste temperatur: 20.2 ℃ (68.36 ℉)nedbør: 83.3mmregnfulle dager: 9.9
Hilotemperatur: - høyeste temperatur: 27.2 ℃ (80.96 ℉)laveste temperatur: 18.6 ℃ (65.48 ℉)nedbør: 291.8mmregnfulle dager: 21.1
Kailuatemperatur: - høyeste temperatur: 23.8 ℃ (74.84 ℉)laveste temperatur: 16.7 ℃ (62.06 ℉)nedbør: 257.1mmregnfulle dager: -
Kapoleitemperatur: - høyeste temperatur: 28.7 ℃ (83.66 ℉)laveste temperatur: 19.1 ℃ (66.38 ℉)nedbør: 89mmregnfulle dager: -
Lahainatemperatur: - høyeste temperatur: 28.7 ℃ (83.66 ℉)laveste temperatur: 19.2 ℃ (66.56 ℉)nedbør: - regnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.