Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Heard- og McDonaldøyene

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Heard- og McDonaldøyene? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Asia - Heard- og McDonaldøyene

Hvilket vær kan du forvente i Heard- og McDonaldøyene

Klimaet Heard Island og McDonald Islands er antarktisk, men det er temperert av havet. Du kan forvente hyppig nedbør, sterke vind og lave temperaturer her. Snøfall er ikke uvanlig i løpet av året.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Heard- og McDonaldøyene.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 12.1 ℃ (53.78 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 4.6 ℃ (40.28 ℉). Den kaldeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 5.4 ℃ (41.72 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -0.2 ℃ (31.64 ℉).

Når du reiser til noen steder i Heard- og McDonaldøyene, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Mawson Peak on Big Ben volcano (2745 m) og det laveste punktet er Indian Ocean (0 m). Så det er ganske store forskjeller i høyder i dette landet, så du kan forvente at været også skal være forskjellig i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Heard- og McDonaldøyene. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Januar er 12.1 ℃ (53.78 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.6 ℃ (40.28 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.35 ℃ (52.43 ℉). På slutten Januar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.95 ℃ (53.51 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 48.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:10 (timer og minutter), i midten av måneden 15:45 og i slutten av måneden 15:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Februar er 11.8 ℃ (53.24 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5 ℃ (41 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.95 ℃ (53.51 ℉). På slutten Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.55 ℃ (52.79 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 46.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:05 (timer og minutter), i midten av måneden 14:15 og i slutten av måneden 13:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Mars er 11.3 ℃ (52.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.3 ℃ (39.74 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.55 ℃ (52.79 ℉). På slutten Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.45 ℃ (50.81 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 58.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:21 (timer og minutter), i midten av måneden 12:25 og i slutten av måneden 11:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i April er 9.6 ℃ (49.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.1 ℃ (37.58 ℉). På begynnelsen April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 10.45 ℃ (50.81 ℉). På slutten April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.4 ℃ (47.12 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 68.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:30 (timer og minutter), i midten av måneden 10:37 og i slutten av måneden 9:47.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Mai er 7.2 ℃ (44.96 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1.5 ℃ (34.7 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.4 ℃ (47.12 ℉). På slutten Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.4 ℃ (43.52 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 70.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:47 (timer og minutter), i midten av måneden 9:03 og i slutten av måneden 8:30.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Juni er 5.6 ℃ (42.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.3 ℃ (32.54 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.4 ℃ (43.52 ℉). På slutten Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.5 ℃ (41.9 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 56.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:30 (timer og minutter), i midten av måneden 8:12 og i slutten av måneden 8:12.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Juli er 5.4 ℃ (41.72 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.2 ℃ (31.64 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.5 ℃ (41.9 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.55 ℃ (41.99 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 65.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:12 (timer og minutter), i midten av måneden 8:31 og i slutten av måneden 9:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i August er 5.7 ℃ (42.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.2 ℃ (31.64 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.55 ℃ (41.99 ℉). På slutten August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.75 ℃ (42.35 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 66.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:05 (timer og minutter), i midten av måneden 9:49 og i slutten av måneden 10:39.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i September er 5.8 ℃ (42.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.1 ℃ (31.82 ℉). På begynnelsen September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 5.75 ℃ (42.35 ℉). På slutten September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.6 ℃ (43.88 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 66.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:39 (timer og minutter), i midten av måneden 11:31 og i slutten av måneden 12:26.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Oktober er 7.4 ℃ (45.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 1 ℃ (33.8 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 6.6 ℃ (43.88 ℉). På slutten Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.15 ℃ (46.67 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 54.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:26 (timer og minutter), i midten av måneden 13:20 og i slutten av måneden 14:14.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i November er 8.9 ℃ (48.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.2 ℃ (35.96 ℉). På begynnelsen November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.15 ℃ (46.67 ℉). På slutten November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.75 ℃ (49.55 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:14 (timer og minutter), i midten av måneden 15:03 og i slutten av måneden 15:44.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Heard- og McDonaldøyene i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Heard- og McDonaldøyene i Desember er 10.6 ℃ (51.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.7 ℃ (38.66 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.75 ℃ (49.55 ℉). På slutten Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.35 ℃ (52.43 ℉). Den gjennomsnittlige nedbøren er 56.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:44 (timer og minutter), i midten av måneden 16:10 og i slutten av måneden 16:14.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.