Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Heard en MacDonaldeilanden

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Heard en MacDonaldeilanden te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Start - Azië - Heard en MacDonaldeilanden

Welk weer te verwachten in Heard en MacDonaldeilanden

Het klimaat van Heard-eiland en McDonaldeilanden is antarctisch, maar het wordt getemperd door de oceaan. Je kunt hier frequente neerslag, sterke wind en lage temperaturen verwachten. Sneeuwval is niet ongewoon gedurende het hele jaar.

Wanneer we het hebben over het gebruikelijke weer in deze staat, is de informatie relevant voor bijvoorbeeld deze populaire plaatsen: Heard en MacDonaldeilanden.

Laten we nu eens kijken welk weer u kunt verwachten in het gebied rond de hoofdstad en in veel andere steden. De warmste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 12.1 ℃ (53.78 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 4.6 ℃ (40.28 ℉). De koudste maand hier is juli, de gemiddelde maximumtemperatuur is 5.4 ℃ (41.72 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is -0.2 ℃ (31.64 ℉).

Wanneer u naar sommige plaatsen in Heard en MacDonaldeilanden reist, moet u altijd rekening houden met de hoogte van de plaats. Het hoogste punt is hier Mawson Peak on Big Ben volcano (2745 m) en het laagste punt is Indian Ocean (0 m). Er zijn dus vrij grote hoogteverschillen in dit land, dus je kunt verwachten dat het weer ook op verschillende hoogten verschillend is. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Heard en MacDonaldeilanden te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in januari is 12.1 ℃ (53.78 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 4.6 ℃ (40.28 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.35 ℃ (52.43 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.95 ℃ (53.51 ℉). De gemiddelde regenval is 48.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 16:10 (uren en minuten), in midden in de maand 15:45 en aan het einde van de maand 15:05.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in februari is 11.8 ℃ (53.24 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 5 ℃ (41 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.95 ℃ (53.51 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.55 ℃ (52.79 ℉). De gemiddelde regenval is 46.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:05 (uren en minuten), in midden in de maand 14:15 en aan het einde van de maand 13:21.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in maart is 11.3 ℃ (52.34 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 4.3 ℃ (39.74 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.55 ℃ (52.79 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 10.45 ℃ (50.81 ℉). De gemiddelde regenval is 58.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:21 (uren en minuten), in midden in de maand 12:25 en aan het einde van de maand 11:30.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in april is 9.6 ℃ (49.28 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 3.1 ℃ (37.58 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 10.45 ℃ (50.81 ℉). Op de eind april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 8.4 ℃ (47.12 ℉). De gemiddelde regenval is 68.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:30 (uren en minuten), in midden in de maand 10:37 en aan het einde van de maand 9:47.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in mei is 7.2 ℃ (44.96 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 1.5 ℃ (34.7 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 8.4 ℃ (47.12 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.4 ℃ (43.52 ℉). De gemiddelde regenval is 70.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:47 (uren en minuten), in midden in de maand 9:03 en aan het einde van de maand 8:30.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in juni is 5.6 ℃ (42.08 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 0.3 ℃ (32.54 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.4 ℃ (43.52 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.5 ℃ (41.9 ℉). De gemiddelde regenval is 56.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 8:30 (uren en minuten), in midden in de maand 8:12 en aan het einde van de maand 8:12.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in juli is 5.4 ℃ (41.72 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.2 ℃ (31.64 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.5 ℃ (41.9 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.55 ℃ (41.99 ℉). De gemiddelde regenval is 65.8 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 8:12 (uren en minuten), in midden in de maand 8:31 en aan het einde van de maand 9:05.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in augustus is 5.7 ℃ (42.26 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.2 ℃ (31.64 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.55 ℃ (41.99 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.75 ℃ (42.35 ℉). De gemiddelde regenval is 66.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:05 (uren en minuten), in midden in de maand 9:49 en aan het einde van de maand 10:39.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in september is 5.8 ℃ (42.44 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.1 ℃ (31.82 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.75 ℃ (42.35 ℉). Op de eind september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.6 ℃ (43.88 ℉). De gemiddelde regenval is 66.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:39 (uren en minuten), in midden in de maand 11:31 en aan het einde van de maand 12:26.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in oktober is 7.4 ℃ (45.32 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 1 ℃ (33.8 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 6.6 ℃ (43.88 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 8.15 ℃ (46.67 ℉). De gemiddelde regenval is 54.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:26 (uren en minuten), in midden in de maand 13:20 en aan het einde van de maand 14:14.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in november is 8.9 ℃ (48.02 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 2.2 ℃ (35.96 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 8.15 ℃ (46.67 ℉). Op de eind november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 9.75 ℃ (49.55 ℉). De gemiddelde regenval is 53.5 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:14 (uren en minuten), in midden in de maand 15:03 en aan het einde van de maand 15:44.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Heard en MacDonaldeilanden in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Heard en MacDonaldeilanden in december is 10.6 ℃ (51.08 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 3.7 ℃ (38.66 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 9.75 ℃ (49.55 ℉). Op de eind december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.35 ℃ (52.43 ℉). De gemiddelde regenval is 56.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:44 (uren en minuten), in midden in de maand 16:10 en aan het einde van de maand 16:14.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.