Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i North Carolina

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til North Carolina? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Nord-Amerika - USA - North Carolina

Hvilket vær kan du forvente i North Carolina

North Carolina er en del av USA. Klimaet i USA er svært variert, da USA er et stort land. Klimaet er for det meste temperert, men tropisk i Hawaii og Florida, og arktisk i Alaska. Dette er ikke alt. Klimaet er halvtørket i de store sletter vest for Mississippi-elven, og tørker i det store bassenget i sørvest. Du kan forvente lave vintertemperaturer i nordvest, men noen ganger modereres de i januar og februar med varme vind. Vintre i sør er varmere. Don? glem at temperaturene vanligvis er betydelig lavere i fjellene.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Aberdeen, Andrews, Apex, Asheboro, Asheville, Atlantic Beach, Bald Head Island, Beaufort, Belmont, Benson, Bessemer City, Black Mountain, Blowing Rock, Boone, Brevard, Burlington, Calabash, Cape Carteret, Carolina Beach, Carova, Cary, Cashiers, Chapel Hill, Charlotte, Charlotte Metro, Cherokee, Colington, Concord, Cornelius, Corolla, Crystal Coast, Davidson, Duck, Durham, Elizabeth City, Emerald Isle, Fayetteville, Fuquay Varina, Gastonia, Goldsboro, Greensboro, Greenville, Hanging Rock State Park, Harkers Island, Harrisburg, Hatteras, Havelock, Henderson, Hendersonville, Hickory, High Point, Highlands, Hillsborough, Holden Beach, Huntersville, Jacksonville, Jefferson, Kannapolis, Kill Devil Hills, King, Kitty Hawk, Kure Beach, Laurinburg, Lexington, Lumberton, Maggie Valley, Manteo, Mars Hill, Marshall, Matthews, Midland, Monroe, Mooresville, Morehead City, Mount Airy, Mount Pleasant, Murphy, Nags Head, New Bern, Newport, North Carolina Coastal Plain, North Carolina Mountains, Oak Island, Ocean Isle Beach, Ocracoke, Outer Banks, Pembroke, Pfafftown, Piedmont, Piedmont Triad, Pilot Mountain, Pinehurst, Pineville, Pinnacle, Princeton, Raleigh, Reidsville, Research Triangle, Roanoke Rapids, Robbinsville, Rockingham, Rocky Mount, Salisbury, Sanford, Scotland Neck, Seagrove, Shelby, Smithfield Selma, Southern Pines, Southern Shores, Southport, Statesville, Sunset Beach, Swansboro, Tarboro, Thomasville, Topsail Beach, Union Grove, Wadesboro, Washington, Waynesville, Weaverville, West Jefferson, Wilmington, Wilson, Windsor, Winston Salem.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Greensboro Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er Juli, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 30.8 ℃ (87.44 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 19.7 ℃ (67.46 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 8.6 ℃ (47.48 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -2.8 ℃ (26.96 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Mars, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 9.1. Den minste regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 5.4.

Når du reiser rundt North Carolina, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i USA er Denali (Mount McKinley) (6190 m) og det laveste punktet er Death Valley (-86 m). Så det er store forskjeller i høyder i dette landet og været er derfor veldig forskjellig i dem. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til North Carolina. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Januar er 8.6 ℃ (47.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -2.8 ℃ (26.96 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.65 ℃ (49.37 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.65 ℃ (49.37 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 8.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 79.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:44 (timer og minutter), i midten av måneden 9:58 og i slutten av måneden 10:21.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Februar er 10.7 ℃ (51.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.3 ℃ (29.66 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.65 ℃ (49.37 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.5 ℃ (56.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 8.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 83.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:21 (timer og minutter), i midten av måneden 10:51 og i slutten av måneden 11:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Mars er 16.3 ℃ (61.34 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.2 ℃ (37.76 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.5 ℃ (56.3 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.55 ℃ (65.39 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 93.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:24 (timer og minutter), i midten av måneden 11:58 og i slutten av måneden 12:33.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i April er 20.8 ℃ (69.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.7 ℃ (45.86 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.55 ℃ (65.39 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.95 ℃ (73.31 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 7.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 71.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:33 (timer og minutter), i midten av måneden 13:06 og i slutten av måneden 13:37.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Mai er 25.1 ℃ (77.18 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 12.9 ℃ (55.22 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.95 ℃ (73.31 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27 ℃ (80.6 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 8.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 103.1 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:37 (timer og minutter), i midten av måneden 14:04 og i slutten av måneden 14:24.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Juni er 28.9 ℃ (84.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 17.2 ℃ (62.96 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 27 ℃ (80.6 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.85 ℃ (85.73 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 7.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 97.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:24 (timer og minutter), i midten av måneden 14:35 og i slutten av måneden 14:35.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Juli er 30.8 ℃ (87.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 19.7 ℃ (67.46 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 29.85 ℃ (85.73 ℉). På slutten Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.65 ℃ (87.17 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 9.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 113.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:35 (timer og minutter), i midten av måneden 14:23 og i slutten av måneden 14:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i August er 30.5 ℃ (86.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 18.9 ℃ (66.02 ℉). På begynnelsen August du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 30.65 ℃ (87.17 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.6 ℃ (83.48 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 7.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 100.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:03 (timer og minutter), i midten av måneden 13:36 og i slutten av måneden 13:05.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i September er 26.7 ℃ (80.06 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.6 ℃ (60.08 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 28.6 ℃ (83.48 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.8 ℃ (74.84 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 5.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 88.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:05 (timer og minutter), i midten av måneden 12:32 og i slutten av måneden 11:58.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Oktober er 20.9 ℃ (69.62 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 8.6 ℃ (47.48 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 23.8 ℃ (74.84 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.5 ℃ (65.3 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 5.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 91 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:58 (timer og minutter), i midten av måneden 11:24 og i slutten av måneden 10:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i November er 16.1 ℃ (60.98 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.9 ℃ (39.02 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.5 ℃ (65.3 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.4 ℃ (56.12 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 6.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 76.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:52 (timer og minutter), i midten av måneden 10:22 og i slutten av måneden 9:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i North Carolina i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i North Carolina i Desember er 10.7 ℃ (51.26 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -0.6 ℃ (30.92 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 13.4 ℃ (56.12 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.65 ℃ (49.37 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 7.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 85.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:59 (timer og minutter), i midten av måneden 9:45 og i slutten av måneden 9:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i North Carolina på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Ashevilletemperatur: - høyeste temperatur: 9.4 ℃ (48.92 ℉)laveste temperatur: -0.7 ℃ (30.74 ℉)nedbør: 68.7mmregnfulle dager: 9.9
Charlottetemperatur: - høyeste temperatur: 12 ℃ (53.6 ℉)laveste temperatur: 0.1 ℃ (32.18 ℉)nedbør: 84.2mmregnfulle dager: 9.6
Greensborotemperatur: 4.8 ℃ (40.64 ℉)høyeste temperatur: 10.7 ℃ (51.26 ℉)laveste temperatur: -0.6 ℃ (30.92 ℉)nedbør: 85.9mmregnfulle dager: 7.9
Raleigh & Durhamtemperatur: - høyeste temperatur: 12.2 ℃ (53.96 ℉)laveste temperatur: 0.9 ℃ (33.62 ℉)nedbør: 79.6mmregnfulle dager: 9.2
Winston Salemtemperatur: - høyeste temperatur: 10.9 ℃ (51.62 ℉)laveste temperatur: 0.5 ℃ (32.9 ℉)nedbør: 88.9mmregnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.