Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Northern Ireland

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Northern Ireland? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Storbritannia - Northern Ireland

Hvilket vær kan du forvente i Northern Ireland

Northern Ireland er en del av Storbritannia. Klimaet i Storbritannia er temperert, været modereres av rådende sørvestvind over Nord-Atlanterhavsstrømmen. Mer enn halvparten av dagene er overskyet. Været er vanligvis ganske ustabilt her. Generelt kan du forvente kjølig og ofte overskyet vær. Du kan også forvente varmere vær i den sørlige delen av Storbritannia.

Når du snakker om det vanlige været i dette området, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Antrim, Armagh, Ballycastle, Ballymena, Ballymoney, Banbridge, Bangor, Belcoo, Belfast, Belleek, Bushmills, Carrickfergus, Castlerock, Coleraine, Cookstown, County Antrim, County Armagh, County Down, County Fermanagh, County Londonderry, County Tyrone, Cushendall, Derry, Downpatrick, Dungannon, Enniskillen, Giant's Causeway, Hillsborough, Holywood, Irvinestown, Larne, Limavady, Lisburn, Lisnaskea, Lurgan, Magherafelt, Mourne Mountains, Newcastle, Newry, Newtownabbey, Newtownards, Omagh, Portadown, Portrush, Portstewart, Rathlin Island, Strabane, Strangford.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt Belfast Og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 19.9 ℃ (67.82 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 11.9 ℃ (53.42 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 8.2 ℃ (46.76 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 2.5 ℃ (36.5 ℉). Den mest regnfulle måneden her er November, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 14.5. Den minste regnfulle måneden her er April, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 11.2.

Når du reiser rundt Northern Ireland, bør du alltid vurdere høyden på stedet også. Vi må minne deg om at høyeste punktet i Storbritannia er Ben Nevis (1343 m) og det laveste punktet er The Fens (-4 m). Så forskjellene i høyder i dette landet er ikke ubetydelige, og du bør forvente at været skal være forskjellig på steder i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Northern Ireland. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember


Januar

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Januar er 8.2 ℃ (46.76 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.5 ℃ (36.5 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.35 ℃ (47.03 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.4 ℃ (47.12 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 14.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:20 (timer og minutter), i midten av måneden 7:51 og i slutten av måneden 8:40.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Februar er 8.6 ℃ (47.48 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.3 ℃ (36.14 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.4 ℃ (47.12 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.45 ℃ (49.01 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 11.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 63.9 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:40 (timer og minutter), i midten av måneden 9:41 og i slutten av måneden 10:46.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Mars er 10.3 ℃ (50.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 3.8 ℃ (38.84 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.45 ℃ (49.01 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.3 ℃ (52.34 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 13.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 76.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:46 (timer og minutter), i midten av måneden 11:52 og i slutten av måneden 12:59.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i April er 12.3 ℃ (54.14 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.9 ℃ (40.82 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 11.3 ℃ (52.34 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.05 ℃ (57.29 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 11.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 65.6 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:59 (timer og minutter), i midten av måneden 14:05 og i slutten av måneden 15:08.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Mai er 15.8 ℃ (60.44 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7 ℃ (44.6 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 14.05 ℃ (57.29 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.05 ℃ (62.69 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 11.8. Den gjennomsnittlige nedbøren er 63.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:08 (timer og minutter), i midten av måneden 16:05 og i slutten av måneden 16:49.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Juni er 18.3 ℃ (64.94 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.8 ℃ (49.64 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.05 ℃ (62.69 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.9 ℃ (66.02 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 11.4. Den gjennomsnittlige nedbøren er 67.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:49 (timer og minutter), i midten av måneden 17:14 og i slutten av måneden 17:13.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Juli er 19.5 ℃ (67.1 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.8 ℃ (53.24 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.9 ℃ (66.02 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.7 ℃ (67.46 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 12.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 65.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 17:13 (timer og minutter), i midten av måneden 16:47 og i slutten av måneden 16:02.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i August er 19.9 ℃ (67.82 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 11.9 ℃ (53.42 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 19.7 ℃ (67.46 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.7 ℃ (65.66 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 13.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 84.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:02 (timer og minutter), i midten av måneden 15:05 og i slutten av måneden 14:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i September er 17.5 ℃ (63.5 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 9.9 ℃ (49.82 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 18.7 ℃ (65.66 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.7 ℃ (60.26 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 12.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 78.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:03 (timer og minutter), i midten av måneden 12:58 og i slutten av måneden 11:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Oktober er 13.9 ℃ (57.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 7.3 ℃ (45.14 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 15.7 ℃ (60.26 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.25 ℃ (54.05 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 14.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 99.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:52 (timer og minutter), i midten av måneden 10:46 og i slutten av måneden 9:42.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i November er 10.6 ℃ (51.08 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.5 ℃ (40.1 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 12.25 ℃ (54.05 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.55 ℃ (49.19 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 14.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 98.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:42 (timer og minutter), i midten av måneden 8:42 og i slutten av måneden 7:52.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Northern Ireland i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Northern Ireland i Desember er 8.5 ℃ (47.3 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 2.5 ℃ (36.5 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.55 ℃ (49.19 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.35 ℃ (47.03 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 14.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 94.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 7:52 (timer og minutter), i midten av måneden 7:21 og i slutten av måneden 7:15.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Northern Ireland på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Belfasttemperatur: - høyeste temperatur: 8.5 ℃ (47.3 ℉)laveste temperatur: 2.5 ℃ (36.5 ℉)nedbør: 94.4mmregnfulle dager: 14.3
Armaghtemperatur: - høyeste temperatur: 8 ℃ (46.4 ℉)laveste temperatur: 2.3 ℃ (36.14 ℉)nedbør: 76.6mmregnfulle dager: 13.3
Enniskillentemperatur: - høyeste temperatur: 7.7 ℃ (45.86 ℉)laveste temperatur: 2.1 ℃ (35.78 ℉)nedbør: 119.4mmregnfulle dager: 16.5
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.


©2018-2021 UsualWeather.com, hoveddatakilder: MWDI, WikiVoyage, Wikipedia, CIA, WMO
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for UsualWeather.com nettstedet og personvern
Facebook Twitter Pinterest