Start
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika

Gebruikelijk weer in de Ohio

Moet u weten wanneer de beste tijd is om naar Ohio te gaan? Dan moet je hier eens kijken, welk weer je daar in de loop van het jaar kunt verwachten.

Welk weer te verwachten in Ohio

Ohio maakt deel uit van Verenigde Staten. Het klimaat in de VS is zeer gevarieerd, omdat de Verenigde Staten van Amerika een groot land is. Het klimaat is overwegend gematigd, maar tropisch in Hawaï en Florida, en het arctische gebied in Alaska. Dit is niet alles. Het klimaat is half droog in de grote vlaktes ten westen van de rivier de Mississippi en dor in het Grote Bekken van het zuidwesten. Je kunt lage wintertemperaturen verwachten in het noordwesten, maar ze worden soms gematigd in januari en februari door warme wind. De winters in het zuiden zijn warmer. Don? vergeet, dat de temperaturen meestal aanzienlijk lager zijn in de bergen.

Wanneer u spreekt over het gebruikelijke weer in dit gebied, is de informatie bijvoorbeeld relevant voor deze populaire plaatsen: Ada, Akron, Akron Metropolitan Area, Alliance, Amelia, Amherst, Ashland, Ashtabula, Ashtabula County, Athens, Atwater, Aurora, Avon, Avon Lake, Barberton, Barnesville, Batavia, Beachwood, Beavercreek, Bellevue, Bellville, Bethel, Blue Ash, Bowling Green, Brewster, Brunswick, Bucyrus, Burton, Butler County, Caldwell, Cambridge, Canal Fulton, Canal Winchester, Canton Massillion Metropolitan Area, Canton, Carrollton, Catawba Island, Cedar Point, Chagrin Falls, Chardon, Chillicothe, Cincinnati, Circleville, Clermont County, Cleveland, Cleveland Heights, Columbiana, Columbus, Columbus Grove, Conneaut, Coshocton, Cuyahoga County, Cuyahoga Falls, Cuyahoga Valley National Park, Dayton, Deerfield Township, Delaware, Dellroy, Delphos, Dover, Dublin, East Canton, East Liverpool, East Palestine, East Sparta, Elyria, Fairfield, Fairlawn, Findlay, Franklin, Franklin Township, Fremont, Galion, Gallipolis, Gambier, Garrettsville, Geauga County, Granville, Greater Cincinnati, Greater Cleveland, Greater Columbus, Greentown, Hamilton, Hamilton County, Hanoverton, Harrison, Hartville, Heath, Hebron, Hocking Hills, Hocking Hills State Park, Hudson, Huron, Jackson, Kelleys Island, Kent, Kenton, Lake County, Lakeside, Lakewood, Lancaster, Lebanon, Lexington, Lima, Lisbon, London, Lorain, Lorain County, Loudonville, Louisville, Loveland, Magnolia, Maineville, Malvern, Mansfield, Marblehead, Marietta, Marion, Marysville, Mason, Massillon, Medina, Medina County, Mentor, Miami Scioto basins, Miamisburg, Middle Bass Island, Middleburg Heights, Middlefield, Middletown, Milan, Milford Miami Township, Millersburg, Minerva, Monroe, Monroe Township, Montgomery, Morrow, Mount Gilead, Mount Vernon, Nelsonville, Nevada, New Carlisle, New Philadelphia, Newark, Newbury, North Canton, North Coast Beaches, North Ridgeville, Northeast Ohio, Northfield, Northwest Ohio, Norton, Norwalk, Oberlin, Ohio Erie shore west, Ontario, Oxford, Peninsula, Perrysburg, Pickerington, Piqua, Poland, Port Clinton, Portsmouth, Powell, Put in Bay, Ravenna, Reynoldsburg, Richfield, Rossford, Sagamore Hills, Salem, Salineville, Sandusky, Shaker Heights, Sharonville, Sheffield Lake, Shelby, Sidney, Southeast Ohio, Springboro, Springdale, Springfield, St. Clairsville, Steubenville, Stonelick Township, Stow, Streetsboro, Sugarcreek, Sunbury, Tallmadge, Tiffin, Toledo, Toronto, Union Township, Uniontown, University Heights, Upper Sandusky, Urbana, Valley View, Van Buren, Van Wert, Vermilion, Wadsworth, Wapakoneta, Warren, Warren County, Wauseon, Wayne National Forest, Waynesburg, Waynesville, Wellington, Wellsville, West Central Ohio, West Chester, West Sister Island, Westlake, Willoughby, Wilmington, Wooster, Wooster area, Worthington, Xenia, Yellow Springs, Youngstown Warren Metropolitan Area, Youngstown, Zanesville, Zoar.

Laten we nu kijken wat voor weer u kunt verwachten in het gebied rondom Cleveland en in veel andere steden. De warmste maand hier is augustus, de gemiddelde maximumtemperatuur is 27.4 ℃ (81.32 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is 19.4 ℃ (66.92 ℉). De koudste maand hier is januari, de gemiddelde maximumtemperatuur is 1.9 ℃ (35.42 ℉). De gemiddelde minimumtemperatuur in deze maand is -4.6 ℃ (23.72 ℉).

Wanneer u rond Ohio reist, moet u altijd overwegen de hoogte van de plaats ook. We willen u eraan herinneren dat het hoogste punt in Verenigde Staten Denali (Mount McKinley) (6190 m) en het laagste punt is Death Valley (-86 m). Er zijn dus enorme hoogteverschillen in dit land en daarom is het weer heel anders. Houd er rekening mee dat de temperatuur gewoonlijk met 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m (656 ft) afneemt, afhankelijk van de overige omstandigheden. (En we moeten hieraan toevoegen dat zelfs in de zeer speciale situatie met de naam thermische inversie, de temperatuur op hogere hoogtes hoger kan zijn.)

Houd er alstublieft rekening mee dat dit geen weersvoorspelling is, maar informatie over het gebruikelijke weer (gemiddeld). Dit zou u moeten helpen beslissen, wanneer de beste tijd is om naar Ohio te gaan. Lees hieronder meer over het typische weer in alle afzonderlijke maanden hieronder:

januari - februari - maart - april - mei - juni - juli - augustus - september - oktober - november - december

januari

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in januari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in januari is 1.9 ℃ (35.42 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -4.6 ℃ (23.72 ℉). Op de beginnen januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 3.1 ℃ (37.58 ℉). Op de eind januari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 2.7 ℃ (36.86 ℉). De gemiddelde regenval is 43.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:13 (uren en minuten), in midden in de maand 9:30 en aan het einde van de maand 9:59.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

februari

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in februari is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in februari is 3.5 ℃ (38.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -3.1 ℃ (26.42 ℉). Op de beginnen februari u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 2.7 ℃ (36.86 ℉). Op de eind februari u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.8 ℃ (42.44 ℉). De gemiddelde regenval is 46 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:59 (uren en minuten), in midden in de maand 10:35 en aan het einde van de maand 11:15.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

maart

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in maart is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in maart is 8.1 ℃ (46.58 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -0.2 ℃ (31.64 ℉). Op de beginnen maart u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 5.8 ℃ (42.44 ℉). Op de eind maart u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.35 ℃ (52.43 ℉). De gemiddelde regenval is 55.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:15 (uren en minuten), in midden in de maand 11:57 en aan het einde van de maand 12:38.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

april

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in april is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in april is 14.6 ℃ (58.28 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 5.8 ℃ (42.44 ℉). Op de beginnen april u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 11.35 ℃ (52.43 ℉). Op de eind april u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 17.55 ℃ (63.59 ℉). De gemiddelde regenval is 83.1 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 12:38 (uren en minuten), in midden in de maand 13:19 en aan het einde van de maand 13:57.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

mei

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in mei is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in mei is 20.5 ℃ (68.9 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 12.1 ℃ (53.78 ℉). Op de beginnen mei u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 17.55 ℃ (63.59 ℉). Op de eind mei u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.85 ℃ (73.13 ℉). De gemiddelde regenval is 96.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:57 (uren en minuten), in midden in de maand 14:30 en aan het einde van de maand 14:55.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juni

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in juni is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in juni is 25.2 ℃ (77.36 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 17.3 ℃ (63.14 ℉). Op de beginnen juni u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 22.85 ℃ (73.13 ℉). Op de eind juni u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 26.25 ℃ (79.25 ℉). De gemiddelde regenval is 93.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:55 (uren en minuten), in midden in de maand 15:08 en aan het einde van de maand 15:08.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

juli

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in juli is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in juli is 27.3 ℃ (81.14 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 20 ℃ (68 ℉). Op de beginnen juli u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 26.25 ℃ (79.25 ℉). Op de eind juli u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.35 ℃ (81.23 ℉). De gemiddelde regenval is 96.9 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 15:08 (uren en minuten), in midden in de maand 14:54 en aan het einde van de maand 14:29.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

augustus

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in augustus is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in augustus is 27.4 ℃ (81.32 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 19.4 ℃ (66.92 ℉). Op de beginnen augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 27.35 ℃ (81.23 ℉). Op de eind augustus u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.45 ℃ (77.81 ℉). De gemiddelde regenval is 99.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 14:29 (uren en minuten), in midden in de maand 13:55 en aan het einde van de maand 13:18.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

september

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in september is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in september is 23.5 ℃ (74.3 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 15.4 ℃ (59.72 ℉). Op de beginnen september u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 25.45 ℃ (77.81 ℉). Op de eind september u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.4 ℃ (68.72 ℉). De gemiddelde regenval is 89.6 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 13:18 (uren en minuten), in midden in de maand 12:38 en aan het einde van de maand 11:56.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

oktober

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in oktober is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in oktober is 17.3 ℃ (63.14 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 9.4 ℃ (48.92 ℉). Op de beginnen oktober u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 20.4 ℃ (68.72 ℉). Op de eind oktober u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 14.05 ℃ (57.29 ℉). De gemiddelde regenval is 72.2 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 11:56 (uren en minuten), in midden in de maand 11:15 en aan het einde van de maand 10:36.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

november

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in november is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in november is 10.8 ℃ (51.44 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is 4.3 ℃ (39.74 ℉). Op de beginnen november u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 14.05 ℃ (57.29 ℉). Op de eind november u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 7.55 ℃ (45.59 ℉). De gemiddelde regenval is 82.3 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 10:36 (uren en minuten), in midden in de maand 10:00 en aan het einde van de maand 9:31.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

december

Typisch (gebruikelijk) weer in Ohio in december is dit: De gemiddelde hoogste temperatuur in Ohio in december is 4.3 ℃ (39.74 ℉). De gemiddelde laagste temperatuur is -1.4 ℃ (29.48 ℉). Op de beginnen december u kunt verwachten hoger temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 7.55 ℃ (45.59 ℉). Op de eind december u kunt verwachten onderste temperaturen, de gemiddelde hoogste temperatuur ligt rond de 3.1 ℃ (37.58 ℉). De gemiddelde regenval is 67 mm (kijk hier, wat dit nummer betekent). Houd bij het plannen van uw reis rekening met het feit dat het werkelijke weer kan afwijken van deze gemiddelde waarden. de lengte van de dag aan het begin van deze maand is ongeveer 9:31 (uren en minuten), in midden in de maand 9:14 en aan het einde van de maand 9:11.Deze cijfers hierboven zijn voornamelijk geldig voor de hoofdstad en het gebied eromheen. Het is belangrijk om te zeggen dat het weer op verschillende hoogtes aanzienlijk kan verschillen, vooral in de bergen.

Hieronder staan ​​gemiddelde waarden, zodat u ze op deze plaatsen als typisch weer in Ohio kunt beschouwen. Het teken '-' betekent dat we niet genoeg gegevens voor dit item hebben.

Akrontemperatuur: - hoogste temperatuur: 3.4 ℃ (38.12 ℉)laagste temperatuur: -2.8 ℃ (26.96 ℉)regenval: 70.2mmregenachtige dagen: 11.8
Cincinnatitemperatuur: - hoogste temperatuur: 6.5 ℃ (43.7 ℉)laagste temperatuur: -3.3 ℃ (26.06 ℉)regenval: 79.3mmregenachtige dagen: 11.9
Clevelandtemperatuur: - hoogste temperatuur: 4.3 ℃ (39.74 ℉)laagste temperatuur: -1.4 ℃ (29.48 ℉)regenval: 67mmregenachtige dagen: -
Columbustemperatuur: - hoogste temperatuur: 4.8 ℃ (40.64 ℉)laagste temperatuur: -2.7 ℃ (27.14 ℉)regenval: 74mmregenachtige dagen: 13.4
Daytontemperatuur: - hoogste temperatuur: 4.7 ℃ (40.46 ℉)laagste temperatuur: -3 ℃ (26.6 ℉)regenval: 78.1mmregenachtige dagen: 11.2
Toledotemperatuur: - hoogste temperatuur: 2.7 ℃ (36.86 ℉)laagste temperatuur: -4.5 ℃ (23.9 ℉)regenval: 62.3mmregenachtige dagen: -
Youngstowntemperatuur: - hoogste temperatuur: 2.7 ℃ (36.86 ℉)laagste temperatuur: -4.3 ℃ (24.26 ℉)regenval: 77mmregenachtige dagen: 17.2
Wanneer u leest over het aantal mm regenval, moet u dit weten: Lichte regenval is wanneer de neerslagsnelheid minder is dan 2,5 mm (0,1 in) per uur. Voor matige regen is dit aantal tussen 2,5 mm en 10 mm (0,4 inch), voor zware regenval is dit 10 mm - 50 mm (2,0 inch). Zeer sterke regen heeft dit aantal hoger dan 50 mm per uur.