Hjem
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika

Vanlig vær i Ukraina

Trenger du å vite, når er den beste tiden å gå til Ukraina? Da bør du ta en titt her, hvilket vær du kan forvente der i løpet av året.

Hjem - Europa - Ukraina

Hvilket vær kan du forvente i Ukraina

Klimaet i Ukraina er temperert kontinentalt. Været er Middelhavet på den sørlige kysten av Krim. (Men Krim ble erklært som en del av Russland av Russland.) Nedbør er høyest i vest og nord, det er mindre i øst og sørøst. Vinterne varierer fra kjølig langs Svartehavet til kaldt lenger inn i landet. Du kan forvente varme somre over de fleste deler av landet, men varmt i sør.

Når du snakker om det vanlige været i dette landet, er informasjonen relevant for eksempel for disse populære stedene: Bar, Berehovo, Busha, Central Ukraine, Cherkasy, Chernihiv, Chernivtsi, Chernobyl, Dnipro, Donetsk, Eastern Ukraine, Ivano Frankivsk, Izmail, Kamianets Podilskyi, Kharkiv, Kherson, Khmelnytskyi, Khust, Kiev, Kolomyia, Kropyvnytskyi, Kryvyi Rih, Lubny, Luhansk, Lutsk, Lviv, Mariupol, Mukachevo, Mykolayiv, Myrgorod, Ochakiv, Odessa, Perechyn, Poltava, Rakhiv, Rivne, Southern Ukraine, Stina, Sumy, Teplodar, Terebovlya, Ternopil, Truskavets, Uman, Uzhhorod, Vinnytsya, Western Ukraine, Yaremche, Zakarpatska Oblast, Zaporizhia, Zhovkva, Zhytomyr.

La oss se nå hvilket vær du kan forvente i området rundt hovedstaden og i mange andre byer. Den varmeste måneden her er August, gjennomsnittlig maksimal temperatur er 24.7 ℃ (76.46 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er 14.6 ℃ (58.28 ℉). Den kaldeste måneden her er Januar, gjennomsnittlig maksimal temperatur er -2.4 ℃ (27.68 ℉). Den gjennomsnittlige minimumstemperaturen i denne måneden er -7.8 ℃ (17.96 ℉). Den mest regnfulle måneden her er Desember, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 17.1. Den minste regnfulle måneden her er Oktober, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 10.1.

Når du reiser til noen steder i Ukraina, må du alltid vurdere høyden på stedet også. Det høyeste punktet her er Hora Hoverla (2061 m) og det laveste punktet er Black Sea (0 m). Så det er ganske store forskjeller i høyder i dette landet, så du kan forvente at været også skal være forskjellig i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.2 - 1.9 ℃ (2.2 - 3.5 ℉) per 200 m, avhengig av de andre forholdene. (Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder.)

Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været (gjennomsnittlig). Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Ukraina. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under:

Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Januar

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Januar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Januar er -2.4 ℃ (27.68 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -7.8 ℃ (17.96 ℉). På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.05 ℃ (30.11 ℉). På slutten Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.65 ℃ (29.03 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Januar er 16.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 48.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:05 (timer og minutter), i midten av måneden 8:30 og i slutten av måneden 9:11.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Februar

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Februar er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Februar er -0.9 ℃ (30.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -6.6 ℃ (20.12 ℉). På begynnelsen Februar du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.65 ℃ (29.03 ℉). På slutten Februar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 1.85 ℃ (35.33 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Februar er 14.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 45.5 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 9:11 (timer og minutter), i midten av måneden 10:02 og i slutten av måneden 10:57.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mars

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Mars er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Mars er 4.6 ℃ (40.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -1.9 ℃ (28.58 ℉). På begynnelsen Mars du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 1.85 ℃ (35.33 ℉). På slutten Mars du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.35 ℃ (48.83 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mars er 12.9. Den gjennomsnittlige nedbøren er 39.4 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:57 (timer og minutter), i midten av måneden 11:54 og i slutten av måneden 12:51.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

April

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i April er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i April er 14.1 ℃ (57.38 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 5 ℃ (41 ℉). På begynnelsen April du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 9.35 ℃ (48.83 ℉). På slutten April du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.3 ℃ (63.14 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i April er 11.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 47.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 12:51 (timer og minutter), i midten av måneden 13:47 og i slutten av måneden 14:40.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Mai

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Mai er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Mai er 20.5 ℃ (68.9 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.8 ℃ (51.44 ℉). På begynnelsen Mai du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 17.3 ℃ (63.14 ℉). På slutten Mai du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.2 ℃ (71.96 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Mai er 11.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 53.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 14:40 (timer og minutter), i midten av måneden 15:28 og i slutten av måneden 16:04.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juni

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Juni er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Juni er 23.9 ℃ (75.02 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14 ℃ (57.2 ℉). På begynnelsen Juni du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.2 ℃ (71.96 ℉). På slutten Juni du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.15 ℃ (75.47 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juni er 13.2. Den gjennomsnittlige nedbøren er 73.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:04 (timer og minutter), i midten av måneden 16:24 og i slutten av måneden 16:23.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Juli

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Juli er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Juli er 24.4 ℃ (75.92 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 15.2 ℃ (59.36 ℉). På begynnelsen Juli du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.15 ℃ (75.47 ℉). På slutten Juli du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.55 ℃ (76.19 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Juli er 13.5. Den gjennomsnittlige nedbøren er 89.8 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 16:23 (timer og minutter), i midten av måneden 16:02 og i slutten av måneden 15:25.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

August

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i August er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i August er 24.7 ℃ (76.46 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 14.6 ℃ (58.28 ℉). På begynnelsen August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 24.55 ℃ (76.19 ℉). På slutten August du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.15 ℃ (71.87 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i August er 10.6. Den gjennomsnittlige nedbøren er 69.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 15:25 (timer og minutter), i midten av måneden 14:38 og i slutten av måneden 13:45.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

September

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i September er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i September er 19.6 ℃ (67.28 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 10.2 ℃ (50.36 ℉). På begynnelsen September du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.15 ℃ (71.87 ℉). På slutten September du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i September er 10.3. Den gjennomsnittlige nedbøren er 46.3 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 13:45 (timer og minutter), i midten av måneden 12:50 og i slutten av måneden 11:54.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Oktober

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Oktober er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Oktober er 12.4 ℃ (54.32 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 4.9 ℃ (40.82 ℉). På begynnelsen Oktober du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 16 ℃ (60.8 ℉). På slutten Oktober du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.7 ℃ (47.66 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Oktober er 10.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 35.2 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 11:54 (timer og minutter), i midten av måneden 10:57 og i slutten av måneden 10:03.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

November

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i November er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i November er 5 ℃ (41 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er 0.2 ℃ (32.36 ℉). På begynnelsen November du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 8.7 ℃ (47.66 ℉). På slutten November du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.65 ℃ (36.77 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i November er 14.7. Den gjennomsnittlige nedbøren er 50.7 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 10:03 (timer og minutter), i midten av måneden 9:12 og i slutten av måneden 8:31.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Desember

Typisk (vanlig) vær i Ukraina i Desember er dette: Den gjennomsnittlig høyeste temperaturen i Ukraina i Desember er 0.3 ℃ (32.54 ℉). Den gjennomsnittlig laveste temperaturen er -4.3 ℃ (24.26 ℉). På begynnelsen Desember du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 2.65 ℃ (36.77 ℉). På slutten Desember du kan forvente nedre temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt -1.05 ℃ (30.11 ℉). Gjennomsnittlig antall regnværsdager i Desember er 17.1. Den gjennomsnittlige nedbøren er 52 mm (ser her, hva dette tallet betyr). Når du planlegger reisen, vær så snill og husk at det faktiske været kan avvike fra disse gjennomsnittsverdiene. Lengden på dagen i begynnelsen av denne måneden er omtrent 8:31 (timer og minutter), i midten av måneden 8:05 og i slutten av måneden 8:01.Disse tallene ovenfor gjelder hovedsakelig for hovedstaden og området rundt det. Det er viktig å si at været kan avvike vesentlig i forskjellige høyder, spesielt i fjell.

Nedenfor er gjennomsnittlige verdier, slik at du kan vurdere de typiske været i Ukraina på disse stedene. Tegnet '-' betyr at vi ikke har nok data for dette elementet.

Sarnytemperatur: -1.6 ℃ (29.12 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 41.7mmregnfulle dager: -
Chernihivtemperatur: -2.6 ℃ (27.32 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 47.2mmregnfulle dager: -
Koveltemperatur: -1.2 ℃ (29.84 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 39.9mmregnfulle dager: -
Lutsktemperatur: -1.6 ℃ (29.12 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.5mmregnfulle dager: -
Ovruchtemperatur: -2.3 ℃ (27.86 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 45.4mmregnfulle dager: -
Romnytemperatur: -3.1 ℃ (26.42 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 58.5mmregnfulle dager: -
Sumytemperatur: -3.4 ℃ (25.88 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 54.7mmregnfulle dager: -
Rivnetemperatur: -1.9 ℃ (28.58 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.5mmregnfulle dager: -
Zhytomyrtemperatur: -2.1 ℃ (28.22 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 38.9mmregnfulle dager: -
Lubnytemperatur: -2.5 ℃ (27.5 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 61.3mmregnfulle dager: -
Lvivtemperatur: -1.5 ℃ (29.3 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 56.1mmregnfulle dager: -
Ternopiltemperatur: -2.3 ℃ (27.86 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 39.4mmregnfulle dager: -
Khmelnytskyitemperatur: -2 ℃ (28.4 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 43mmregnfulle dager: -
Zolotonoshatemperatur: -1.9 ℃ (28.58 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 54.2mmregnfulle dager: -
Poltavatemperatur: -2.5 ℃ (27.5 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 50.3mmregnfulle dager: -
Ivanotemperatur: -1.5 ℃ (29.3 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 39.3mmregnfulle dager: -
Vinnytsiatemperatur: -1.9 ℃ (28.58 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 43.9mmregnfulle dager: -
Umantemperatur: -1.8 ℃ (28.76 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 47.7mmregnfulle dager: -
Znamiankatemperatur: -1.9 ℃ (28.58 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 50.1mmregnfulle dager: -
Uzhhorodtemperatur: 0.2 ℃ (32.36 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 69.9mmregnfulle dager: -
Chernivtsitemperatur: -1.3 ℃ (29.66 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.2mmregnfulle dager: -
Gajvorontemperatur: -1.1 ℃ (30.02 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 46.4mmregnfulle dager: -
Kirovohradtemperatur: -1.7 ℃ (28.94 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 41.3mmregnfulle dager: -
Komisarivkatemperatur: -1.5 ℃ (29.3 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 43.9mmregnfulle dager: -
Liubashivkatemperatur: -1.1 ℃ (30.02 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 40.5mmregnfulle dager: -
Kryvyi Rihtemperatur: -1 ℃ (30.2 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 43.8mmregnfulle dager: -
Nikopoltemperatur: 0.6 ℃ (33.08 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 43mmregnfulle dager: -
Rozdilnatemperatur: 0 ℃ (32 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 39mmregnfulle dager: -
Odesatemperatur: 2 ℃ (35.6 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 49.2mmregnfulle dager: -
Izmailtemperatur: 1.6 ℃ (34.88 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 41.5mmregnfulle dager: -
Saratatemperatur: 1.2 ℃ (34.16 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.8mmregnfulle dager: -
Khersontemperatur: 0.7 ℃ (33.26 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 40.9mmregnfulle dager: -
Henichesktemperatur: 1.8 ℃ (35.24 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.3mmregnfulle dager: -
Askaniia Novatemperatur: 0.9 ℃ (33.62 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.5mmregnfulle dager: -
Klepininotemperatur: 2.5 ℃ (36.5 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 37.9mmregnfulle dager: -
Simferopoltemperatur: 2.9 ℃ (37.22 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 53.7mmregnfulle dager: -
Feodosiiatemperatur: 4.8 ℃ (40.64 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 46.5mmregnfulle dager: -
Yaltatemperatur: 7 ℃ (44.6 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 96.6mmregnfulle dager: -
Ai Petritemperatur: -0.9 ℃ (30.38 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 177.3mmregnfulle dager: -
Kharkivtemperatur: -2.8 ℃ (26.96 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 45.1mmregnfulle dager: -
Lozovatemperatur: -2.4 ℃ (27.68 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 54.9mmregnfulle dager: -
Dnipropetrovsktemperatur: -1.5 ℃ (29.3 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 52mmregnfulle dager: -
Donetsktemperatur: -2 ℃ (28.4 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 51.5mmregnfulle dager: -
Luhansktemperatur: -1.6 ℃ (29.12 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 43.7mmregnfulle dager: -
Zaporizhzhiatemperatur: -0.2 ℃ (31.64 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 51.4mmregnfulle dager: -
Kyrylivkatemperatur: -1.3 ℃ (29.66 ℉)høyeste temperatur: - laveste temperatur: - nedbør: 63.1mmregnfulle dager: -
Når du leser om antall mm nedbør, bør du vite dette: Lett regn er når nedbørshastigheten er mindre enn 2,5 mm pr. Time. For moderat regn er dette tallet mellom 2,5 mm og 10 mm, for kraftig regn er det 10 mm - 50 mm. Meget sterkt regn har dette tallet høyere enn 50 mm i timen.